2009. január 1. csütörtök

jan. 1
0:06
Januári horoszkóp (NLC)
jan. 1
13:54
A pasim elégedetlen a méretével. Mit tehetek? - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
A párom állandóan abban a félelemben él, hogy nem tud eleget nyújtani nekem az ágyban, és meg fogom csalni. Nincs megelégedve a méretével sem, pedig nekem ő tökéletes.
jan. 1
17:12
Kirakatmajom vagy divatikon? - Suri Cruise legszebb ruhái 2008-ban (NLC)
Az idei év legtöbbet fényképezett és legjobban öltözött sztárcsemetéje Katie Holmes és Tom Cruise kislánya, Suri Cruise volt. A kétéves kishölgy hónapról hónapra mindenkit lenyűgözött. De vajon ezek a csodaszép és méregdrága ruhácskák mennyire kötik gúzsba a felhőtlen gyermeki viselkedést?

2009. január 2. péntek

jan. 2
10:36
Egy kis gyorstalpaló - a társasházakról mindenkinek (NLC)
Társasházban élsz, bérelsz lakást, de számtalan kérdés kavarog a fejedben? Segítünk az eligazodásban.

2009. január 3. szombat

jan. 3
13:15
Barátkozna exével az egykori ara (NLC)
Az elhagyott menyasszony szívesen fátylat borítana a múltra, de mit szól ehhez Boris?

2009. január 4. vasárnap

jan. 4
10:33
Tényleg közelít a vég? (NLC)
Ha valamivel nem tudunk mit kezdeni a világban, hát azzal a kifejezéssel, hogy „örök”. Az emberi életnek van eleje és vége, és a történelem legfőbb tanulsága, hogy az egyes kultúráknak, birodalmaknak is. Elmúlik a fiatalság, el a szerelem, minden jó és minden rossz. Amióta létezik az emberiség, a végét várja. Aztán mégis mindig van tovább. Egészen 2012-ig. Mert ha a majáknak igazuk van, négy év a…
jan. 4
13:15
Afrikában ünnepelt a szépségkirálynő (NLC)
A szépségkirálynő párjával Fokvárosban karácsonyozott. Freire Szilvia fejére ugyan nem került korona a Miss World világdöntőjén, a szépség mégis nagyon boldog, hogy ismét ellátogathatott Dél-Afrikába.
jan. 4
14:45
Eszenyi Enikő: Nem vagyok bokszkesztyűs, öltönyös nő! (NLC)
Kossuth-díjas művész, ugyanakkor civilben sokak számára még ma is egy extravagáns, bolondos csaj. Tény: sokszínű alkotó.

2009. január 5. hétfő

jan. 5
0:21
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 2. számába! (NLC)
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 2. számába! Marsi Anikó; Túró Rudi; A fa lelke…; Pizsamaparti; Tunézia homokja; Lánykérés, fiúkérés…
jan. 5
9:21
Bono "testközelben" Szegeden (NLC)
2009. január 16-án végre a szegediek számára is testközelbe kerülhet a U2 frontembere, Bono, sőt a teljes zenekar.
jan. 5
9:23
Fenséges királykék - A tél üdítő trendszíne (NLC)
Amikor mindenki lilát hord, és mindenhol csak lila holmikat kapni, és úgy érzed, a kirakatokban még az is lila színen dalol, ami amúgy más színű, akkor van szükség az üdítő változatosságra. A tél trendszíne, a színpaletta jelenlegi uralkodója a királykék.
jan. 5
9:57
DIANA: a celebration - Újabb világsikerű kiállítás Magyarországon (NLC)
2009. január 31-től látható a Diana: a celebration kiállítás, amely a tragikusan elhunyt walesi hercegnő életét és munkásságát mutatja be. A kontinensen elsőként Magyarországon látogatható ez a páratlan kiállítás.
jan. 5
10:33
Hotel Bali - olvass bele a könyvbe! (NLC)
Négy barátnő egy mámoros és tragédiába torkolló buli után fogadalmat tesz, hogy elhagyják az országot, máshol kezdenek új életet. Megesküsznek: tizenhét év múlva újra találkoznak… Részlet Fejős Éva Hotel Bali című regényéből.
jan. 5
11:45
Magyarország 100 csodája (NLC)
A 100 csoda egy egész éves programsorozat, melyben a mai Magyarország 100 legsikeresebb fejlesztését, találmányát, innovációját ismerhetjük meg.
jan. 5
12:21
Újabb ikrek Hollywoodban (NLC)
Nicole Richie és jegyese, Joel Madden alig egy évvel kislányuk születése után újra gyermekáldás elé néznek. A családba állítólag nem is egy, hanem egyszerre két jövevény érkezik.
jan. 5
13:15
Sztárok újévi fogadalmai (NLC)
Szilveszterkor a sztárok is szeretnek fogadalmat tenni. 2009 végén majd meglátjuk, sikerült-e az elhatározásaikat betartaniuk.
jan. 5
13:17
Születésnapos sztár: Zséda (NLC)
Zsédenyi Adrienn izgalmas évet zárt, és tervei szerint 2009-ben sem fog unatkozni. Többszörös aranylemezes előadó, akinek telt házzal mennek a koncertjei, otthon pedig lelkiismeretes anyuka, aki csodaként éli meg a kisfia minden mozdulatát.
jan. 5
13:19
2009 nagy éves horoszkópja (NLC)
2009-ben több témában is gyökeres változások várhatók. Azok, akik ellen akarnak állni a megújulásnak, rosszul járhatnak. Olyan elementáris erők fognak működni, amelyek nem engedik a régi rendszereket működni.
jan. 5
14:09
Népi hardcore, balkáni alapokon - a Zdob şi Zdub az A38 Hajón (NLC)
Az A38 Hajó egyik első évadnyitó koncertje az elmúlt év egyik legnagyobb sikerű fellépője, a moldáv Zdob şi Zdub lesz.
jan. 5
15:03
Katy Perry szakított szerelmével, és lányokkal csókolózik (NLC)
Katy Perry és Travis McCoy románca véget ért, így a 24 éves énekesnő szingliként kezdi az új évet.

