2009. január 12. hétfő

jan. 12
0:36
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 3. számába! (NLC)
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 3. számába! Molnár Andrea és Katus Attila; Presser Gábor; Moziba hív a Nők Lapja; Tamással, sülve-főve; Férfitípusok – a nők évezredében.
jan. 12
9:00
Szüleink házassága nem a mi életünk! (NLC)
Párkapcsolatunkon gondolkodva sokszor eszünkbe jut a magunkkal hozott minta: szüleink házassága. Ez nem véletlen, hiszen ez az örökség hatással van ránk. A kérdés csak az: példaként vagy ellenpéldaként játszik nagyobb szerepet az életünkben?
jan. 12
9:54
Nagy tavaszi divatelőzetes (NLC)
Ha nem is térdig hóban, de bizony a tél derekán járunk. Ilyenkor jólesik a kemény mínuszok közül az enyhe tavaszi napok, a lenge anyagok, finom színek felé tekinteni. Ezt tesszük mi is: tartsatok velünk a nagy tavaszi divattúrán!
jan. 12
13:48
Januári wellnesshoroszkóp (NLC)
Az év első hónapjában mindenki arra kiváncsi, vajon mit tartogat számára az új esztendő. Januárra a Wellness magazin jóvoltából most eláruljuk a részleteket.
jan. 12
14:42
Palcsó Tomi megváltozott (NLC)
Az énekes nemrég autóbalesetet szenvedett. Barátjával éppen hazafelé tartott, amikor kocsijuk először a padkának, majd egy betonoszlopnak ütközött. Ugyan mindketten csúnyán megsérültek, a szerencsének köszönhetően életben maradtak. Tomi mára szinte teljesen felépült.
jan. 12
15:36
Scarlett bordélyba költözne? (NLC)
A legtöbb embernek a vadnyugatról a szúrós szemű cowboyok és az elnyomott indiánok jutnak az eszébe. Nem így Scarlett Johanssonnak!

Keresés