2009. február 12. csütörtök

febr. 12
0:27
Átadták a Fonogram zenei díjakat (Metropol)
Zséda, Harcsa Veronika, Palya Bea, az Anti Fitness Club kapta többek között a legfontosabb díjakat a Fonogram zenei díjkiosztóján szerdán este a budapesti Millenáris Teátrumban.
febr. 12
2:51
A semmi mennybemenetele (Spa Trend Online)
Van hát remény. Hit az állandóságban, a megmaradásban. Szerintem ha földrengés tenné alfölddé a Gellérthegyet, kilépne medréből a Balaton és a Duna, akkor se maradhatna el a gyöngyszem, korunk televíziózásának jelképe, a tartalom és jelentés nélküli műsor: a Kvízió. Szerény fantáziájú sci-fi írók megirigyelhetik a valóságot: a fantázia nem hozott létre még olyan terméket, amely ily hűen fejezhetné…
febr. 12
9:09
Angelina Jolie az eltűnt fiát keresi (Infostart)
Megtörtént eseményeken alapul Clint Eastwood 1920-as évek végén játszódó Elcserélt életek című filmje, amelyben egy anya korrupt rendőrökkel szemben igyekszik bebizonyítani, hogy visszakapott fia valójában nem is az övé. A filmet mától játsszák a hazai mozikban.
febr. 12
10:03
Augusztus 22-én jön Madonna (Metropol)
A pop nagyasszonya a Sticky and Sweet turnéjának vége felé látogat el Budapestre, hogy végre élőben szórakoztassa a magyar közönséget is. A koncertet a budapesti Kincsem Parkban tartják.
febr. 12
13:57
Madonna augusztus 22-én Budapestre jön (Infostart)
Az énekesnő a fővárosi Kincsem Parkban lép fel, előtte Paul Oakenfold dj melegíti be a közönséget.
febr. 12
15:10
A Limp Bizkit Sopronban (Metropol)
Limp Bizkit, Marilyn Manson és a Franz Ferdinand - ők az első visszaigazolt fellépői az idei VOLT fesztiválnak. A további már biztosra vehető fellépők között van a mindig kitűnő bulit csináló Freestylers, Laurent Garnier, LTJ Bukem és MC Conrad is.
febr. 12
18:28
Dokumentumfilmet készített az éhségről a tavalyi nyertes (Metropol)
A tavalyi év Arany Medve-nyertese idén visszatért a Berlinaléra. José Padilha tavaly a Tropa de Elite című filmjével nyerte meg a fesztivál fődíját.
febr. 12
19:21
Gyógyító jószándék - jótékonysági est az izombeteg gyermekek javára (Infostart)
A Kaláka együttes is fellép több gyermek- és kamarakórusok mellett a Gyógyító Jószándék Alapítvány jótékonysági estjén, péntek este hét órától az Óbudai Társaskörben.
febr. 12
20:51
Szász János kapta idén a Fehér György-díjat (Spa Trend Online)
Szász János filmrendező vehette át a hét éve elhunyt film- és televíziós rendező emlékére alapított Fehér György-díjat csütörtökön este a budapesti Toldi Moziban.
febr. 12
20:53
Anne Frank naplójának megtalálója 100 éves (Spa Trend Online)
Február 15-én ünnepli századik születésnapját Miep Gies, a bujkáló Frank család egyik segítője, Anne Frank naplójának megtalálója.
febr. 12
21:09
Megteltek a galériák a Falk Miksa utca környékén (Metropol)
Megkezdődtek a programok a 11. Műgyűjtők éjszakáján; a budapesti Falk Miksa utcában és környékén hét új kiállítás várta az érdeklődőket.
febr. 12
21:45
Almássy László Attila orgonakoncertje Szófiában (Spa Trend Online)
Almássy László Attila orgonaművész pénteken Szófiában, a Bulgária Hangversenyteremben ad koncertet.
febr. 12
21:46
Lovasi már alig jár horgászni (Metropol)
Lovasi András hosszú távú terve az, hogy a Megadó Kiadó egyfajta garancia legyen a minőségre egy idő után.

Keresés