2012. március 4. vasárnap

márc. 4
3:03
Kutasitól a REAC-pályán búcsúzott a családja (Blikk)
Budapest ‒A család szemefénye, a 12 éves Lilike a Budai II László stadionban köszönt el édesapjától, Kutasi Róberttől (†48), a focifogadási botrányok kapcsán hírbe hozott NB II-es REAC klubigazgatójától, aki csütörtökön követett el öngyilkosságot.
márc. 4
4:15
Pisztollyal támadt az éjszaka császára (Blikk)
Budapest - Vérben úszott szombatra virradóra egy Belgrád rakparti szórakozóhely bejárata, miután az egyik vendég lövöldözni kezdett a klubban.
márc. 4
4:33
Cipő: Nem akarok sokáig élni! (Blikk)
Bódi Lászlónak amúgy semmi problémája sincs azzal, ami eddig az életben vele történt. Most sem elégedetlen. Pedig nemrég betörtek hozzá, elvitték három gyűrűjét, az apjától kapott karóráját és a Magyar Köztársasági Érdemrend Tisztikeresztjét.
márc. 4
4:51
Fejre álltak a Marslakók (Blikk)
BUDAPEST - Akciójelenettel mutatkozik be vasárnap este az m1 új magyar sorozata, a Marslakók. – A történet szerint oknyomozó újságírók vagyunk, akik néha kivívják mások haragját.
márc. 4
4:55
Kulisszatitkok a Barátok köztből (Blikk)
BUDAPEST - Ha valaki végig szeretne nézni a Barátok köztből 6000 részt, pontosan 100 napig kellene ülnie a tévé előtt.
márc. 4
5:09
150 milliót kér Ákos a borozóért (Blikk)
Budapest - Épp hogy ki lehet hozni nullszaldósra, de számomra ez a közösségi helyszín egy gyerekkori álom megvalósulása – magyarázta Kovács Ákos (43) az Andante borpatika 2005. májusi nyitása után.
márc. 4
5:18
A D kosaras modell ismét megmutatta - fotók (hirado.hu)
A szőke modell egyre népszerűbb.
márc. 4
5:27
Frontálisan ütközött két lengyel személyvonat - 14 halott (BorsOnline)
Két személyvonat ütközött össze szombat éjszaka Lengyelország déli részén, a hatóságok szerint legalább tizennégy utas meghalt, csaknem hatvanan megsérültek, közülük 40 személy komoly sérüléseket szenvedett.
márc. 4
5:45
Stohl visszakerülhet a börtönbe (Blikk)
BUDAPEST - Újra börtön fenyegeti a hétfőn szabaduló Stohl Andrást (45). Hiába a 2010. május 8-án Fót mellett okozott baleset miatt leült öt hónap, még nem aludhat nyugodtan a színész.
márc. 4
6:21
Szupersztárt csinált Stohlból a börtön: egymilliót ér egy interjú (BorsOnline)
Az öt hónapra bezsuppolt színészt ostromolják a televíziók a szabadulás utáni első interjúért. Van, akinek egymillió forintot is megérne, ha Stohl először neki beszélne a börtönben töltött időről.
márc. 4
6:39
Egész Európa siratja Kutasi Róbertet (BorsOnline)
Kutasi Róbert emlékének ajánlotta tegnapi mérkőzését a REAC, amely 4-1-re verte a Kazincbarcikát. A bundabotrány miatt öngyilkosságot elkövetett klubigazgatótól felesége és kislánya is elbúcsúzott a hazai találkozón.
márc. 4
6:41
Férjével együtt a luxuslakását is elvesztette Keresztes Ildikó (BorsOnline)
A megcsalt mentor nem csak férjét veszítette el. A korábbi hírekkel ellentétben ugyanis nem Kicska László költözött el feleségétől a szeretőjéhez, hanem Ildikónak kellett távoznia a luxuslakásból.
márc. 4
6:48
Sok halott a vonaton - a tűzoltók a roncsokban rekedteket mentik (hirado.hu)
A szerencsétlenség oka egyelőre nem ismert.
márc. 4
6:57
Őrizetben a pesti éjszaka császára (BorsOnline)
Őrizetbe vette a rendőrség T. Györgyöt, mert tegnap hajnalban egy bárban lövöldözött. A gyanú szerint az éjszakai élet ismert alakja kábítószer hatása alatt állt.
márc. 4
7:06
Egy gyermek is meghalt a 31-es főúton - nyolcan ültek az autóban (hirado.hu)
Árokba hajtott a 31-es főúton Jászapátinál egy autó, hárman meghaltak, öten megsérültek, az érintett szakaszon teljes útzár van.
