2009. február 17. kedd

febr. 17
7:03
Jennifer Lopez színpadon mutogatta csecsemőit (NLC)
Jennifer Lopez és Marc Anthony minden rosszindulatú pletykát megcáfolva együtt maradnak. Valentin-napon ikreikkel együtt jelentek meg a színpadon, ország-világnak megmutatva, hogy ők egy nagy és boldog család.
febr. 17
9:27
A szülésen innen és túl (NLC)
Amikor egy pár a gyermekük megfoganása után találkozni szeretne velem, elsősorban a várandóssággal és a szüléssel kapcsolatos kérdéseire keresi a választ.
febr. 17
9:29
Szeretőt tartani divat? (NLC)
Nők százai hemperegtek az ágyában – gazdagok, szolgák, prostituáltak, gyereklányok, apácák. Bolondultak érte. Egytől egyig. Értett a nyelvükön, szexuális teljesítménye pedig határtalan volt. Legalábbis így hangzik a legenda. Na de mi az igazság? Milyen volt valójában a történelem leghíresebb szeretője? És vajon még ma is megállná a helyét?
febr. 17
10:03
6 könnyen kezelhető futónövény (NLC)
Három családból egynél biztosan akad belőlük. Hogy miért? Mert a futónövényeknek nincsenek speciális igényeik, gyorsan fejlődnek és könnyű őket szaporítani. Futtathatók oszlopra, falra vagy polcra, jótékonyan elrejtik a falakat, vagy lelógathatók a csillárról. Összegyűjtöttük a leghálásabb fajtákat.
febr. 17
10:40
4+1 szuper téltemető mulatság hétvégére (NLC)
Rengeteg izgalmas program közül válogathatsz országszerte, ha kimozdulsz hétvégén. Lesz maskarás felvonulás, báránysütés, boszorkányégetés, és persze farsangi fánk minden mennyiségben.
febr. 17
12:46
Várkonyi Andrea: Már nem féltenek Gábortól! (NLC)
Sokan óvták őt, amikor a biztos házasságát feladta a bizonytalanért. Ám az élet bebizonyította, jól döntött. Bochkor Gábor olda­lán rátalált a boldogság – és csodának csodájára az anyaság is.

Keresés