2013. január 28. hétfő

jan. 28
6:39
A Vajdahunyad vára több szemszögből (Spa Trend Online)
Vajdahunyad vára címen nyílik február 5-én, kedden 18 órakor Milibák Tibor fotókiállítása a Magyar Újságírók Országos Szövetségében (Budapest VI., Vörösmarty u. 47./a.)
jan. 28
6:41
Cserhalmi György Páger Antal-díjas (Spa Trend Online)
Cserhalmi György kapta idén a Páger Antal Színészdíjat. A Kossuth-díjas érdemes művész vasárnap vette át a makói önkormányzat elismerését a Maros-parti városban, a Hagymaházban.
jan. 28
6:43
Mi, a pestises horda (Spa Trend Online)
"Mi vagyunk a Föld pestise...Nemcsak a klímaváltozás kell ahhoz, hogy élelmet termeljünk ennek az iszonyú nagy hordának" Az a szörnyű, hogy ezeket - bátran mondható: ostoba - szavakat nem ilyen-olyan elvakult természetvédők, hanem Sir David Attenborough mondta a Rádió Timesnek adott interjújában.
jan. 28
9:03
Cirque du Soleil: show egy legendáról (Metropol)
A világ legismertebb cirkuszi társulata február 5–6-án hozza el nekünk a Michael Jackson – The Immortalt.
jan. 28
12:57
Alföldi távozásával ért népszerűsége csúcsára a Nemzeti Színház (Spa Trend Online)
Lassan lehetetlen halandó embernek bejutni a Nemzeti Színház előadásaira. Amióta ugyanis bejelentették Alföldi Róbert távozását, az ország első számú színháza olyan lett, mintha minden este felváltva lépne fel ott a U2, Justin Bieber és Kobajasi Kenicsiró.
jan. 28
13:51
Ókovács Szilveszter az Operaház főigazgatója (Spa Trend Online)
Ókovács Szilvesztert a Magyar Állami Operaház, Kemecsi Lajost pedig a Néprajzi Múzeum főigazgatójává nevezi ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere. A tárcavezető döntését a pályázatokat véleményező szakmai bizottságok javaslataival megegyezően hozta meg.
jan. 28
13:51
Óriási érdeklődés a Nemzet Színház előadásai iránt (Metropol)
Sokan szeretnék megnézni a még repertoáron lévő darabokat.
jan. 28
14:09
Ókovács Szilveszter az Operaház élén (Metropol)
Ókovács Szilveszter 2011. augusztus 22-től kormánybiztosként, 2012. szeptember 1-jétől megbízott főigazgatóként vezette a dalszínházat.
jan. 28
20:45
Budapest-ábrázolások a Kieselbachnál (Spa Trend Online)
Berkes Antal, Ősz Dénes, Guzsik Ödön, Thurmayer Sándor, Diósy Antal és mások Budapestet ábrázoló képei láthatóak február 9-ig a Kieselbach Galériában.

Keresés