2013. február 10. vasárnap

febr. 10
9:24
Elhunyt Kézdy György színművész (Metropol)
Kézdy György, aki a Szomszédok című televíziós sorozat Virágh doktoraként szerzett nagy népszerűséget 77 éves volt.
febr. 10
9:42
Elhunyt Kézdy György színművész (Infostart)
Életének 77. évében, hosszan tartó betegség után elhunyt Kézdy György. A Jászai Mari-díjas színművészt pénteken Budapesten érte a halál - közölték a művészhez közel álló források az MTI-vel.
febr. 10
10:18
Jön a könyvajándékozás napja: mit kapnak a gyerekek? (Infostart)
Közösségi programot kezdeményez az országban a Magyar Gyermekirodalmi Intézet: a Nemzetközi Könyvajándék Nap (International Bookgiving Day) keretében a szervezők arra kérik a felnőtteket, hogy február 14-én ajándékozzanak a környezetükben élő gyerekeknek egy-egy könyvet, így növelve az olvasás szeretetét a fiatalabb korosztály körében.
febr. 10
10:36
Thorma János, a megkésett festő (Spa Trend Online)
A Magyar Nemzeti Galériában május 12-ig tekinthető meg Thorma János, a magyar Barbizon festője című kiállítás. A tárlat egy nemzetközi kiállítás-sorozat utolsó és legjelentősebb állomásaként Budapesten mutatja be a művész évtizedek óta nem látott vagy teljesen ismeretlen remekműveit.
febr. 10
13:54
Öt év múlva öt új múzeum az Ötvenhatosok terénél (Infostart)
Öt év múlva adhatják át a megújult Városligetet az új múzeumi negyeddel a kormány tervei szerint - mondta az emberi erőforrások minisztere. A teljes projektre a kormány 120 milliárd forintot fordít, jórészt uniós forrásból.
febr. 10
15:06
Kétmillióan táncoltak a riói karneválon (Metropol)
Nem sikerült megdönteni az előző évek 2,3 milliós rekordlátogatottságát.
febr. 10
19:54
Aki kiirtakozott az életből (Spa Trend Online)
Kézdy György színész, aki jelentős szerepekben, epizód feladatokban, teleregényben, és önálló esteken egyaránt felejthetetlen volt, szombatról vasárnapra virradóra, ahogy ezt internetes portálok közzétették, kiugrott egy kórház harmadik emeleti ablakán. Szörnyethalt. Pár nap múlva lett volna 77 éves, de ezt már nem várta meg. Többször felterjesztették Kossuth-díjra, de soha nem kapta meg. Ezzel a…

Keresés