2008. február 13. szerda

febr. 13
8:49
Cseh Tamás: "Nehéz az érzelmekkel mit kezdeni" (Infostart)
Hosszú idő után jelent meg újra a rajongók előtt Cseh Tamás, aki kedd este dedikálta a nemrég megjelent Beszélgetőkönyvet a Ráday utcai Paperwall Galériában. A művész az InfoRádiónak elmondta: az ősszel talán ismét színpadra állhat.
febr. 13
13:12
Sztrájkol a francia közszolgálati média (Spa Trend Online)
A francia közszolgálati média (Radio France, France Télévisions, TV5, RFI) valamennyi csatornájának munkatársai sztrájkot hirdettek szerdán, így tiltakozva az ellen, hogy a köztelevízióban és a közrádióban megszüntetendő reklámok miatti bevitelkiesés kompenzálására egyelőre semmilyen állami garanciát nem kaptak.
febr. 13
18:50
Elhunyt Icsikava Kon (Spa Trend Online)
Icsikava Kon nagy tekintélyű japán filmrendező, akit A burmai hárfa című filmjéért Oscar-díjra jelöltek, 92 éves korában elhunyt Tokióban. Icsikava tüdőgyulladás következtében halt meg egy kórházban, ahová január végén szállították be - jelentette be a filmjeit forgalmazó Toho Co. cég szóvivője.
febr. 13
21:12
Az éjszaka tapintása (Spa Trend Online)
Az éjszaka tapintása címmel ízekben, illatokban, érintésekben, hanghatásokban gazdag színdarabot mutat be szombaton délután a látássérült előadókból álló Vakrepülés Színjátszó Egyesület a szegedi Korzó Zeneházban - tájékoztatta az MTI-t szerdán a társulat művészeti vezetője.
febr. 13
22:18
Jön a Star Wars animációs változata (Infostart)
George Lucas Star Wars-legendája újabb állomásához érkezett: az ősszel induló animációs tévésorozatot megelőzve, augusztusban a mozivásznon debütál a Star Wars: The Clone Wars című animációs film.

Keresés