2009. január 6. kedd

jan. 6
9:57
Karmahoroszkóp - január 2-től 9-ig (NLC)
A Vénusz és a Plútó a lehető legjobb fényszögben állnak egymással, és közben a közeledő telihold miatt olyan óriási energiákat, szenvedélyességet érzel, mint talán még soha. Jó jel, hogy így kezdődik az új év!
jan. 6
9:59
Pasibőrben - Kipróbálnád? (NLC)
Nőnek lenni jó, ezer különböző okból. Mi mégis eljátszottunk a gondolattal, milyen lenne egy napra a másik nem bőrébe bújni. Ugye te is kipróbálnád?
jan. 6
10:51
A legjobb programok januárban (NLC)
Akár mehetnéked van, akár a meleg szobában maradnál, van néhány tippünk, mivel töltsd el az idődet januárban. A legjobbnak ígérkező programokból szemezgettünk.
jan. 6
10:53
Kell-e, lehet-e tervezni a szülést? (NLC)
Váratlanul jön, nem lehet felkészülni rá, vagy pontosan terv szerint is történhet? Milyen a szülés? Hogyan kell felkészülni rá, és lehet-e?
jan. 6
12:03
Januári holdnaptár (NLC)
Januárban különleges csillagállás jön létre, amikor a Vénusz és Uránusz együttállás éppen szembe kerül a Szaturnusszal, amely a Mars a lehető legjobb fényszögekkel old. Ez arra utal, hogy sok szerelmes talál most egymásra, és olyan megoldások is születnek, amely miatt mégsem érzed majd anyagilag nyomasztónak a jövőt.
jan. 6
12:05
Utazás az előző életekbe (NLC)
Ha valóban újraszületünk a Földre, akkor képesnek kell lennünk visszaemlékezni az előző életeinkre is.
jan. 6
12:07
Reese nem csak a szerelme alakjára figyel (NLC)
A bájos Reese Witherspoon ragyogó formáját nemcsak az egészséges táplálkozásnak köszönheti, hanem a rendszeres testmozgásnak is. Persze ez a két dolog mit sem ér boldogság nélkül!
jan. 6
13:15
Letartóztatták a színészt (NLC)
Matt Dillon bizonyára nem úgy képzelte el a szilveszteréjszakát, hogy egy rendőrségi fogdában fog csücsülni.
jan. 6
18:24
2009 nagy stílushoroszkópja (NLC)
Szerencsére nem vagyunk egyformák. Mindenkinek más tetszik, más stílus való. Van, akinek a feltűnő, színes stílus, van, akinek a sportos, és van, akinek a konzervatív, visszafogott stílus jön be.

2009. január 7. szerda

jan. 7
0:24
Rapid randi kalandon jártunk (NLC)
Egyre fogynak az ismerkedésre alkalmas helyek. Egyre kevesebb a mód, az idő a találkozásra. Mit lehet akkor tenni, hogy elűzzük a magányt? Kolléganőnk elindult, „partnert keresni”. Mert állítólag hét perc alatt minden kiderül.
jan. 7
9:06
4 igazán bababarát wellnessfürdő (NLC)
Jólesne már néhány kényeztető nap, de pici babádat nem tudod vagy nem akarod közben másokra bízni? Semmi gond, összegyűjtöttünk néhány olyan helyet, ahol a pár napos kikapcsolódás mellett a wellnessélményeken is osztozhatsz a kicsivel.
jan. 7
11:30
Kutya hideg van az állatoknak is (NLC)
Hetek óta tombol a zord, különösen hideg téli időjárás. A hideg az utcán lévő emberek mellett ilyenkor az utcán sétáltatott, a szabadban tartott állatokra is komoly veszélyt jelent.
jan. 7
11:32
2009 nagy szerelmi horoszkópja (NLC)
Akinek van párja, azért, akinek nincs, annak azért fontos a szerelem. Mindenkinek meghatározó téma az életében a párkapcsolat. Kortól, nemtől, vallástól, rangtól, anyagi helyzettől függetlenül mindannyian feltesszük a kérdést: mi vár rám a szerelemben?
jan. 7
12:24
A bőrkímélő tusfürdő titka (NLC)
Észrevetted, hogy a bőröd szárazabb, mint egy hónappal ezelőtt? A hatékony téli bőrvédelem azzal kezdődik, hogy jól megválasztott tusfürdővel kényezteted a testedet.
jan. 7
15:06
Pikk-pakk randi (NLC)