márc. 4
7:15
A VV4 Lacija, alias Borisz rendet tesz (BorsOnline)
A HÉT MONDÁSA A BORSDARÁLÓBAN: „Ha egy rendezőnek kell egy epizodista, akinek meg kell halnia, általában a közvetlen környezetében néz körül...” Angelina Jolie
márc. 4
7:17
Ördögi kör: Mártát elszakítják a férjétől (BorsOnline)
Egy jogi hercehurca miatt széthullhat Márta családjának élete. Az asszony hiába kötött házasságot Malajziában nigériai párjával, idehaza nem honosítják azt. A férfit rövidesen hazatoloncolhatják.
márc. 4
7:24
Mérleg, ebből kényszerleszállás lesz! - napi horoszkóp (hirado.hu)
A Halak ma könnyen elveszíthetik a fejüket, a Nyilas furcsa reggelre ébred, nem győz csodálkozni.
márc. 4
7:33
Niki árverésre akarja bocsátani sztárrelikviáit (BorsOnline)
A MotoGP fanatikus rajongói ölre mennének a legeredményesebb magyar motorversenyzőnő, Kovács Niki relikviáiért, ám ő értékes gyűjteményét inkább jótékony célú árverésre bocsátja.
márc. 4
7:51
Tízezer perc (BorsOnline)
márc. 4
7:53
Mocskosan zsarolta a világsztárokat az FBI-főnök (BorsOnline)
Negyvennyolc éven át rettegtek tőle az amerikai elnökök, de kiderült, a hollywoodi sztárok is. John Edgar Hoover, az FBI hírhedt vezére megszállottan gyűjtötte a filmcsillagok pornóképeit, -filmjeit.
márc. 4
8:09
Világsikert érő felfedezést tett egy ornitológus - videó (BorsOnline)
Meglepő felfedezést tett az egyik internetes portál megbízásából vizsgálódó amatőr ornitológus a kolibrivel kapcsolatban.
márc. 4
8:18
Bevették a magyarok a Vir-szigeteket (hirado.hu)
A szigeten lévő 10 ezer ingatlantulajdonos 10 százaléka magyar. A látogatók többségét is honfitársaink tették ki.
márc. 4
8:36
Romney sorozatban a negyedik fordulógyőzelmét aratta (hirado.hu)
A szavazatok 37 százalékát kapta a volt massachusettsi kormányzó a Washington állambeli republikánus jelöltállító gyűléseken.
márc. 4
8:45
Mindössze egyéves a sztárdobos (BorsOnline)
Pillanatokon belül az internet sztárjává vált az a kisfiú, aki alig egyévesen már profi kéztartással püföli a dobokat.
márc. 4
8:45
Szupersztárt csinált Stohlból a börtön (Habostorta)
Egymilliót is megér az első exklúzív interjú a színésszel Vélhetően nincs az a pénz, amiért Stohl András cserbenhagyná anyacsatornáját, az RTL Klubot, még egymillió forint sem lesz elég ahhoz, hogy eladja szabadulása utáni első interjúját. A tékozló fiút a színházi világ is elhalmozza munkával, a Nemzetiben ott a neve az Úri muri és egy új darab színlapján, a Centrál Színházban pedig már vele…
márc. 4
9:03
Majka átigazol? (BorsOnline)
Majka szívfájdalom nélkül igent mondott munkaadója versenytársának. A TV2 emblematikus figurája ugyanis a ma este az m1-en induló új magyar napi sorozat, a Marslakók szereplője lesz.
márc. 4
9:12
Már nem keresnek túlélőket: fotókon a ronccsá tört személyvonatok (hirado.hu)
Az egyik szerelvény nem a saját pályáján ment, de egyelőre nem tudni miért. Túlélőket már nem jeleznek a kereső kutyák a roncsok között.
márc. 4
9:21
Tátva marad az emberek szája Mihály combját látva - fotó (BorsOnline)
Kormány Mihály hihetetlen méreteit látva tátva marad az ember szája. A nyíregyházi testépítő combja a világon a legerősebb: 80 centi a körfogata.
márc. 4
9:23
Parázs meccsen nyert a Veszprém (BorsOnline)
A férfi kézilabda-bajnokság alapszakaszának megnyerése volt a tétje az MKB-Veszprém–Pick Szeged összecsapásnak, amely rangadóhoz méltó parázs hangulatot hozott.
márc. 4
9:39
Videó: Barátnője miatt vetkőzött Gabi (Blikk)
márc. 4
9:41
Videó: Házfelújítást ér a Blikk Bónusz (Blikk)
márc. 4
9:48
A rákból felgyógyult filmszínész már kampányol (hirado.hu)
Hosszú személyes harc után már a világ dolgai izgatják a színészt.
márc. 4
9:50
Egyesével készítenek portrét a New York-iakról (hirado.hu)
Egy fiatal művész a járókelőkről egyesével készít portrét New Yorkban. A rajzok szinte azonnal felkerülnek egy weboldalra.
márc. 4
9:57
Előkerült Marilyn Monroe 7 perces, perverz pornófilmje +18-as fotó (BorsOnline)
Negyvennyolc éven át rettegtek tőle az amerikai elnökök, de kiderült, a hollywoodi sztárok is. John Edgar Hoover, az FBI hírhedt vezére megszállottan gyűjtötte a filmcsillagok pornóképeit, -filmjeit.
