2009. január 27. kedd

jan. 27
8:54
10+1 tipp a garantált orgazmusért (NLC)
Az orgazmus a világon a legegyszerűbb és a legösszetettebb dolog. Nem elég hozzá a rutin, a tapasztalat meg egy jó szerető, a megfelelő lelkiállapot is nélkülözhetetlen. Praktikákból pedig sohasem elég.
jan. 27
9:30
2+1 kihagyhatatlan kiállítás (NLC)
Ha kimozdulnál otthonról, de a kinti programokhoz még nem fűlik a fogad, látogass el egy izgalmas kiállításra! Három tuti tippünk is van neked.
jan. 27
9:32
Anya lettem! - A hathetes anya esete a királynővel és a gonosz boszorkával (NLC)
Nincs annál jobb, amikor a fiam úgy bújik hozzám, mintha én lennék a világ meg a minden, de belesajdult a szívem, amikor az első igazi mosolyt az apjának adta.
jan. 27
10:24
Egyszerű csirkemájpástétom (NLC)
jan. 27
11:18
Itt a kínai új év! Itt a Bivaly éve! (NLC)
A kínai holdkalendárium szerint most (január 26.) kezdődő Föld Bivaly (Chi Chou) éve kapcsán áttekintjük, mire számíthatnak az egyes jegyek szülöttei, főként abban a tekintetben, hogy miként viszonyuljanak az ezt az évet meghatározó, irányító erőkhöz.
jan. 27
11:20
Rihanna túl sokat mutat magából (NLC)
Az R&B énekesnő februári, malajziai koncertjét muszlim tüntetők szeretnék megakadályozni. Az okok közt szerepel az is, hogy Rihanna túlságosan ledér kosztümökben lép színpadra.
jan. 27
13:24
Bakák miatt hagyta el szerelmét Harry herceg (NLC)
Egy angol bulvárlap szerint Harry herceg öt év együttlét után szakított kedvesével, Chelsy Davyvel. A pár már egyszer különvált, majd ismét összejöttek. Most viszont úgy tűnik, végérvényesen lezárták a kapcsolatot.

Keresés