2012. február 12. vasárnap

febr. 12
7:15
Csurka István két pályamódosítása: szalonokból a szalonképtelenségig (hvg.hu)
Többéves mellőzöttség után a rendszerváltás évében indult el a korábban évtizedekig szalonképes író, Csurka István a szalonképtelenség útján.
febr. 12
8:09
Meghalt Whitney Houston (hvg.hu)
Meghalt Whitney Houston amerikai énekesnő - jelentették be hivatalosan szombaton Los Angelesben.
febr. 12
9:24
Meghalt Whitney Houston (Metropol)
Meghalt Whitney Houston amerikai énekesnő. A díva szorongása miatt Xanaxot szedett, ami alkohollal kombinálva járhatott olyan hatással, aminek következtében elaludhatott a fürdőkádban.
febr. 12
9:39
A Compact Disco készülhet az Eurovíziós Dalfesztiválra (Infostart)
A Compact Disco képviseli Magyarországot a májusi bakui Eurovíziós Dalfesztiválon.
febr. 12
9:42
A Compact Disco képviseli hazánkat (Metropol)
A Compact Disco és a Sound of Our Hearts című dal képviseli Magyarországot a májusi bakui 57. Eurovíziós Dalfesztiválon.
febr. 12
10:36
Kiss Manyi és Rodolfo - Kiállítás a Madách Színházban (Spa Trend Online)
Színház es varázslat - Két legendás művész a Tolnay Szalonban címmel Kiss Manyi és Rodolfo születésének századik évfordulója alkalmából rendeznek kiállítást a Madách Színházban. A varázslatos színésznő és a bűvészóriás emlékét felidéző tárlat február 14-én, kedden nyílik.
febr. 12
12:57
Így fogadták a sztárok Whitney Houston halálhírét (hvg.hu)
A 48 éves korában elhunyt énekesnő, Whitney Houston halálhíre megrázta a világot. Pályatársai, barátai, rokonai és ismerősei - több fórumon - azonnal reagáltak a hírre.
febr. 12
13:36
Ismét Magyarországon a Yamato japán dobegyüttes (Spa Trend Online)
Negyedik alkalommal koncertezik Magyarországon a Yamato, a tradicionális japán taiko-dobolás egyik legismertebb képviselője. Gamushara című, új előadásukkal február 14. és 19. között hat estén át a budapesti Kongresszusi Központban, február 20-án Veszprémben, az Arénában, február 22-én pedig Debrecenben, a Főnix Csarnokban lépnek fel.
febr. 12
14:27
Whitney Houstonra emlékeznek a Grammy-gálán (Infostart)
Többek között Jennifer Hudson tiszteleg a vasárnap esti Grammy zenei díjátadó gálán a szombaton váratlanul elhunyt Whitney Houston emléke előtt.
febr. 12
14:45
Egyedülálló Renoir-kiállítást rendeznek New York-ban (hvg.hu)
Amióta elkészültek, először láthatók együtt Auguste Renoir (1841-1919) francia impresszionista festő egészalakos, nagy formátumú emberábrázolásai. Az egyedülálló kiállítás a New York-i Frick galéria újdonsága.
febr. 12
16:00
Vajna: a magyar film már egészséges (Metropol)
Egészséges a magyar film Andrew Vajna, a filmipar megújításával foglalkozó kormánybiztos szerint: a gondok rendeződtek az elmúlt egy évben, elkezdődött a munka, az alkotók megnyugodhatnak.
febr. 12
16:51
Emlékszik Whitney Houston legnagyobb slágereire? (Infostart)
Hány dalt tudna felsorolni a 48 éves korában elhunyt énekesnőtől? Aki jól ismeri, vélhetően nem is keveset, hiszen 1985-től 15 éven át ontotta a slágereket, de ebben az évezredben sem csak a botrányaira emlékezhetünk. Az alábbiakban megtalálja Whitney Houston 20 legnagyobb sikerét.
febr. 12
20:45
Napi tévéajánló: Grimm, Kelly hősei, Amikor a farok csóválja… (hvg.hu)
A vasárnap esti tévéműsorban is találtunk három olyan kiváló mozit, amit nem érdemes kihagyni azoknak, akik a képernyő elé ülnek.
febr. 12
22:15
Hallgassa meg Whitney Houston legnagyobb slágereit - videók (hvg.hu)
A 48 éves korában elhunyt Whitney Houstonnak kivételes hangi adottságai voltak: pályafutása során több mint 400 díjat vehetett át, ezek közül hat Grammy-t. Listavezető slágereiből válogattunk.

Keresés