2009. február 12. csütörtök

febr. 12
7:03
Amy Winehouse meztelenül társasozott (NLC)
Azt gondolnánk, az énekesnő már semmivel sem tudja meglepni a világot. De úgy tűnik, mégis, hiszen Amy Winehouse nemrég meztelenül társasozott.
febr. 12
9:27
29 szerelmes SMS Valentin-napra (NLC)
Neked is gyötrő perceket jelent egy-egy frappáns, szellemes vagy épp megható SMS megszövegezése? Mi összegyűjtöttük neked a legjobbakat – bogarássz kedvedre, és lepd meg kedvesedet a hozzá legjobban illő üzenettel!
febr. 12
10:40
Segítség! Féltékenységi őrületben szenvedek! - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Jó ideje együtt vagyunk a párommal, komolyan tervezzük a jövőnket. Az utóbbi időben sajnos mérhetetlen nagy féltékenységi őrület tört rám, pedig semmi okom gyanakodni. Hogyan tudnék túljutni a bizalmatlanságon?
febr. 12
12:46
Yves Saint-Lauren hagyatéka - Az évszázad árverése (NLC)
Máris ezzel a jelzővel illetik azt az aukciót, amelyet sokáig emlegetni fognak a művészetek és a divat kedvelői. Február 23 és 25. között elárverezik a tavaly elhunyt divattervező, Yves Saint-Lauren teljes hagyatékát. Az aukciót a világhírű tervező volt élettársa, Pierre Bergé kezdeményezte.
febr. 12
15:10
Kate Hudson öngyilkos pasijával randizik (NLC)
Kate Hudson állítólag újra együtt van Owen Wilsonnal, akivel korábban már kétszer is járt. Az első szakítás után a férfi annyira kiborult, hogy öngyilkosságot kísérelt meg.
febr. 12
16:03
Sári Évi újra szerelmes (NLC)
A műsorvezető idén nem tölti egyedül a Valentin-napot. Sári Évi ugyanis randizgat, és választottjával kialakulóban van köztük valami.

Keresés