2009. január 5. hétfő

jan. 5
0:21
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 2. számába! (NLC)
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 2. számába! Marsi Anikó; Túró Rudi; A fa lelke…; Pizsamaparti; Tunézia homokja; Lánykérés, fiúkérés…
jan. 5
9:21
Bono "testközelben" Szegeden (NLC)
2009. január 16-án végre a szegediek számára is testközelbe kerülhet a U2 frontembere, Bono, sőt a teljes zenekar.
jan. 5
9:23
Fenséges királykék - A tél üdítő trendszíne (NLC)
Amikor mindenki lilát hord, és mindenhol csak lila holmikat kapni, és úgy érzed, a kirakatokban még az is lila színen dalol, ami amúgy más színű, akkor van szükség az üdítő változatosságra. A tél trendszíne, a színpaletta jelenlegi uralkodója a királykék.
jan. 5
9:57
DIANA: a celebration - Újabb világsikerű kiállítás Magyarországon (NLC)
2009. január 31-től látható a Diana: a celebration kiállítás, amely a tragikusan elhunyt walesi hercegnő életét és munkásságát mutatja be. A kontinensen elsőként Magyarországon látogatható ez a páratlan kiállítás.
jan. 5
10:33
Hotel Bali - olvass bele a könyvbe! (NLC)
Négy barátnő egy mámoros és tragédiába torkolló buli után fogadalmat tesz, hogy elhagyják az országot, máshol kezdenek új életet. Megesküsznek: tizenhét év múlva újra találkoznak… Részlet Fejős Éva Hotel Bali című regényéből.
jan. 5
11:45
Magyarország 100 csodája (NLC)
A 100 csoda egy egész éves programsorozat, melyben a mai Magyarország 100 legsikeresebb fejlesztését, találmányát, innovációját ismerhetjük meg.
jan. 5
12:21
Újabb ikrek Hollywoodban (NLC)
Nicole Richie és jegyese, Joel Madden alig egy évvel kislányuk születése után újra gyermekáldás elé néznek. A családba állítólag nem is egy, hanem egyszerre két jövevény érkezik.
jan. 5
13:15
Sztárok újévi fogadalmai (NLC)
Szilveszterkor a sztárok is szeretnek fogadalmat tenni. 2009 végén majd meglátjuk, sikerült-e az elhatározásaikat betartaniuk.
jan. 5
13:17
Születésnapos sztár: Zséda (NLC)
Zsédenyi Adrienn izgalmas évet zárt, és tervei szerint 2009-ben sem fog unatkozni. Többszörös aranylemezes előadó, akinek telt házzal mennek a koncertjei, otthon pedig lelkiismeretes anyuka, aki csodaként éli meg a kisfia minden mozdulatát.
jan. 5
13:19
2009 nagy éves horoszkópja (NLC)
2009-ben több témában is gyökeres változások várhatók. Azok, akik ellen akarnak állni a megújulásnak, rosszul járhatnak. Olyan elementáris erők fognak működni, amelyek nem engedik a régi rendszereket működni.
jan. 5
14:09
Népi hardcore, balkáni alapokon - a Zdob şi Zdub az A38 Hajón (NLC)
Az A38 Hajó egyik első évadnyitó koncertje az elmúlt év egyik legnagyobb sikerű fellépője, a moldáv Zdob şi Zdub lesz.
jan. 5
15:03
Katy Perry szakított szerelmével, és lányokkal csókolózik (NLC)
Katy Perry és Travis McCoy románca véget ért, így a 24 éves énekesnő szingliként kezdi az új évet.

Keresés