2009. január 17. szombat

jan. 17
0:36
Karmahoroszkóp - január 17-23. (NLC)
A Nap átér a Vízöntőbe, és együtt áll a Merkúrral, utána a Jupiterrel, és végre a két szerelembolygónak, a Vénusznak és a Marsnak jó fényszögei lesznek. Sok jó és váratlan dolog történik a héten.
jan. 17
10:30
8 tanács a hálószobai félreértések elkerülésére (NLC)
A testi szerelem a legnagyobb egyetértés és vágy kifejezése férfi és nő között. Hálószobánk azonban gátlásaink rabságában mégiscsak a legkellemetlenebb félreértések színtere lehet. Ne féljünk beszélni róla!
jan. 17
13:12
Ledobta a súlyfelesleget az énekesnő (NLC)
Tíz kilóval könnyebben kezdi az évet Anita. A népszerű énekesnő elárulta a fogyás titkát.
jan. 17
15:54
Mert az idő pénz (NLC)
Amennyiben a mondás igaz és az idő pénz, akkor az idővel való helyes gazdálkodás a pénzszerzés alap feltétele. Ezzel szemben általánosan jellemző, hogy a munkaadók és munkavállalók hanyagul, szervezetlenül gazdálkodnak az idejükkel. Túl sokat vállalnak, vagy elmerülnek a részletekben és rosszul osztják be a munkafeladatokat. Tipikus hiba a feladatok fontosságának hibás felmérése, és az elodázás,…
jan. 17
15:56
9 tipp az iroda berendezéséhez, hogy sikeresebb legyél a munkában (NLC)
Hallottál már ezt-azt. De még mindig problémáid vannak az irodában? Bizony nem mindegy, hogyan formáljuk, és mit helyezünk el benne.
jan. 17
15:58
2009. évi karrierhoroszkóp - válság vagy fejlődés? (NLC)
Annak ellenére, hogy a 2008-as év utolsó harmada bizonyos gazdasági szektorokban igen komoly nehézséget hozott, még nem kell csüggednünk, sem vágyainkat, netán álmainkat eltörölnünk. A 2009-es év tavasza és ősze nagyban kedvez minden munkával és karrierrel kapcsolatos tevékenységnek.

Keresés