2008. március 7. péntek

márc. 7
6:51
Az 1948-as évet felidéző filmek az Örökmozgóban (Spa Trend Online)
Fordulóévek a 20. században címmel a budapesti Örökmozgó Filmmúzeum az 1948-as évhez kapcsolódó fontos történelmi, kulturális eseményeket felidéző filmeket vetít márciusban - tájékoztatta a programsorozatot szervező Magyar Nemzeti Filmarchívum az MTI-t.
márc. 7
7:30
A fény harcosának kézikönyve (Spa Trend Online)
A fény harcosának kézikönyve címmel újabb Coelho-kötetet jelentet meg a napokban az Athenaeum Kiadó, de a világhírű brazil származású írónak ez az alkotása merőben eltér eddigi regényeitől - közölte a könyves műhely az MTI-vel.
márc. 7
11:12
Dzsessz, folk, dixie - hétvégi zenei programok (Infostart)
Balkáni koncert és táncház, dzsessz- és komolyzenei koncertek is színesítik a főváros hétvégi programkínálatát.
márc. 7
13:50
Elhunyt Macskássy Katalin (Infostart)
Életének 66. évében pénteken elhunyt Macskássy Katalin filmrendező, a magyar animációsfilm-művészet kiemelkedő személyisége, a Duna Televízió munkatársa.
márc. 7
14:02
Elhunyt Macskássy Katalin (Spa Trend Online)
Életének 66. évében pénteken elhunyt Macskássy Katalin filmrendező, a magyar animációsfilm-művészet kiemelkedő személyisége, a Duna Televízió munkatársa - tudatta a közszolgálati televízió az MTI-vel.
márc. 7
14:24
Látványos kiállítás a sógoroknál (Spa Trend Online)
Egyiptom uralkodóinak különleges tárgyait - szobrokat, domborműveket, arany-, ezüst- és alabástromleleteket - vonultatja fel a Tutanhamon és a Fáraók világa című kiállítás a bécsi Völkerkunde Múzeumban, a bemutató egyetlen európai helyszínén - jelentették be a szervezők pénteki bécsi nemzetközi sajtótájékoztatójukon.

Keresés