2018. január 5. péntek

jan. 5
5:18
Januári tavasz: a hétvégén a 15 fokot is elérheti a hőmérséklet (Kiderül)
Az éjszaka átvonult melegfront után még enyhébb léghullámok áramlanak fölénk, így a hétvégén az ilyenkor szokásosnál 8-10 fokkal melegebb időre számíthatunk hazánkban.
jan. 5
6:18
Ez már majdnem tavasz: 13 fok is lehet ma (hirado.hu)
Kiadta előrejelzését az Országos Meteorológiai Szolgálat.
jan. 5
6:48
Pénteken is folytatódik a változékony idő (Hírstart)
A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 8, 13, de a borult, párás tájakon 5, 7 fok között alakul.
jan. 5
9:12
Így fogják manipulálni az időjárást (Hírstart)
2018 májusában indul az országos jégkármérséklő rendszer, amellyel a magyar mezőgazdaság évi több tízmilliárd forintot fog megspórolni - a Miniszterelnökség illetékes államtitkára szerint.
jan. 5
10:34
Meglepően enyhe az idei tél - sírjunk vagy nevessünk? (Ripost)
Olyan, mintha itt lenne a tavasz: a hétvégén már 15 fok várható, napsütéssel! Ráadásul az egész hónap ilyen langyosnak ígérkezik. Örülünk persze a sétálóidőnek, de a meleg januárnak veszélyei is vannak.
jan. 5
10:36
Ez már majdnem tavasz: 13 fok is lehet ma (Hírstart)
Kiadta előrejelzését az Országos Meteorológiai Szolgálat. A ködfoltok feloszlanak, de az északkeleti megyékben továbbra is maradhatnak tartósan borult, párás körzetek
jan. 5
11:18
Januári tavasz (Hírstart)
Délnyugati áramlással továbbra is enyhe, de már szárazabb levegő éri el a Kárpát-medence térségét. Szombaton az ország nagy részén sok napsütés ígérkezik, egyedül az Északi-középhegység térségében és az Alföld északkeleti tájain marad tartósan borult, párás, néhol ködös az idő.
jan. 5
12:40
Extrémre sikerült a sífelvonózás Ausztriában (Kiderül)
Ausztriában, Vorarlberg tartományban történt az eset szerda délután. A hatalmas szélben a sífelvonó leállt, több ember így hosszabb időre fennragadt a szállító eszközön.
jan. 5
13:42
Jövő hét közepén érkezik a lehűlés (Kiderül)
Az enyhe, tavaszias időjárás a következő napokban is folytatódik hazánkban, csak az északkeleti területeken maradhat délutánonként 10 fok alatt a csúcshőmérséklet.
jan. 5
14:46
Hogy mentsd az életed katasztrófa helyzetben (Kiderül)
Az árvizek 2017-ben sok halálos áldozatot követeltek és nagy károkat okoztak szerte a világon. Hogyan lehet megelőzni a haláleseteket áradás esetén?
jan. 5
16:48
Időjárás: ezt kapjuk szombatra... (Infostart)
Az Ibériai-félszigeten néhol a 24, 26 fokot is eléri a csúcsérték, és napközben csak a Skandináv-félszigeten marad fagyos a levegő. A Kárpát-medence térségébe szombat estig már szárazabb levegő érkezik.
jan. 5
16:57
Tavaly óta nem látott időjárás érkezik (Napi)
Januári tavaszt jósol a hétvégére az Országos Meteorológiai Szolgálat. Néhol borult, tartósan ködös idő is előfordulhat.

Keresés