2009. február 16. hétfő

febr. 16
0:09
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 8. számába! (NLC)
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő, 8. számába! A címlapon Madár és családja; Ki (lesz) az ajtó mögött? – szereposzt a Nők Lapja; Tamással, sülve-főve: Stroganoff-bélszín és egyéb orosz ínyencségek; Hogyan él egy svájci lány? – riport Zürichből; Sztárok és a gardróbjuk – nekünk kinyitották a szekrényeiket; exkluzív interjú Fenyvessy Éva színészlegendával…
febr. 16
7:21
Angelina utálja a testét (NLC)
Angelina Jolie-t hiába tartják világszerte az egyik legszebb ismert nőnek, állítólag a színésznő az ikrek születése óta nem érzi jól magát a bőrében, és komplexusai vannak a teste miatt.
febr. 16
9:46
Joshi, Csernus, Feldmár - a gyógyító képernyő (NLC)
A modern, jól szituált, városi értelmiségi elnyúlik a pamlagon, és pityeregve vallja meg lelki bajait a jegyzetelő pszichomókusnak. A többiek meg bekapcsolják a tévét.
febr. 16
9:48
Tavaszi cipőlexikon - nem csak fanatikusoknak (NLC)
Lassan ideje górcső alá venni a cipősszekrény tartalmát, és kiválogatni azokat a darabokat, amelyek az idei tavaszi–nyári szezonban is szóba jöhetnek lehetséges aszfaltkoptatóként. Segítségül megmutatjuk, milyen irányvonalakat fektettek le a 2009-es tavaszi–nyári szezonra a divat vaskalapos diktátorai.

Keresés