márc. 4
9:57
Mester Tamás feleséget keres (Habostorta)
Habár a randizástól fél, nem zárkózik el a házasságtól Nyitott a szerelemre a Megasztár ítésze. Várja már az igazit. A nagy csajozós hírében álló Mester Tamás állítja, a randizgatás nem az ő műfaja. "Én nem tudok randizni. Egyszer kipróbáltam, de mindig attól félek, hogy mi lesz, ha unatkozni fogok. Ezért van az, hogy az ismerkedésnél én általában át szoktam ugrani néhány lépcsőfokot" - mesélte…
márc. 4
10:06
Elnököt választ Oroszország (hirado.hu)
Ma 110 millió orosz választhat államfőt. A legesélyesebb jelölt Vlagyimir Putyin, aki akár a voksok 66 százalékát is megszerezheti.
márc. 4
10:15
Kisbolygóval ütközhet a Föld (BorsOnline)
2011 januárja óta figyelik azt a kisbolygót, mely keresztezheti a Föld útját.
márc. 4
10:24
Rácalmási kisiklás: egy hét után újra járnak a vonatok (hirado.hu)
Újraindult vasárnap hajnalban a menetrend szerinti vonatközlekedés Pusztaszabolcs és Dunaújváros között - tájékoztatta a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-t.
márc. 4
10:26
Milyen volt Konstantinápoly ókori kikötője? (hirado.hu)
A Kr.u. 4. században épült, valaha igen forgalmas kikötő maradványait alagútépítéskor találták meg 2004-ben, most feltárják.
márc. 4
10:42
ENSZ-segély mobiltelefonnal (hirado.hu)
Története során először folyósítja mobiltelefonon keresztül a segélyezésre szánt összegeket az ENSZ.
márc. 4
10:51
A hét szexvideója: járókelők előtt döngette a nőt a középkorú férfi (BorsOnline)
Egy ruhabolt előtt szexelt (nagy átéléssel) egy középkorú férfi a kiállított guminővel. Nem zavarta, hogy vásárlók is látják, így feltehetően enyhén illuminált állapotban lehetett. Egyébként nagyon gáláns volt, mert az „aktus” után megigazította alkalmi partnere ruháját...
márc. 4
10:53
A képernyő helyett a poharat választotta Goldie Hawn (BorsOnline)
Tíz év után akart visszatérni, de egyelőre tisztázatlan okok miatt kiírták abból a tévéshow-ból, amiben főszerepet játszott volna. A hírek szerint az alkohol lehet mindennek az oka.
márc. 4
11:09
Menekültstátuszt kért Kanadában Kertész Ákos (BorsOnline)
Kertész Ákos író február 29-én Kanadába távozott, és ott menekültstátuszt kért – írja az Amerikai Népszava. A lap szerint Kertész közleményt adott ki, melyben azt írja, hogy a kormánypárti sajtó hajtóvadászatot indított ellene, és nyíltan uszította a szélsőségeseket.
márc. 4
11:09
Megéri néha takarítani (Habostorta)
A fiatal fiú otthoni büntetésből nyert 53 ezer fontot Büntetésének köszönhetően nyert 53 ezer fontot - 18 millió forintot - egy brit férfi: anyja kitakaríttatta vele a szobáját, és eközben a fia talált egy nyertes lottószelvényt. A 19 éves Ryan Kitching csak nagyon vonakodva szánta rá magát, hogy rendet tegyen szobájában, anyja előtte heteken át korholta. Fia azután egy fiókban 12 régi…
márc. 4
11:18
Ismét járnak a tiszai kompok (hirado.hu)
Újból jár a komp Tiszacsege és Ároktő, valamint Tiszatardos és Tiszalök között.
márc. 4
11:20
Izrael maga dönt egy Irán elleni légicsapásról (hirado.hu)
Izrael Irán ellen egy légicsapást fontolgat, mely megakadályozná, hogy nukleáris fegyvereket hozhassanak létre.
márc. 4
11:22
Kína többet költ a hadseregre (hirado.hu)
Kína immár két évtizede évről évre kétszámjegyű növekedést eszközöl a védelmi kiadásokban.
márc. 4
11:27
Modellnek is elsőrangú lenne az olimpiai bajnok kerekes (BorsOnline)
Victoria Pendleton olimpiai bajnok kerékpáros arra készül, hogy az idei, londoni játékokon háromszor állhasson fel a dobogó legmagasabb fokára.
márc. 4
11:36
Afgán színészek állítják színpadra a tévedések vígjátékát a Globe-ban (hirado.hu)
Dari nyelven fogja előadni Shakespeare vígjátékát a Roj-e-Szabsz nevű társulat a Globe színház Shakespeare-maratonján.

Keresés