2009. január 8. csütörtök

jan. 8
9:57
Pikk-pakk randi - 2009 legjobb randihelye (NLC)
Megszületett a tökéletes randihely, ahol minden kérdésre fény derül, és ehhez nem is kell messzire menni!
jan. 8
9:59
Ciciblokk és beteggyerek-riport (NLC)
Régen, ha egy bulvárműsor szerkesztője már nagyon nem tudott mit kitalálni, akkor megkérték valamelyik munkatárs BKV-sofőr rokonát, hogy ugyan, mondjon már pár viccet a mikrofonba, ők pedig lefilmezik, mint a „hihetetlenül mókás buszvezetőt”.
jan. 8
10:01
Esküvőkiállítás-körkép (NLC)
Ha január, akkor esküvőkiállítás országszerte, a nagy napra való készülődést, szervezést pedig nem lehet elég korán elkezdeni. Íme 8 tipp.
jan. 8
10:51
Segítség, félrelép az apám! - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
26 éves lány vagyok, az életemben eddig nagyjából minden rendben volt. Sajnos a szüleim közötti kapcsolat nem felhőtlen. Kiderült, hogy édesapám csalja anyámat, aki ebbe belebetegszik. Hogyan tudnék neki segíteni?
jan. 8
10:53
Gisele és Kate egy kampányban (NLC)
Gisele Bündchen védjegye, az aranybarna bőr, kolléganőjének, Kate Mossnak is szuperül áll. A két modell a Versace 2009 tavaszi kampányának arcai.
jan. 8
12:21
Csillogó csecsebecsék a mobilodra (NLC)
A karácsonyi bevásárlás során biztosan veled is előfordult, hogy szíved szerint magadnak vettél volna meg valamit. Ne légy olyan szigorú, egy kis apróság mindenki lelkének kell, még akkor is, ha minden forint számít. Mit szólnál például egy mobilékszerhez?
jan. 8
13:15
Hogyan fokozhatjuk a szerelmi vágyat? (NLC)
Gondolom, nem csupán engem izgat, vajon mik azok a misztikus vágyfokozó szerek, közismert néven afrodiziákumok, amelyek a papucsférjből megvadult csődört, a fáradt háziasszonyból buja szexistennőt varázsolnak?
jan. 8
13:17
A legszexisebb amerikai sztár (NLC)
Erre a címre sokan pályázhatnak, de a szerencsés befutó most a Transformers sztárja lett. Megan Fox a női főszereplő a filmben, és Angliában választották meg a legszexisebb színésznőnek, 5000 olvasó véleménye alapján.
jan. 8
14:09
Angelina jól keresne örömlányként (NLC)
Nem Angelina Jolie egy újabb filmszerepéről van szó, hanem arról a feltevésről, hogy akkor is jól keresne, ha nem színészkedéssel keresné a kenyerét.
jan. 8
15:03
Újabb felbontott sztáreljegyzés (NLC)
Nincs is rosszabb annál, mint karácsonykor szakítani, és magányosan, szerelmi bánat miatt szomorkodva tölteni az ünnepeket. Ez történt Jennifer Love Hewitt és kedvese, Ross McCall életében is.
jan. 8
16:51
Mantrák 2009-re (NLC)
A mantra varázsszó, varázsige, mellyel imáink és szent énekeink formájában kapcsolódhatunk az égi szférákhoz. Minden nép hagyományaiban, minden vallás rendjében megtalálhatók. Az ünnepek és a szertartások fontos elemei.
jan. 8
17:45
Jégállatok szállták meg Budapestet (NLC)
Kihalásra ítélt állatok jégszobrait helyezte el Budapest főbb csomópontjain a zöldtárca: a klímaváltozásra, és a lakosság felelősségére hívják fel a figyelmet.

2009. január 9. péntek

jan. 9
9:00
13+1 tipp, hogyan tartsd rendben a fontos papírokat (NLC)
Irathegyek, számlatenger, befizetetlen csekkek, lába kelt jótállás. Ha eleged van a papírjaid között uralkodó fejetlenségből, itt az ideje a szortírozásnak.
jan. 9
9:54
Hétvégi horoszkóp - január 9-11. (NLC)
A Kos úgy érzi, döntést kell hoznia, a Bikának időre van szüksége. És rád mi vár a hétvégén?
jan. 9
10:48
Húzz egy kártyát 2009-re! (NLC)
Az új esztendő elején a kártya útmutatást ad, mit várhatsz az évedtől, hogy változásra vagy éppen állandóságra számíthatsz. Húzz egyetlen kártyát, mit hoz neked 2009?

Keresés