2008. február 10. vasárnap

febr. 10
8:47
Múlt heti fonákság - Bolgár György ultrahangos mamijával (Piac és Profit)
A dél-budai Allende parkhoz amúgy sem vonattal lehet eljutni, hanem a 7-es busszal, s legjobb ismereteink szerint a VDSZSZ-szel a pesti buszsofőrök sem szolidárisak.
febr. 10
10:46
Csökken a jogdíj a memóriakártyák után (Piac és Profit)
A memóriakártyák, illetve a tárolóval felszerelt multimédiás eszközök után 20 százalékkal kevesebb jogdíjat kell fizetni idén - derül ki az Artisjus közleményéből.
febr. 10
12:44
Gyorsabb lesz a pénzbehajtás (Piac és Profit)
Az egymillió forintnál kisebb számlatartozásokból keletkezett pereket egyszerűsítetten, és gyorsabban tárgyalják a bíróságok, gazdasági per pedig csak előzetes egyeztetés, illetve közvetítői eljárás után indítható - egyebek mellett ezt tartalmazza az a törvényjavaslat, amely az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium honlapján olvasható, és várhatóan a jövő év elején lép hatályba.
febr. 10
14:20
Bizarr genetika: rokonok közt több gyerek születik (Privátbankár)
Azoknak a pároknak, ahol a felek harmad- vagy negyed-unokatestvérek, rendszerint több gyermeke és unokája születik.
febr. 10
14:46
Felöltözhetnek a szexi nővérkék (Piac és Profit)
A szerb kórházak betegei nem látnak többé neccharisnyás, ingerlően feszülő miniszoknyás, netán mélyen kigombolt rövid köpenyt viselő nővért, ha életbe lép az egészségügyi minisztérium munkahelyi viselkedésről szóló kódexe, amelynek tervezetét a napokban küldték ki az egészségügyi intézményeknek.
febr. 10
16:45
Paul Lendvai: A Gyurcsány-játszma (Piac és Profit)
Gyurcsány Ferenc "Kétszer váltott pártot, s gyakran volt alkalma saját bőrén tapasztalni, hogy "a politikában és különösen legfölül nincsenek barátok" - írja Paul Lendvai elemzésében,
febr. 10
18:44
Videó: a mindennapok hősei (Piac és Profit)
A modern világ működése hatással van bolygónk klímájára. Mindenki hozzájárulhat, hogy a negatív folyamatok lelassuljanak. Erről szól a kisfilm.
febr. 10
20:48
Eltűnhetnek az autóreklámok (Piac és Profit)
A dohányreklámokhoz hasonlóan szigorúan szabályozni akarja az Európai Bizottság az autóreklámokat is. A szabályozásról részletek nem ismeretesek.

Keresés