2009. február 19. csütörtök

febr. 19
9:27
Így kávézz otthon! 6 szuper tipp (NLC)
Merüljünk el az élvezetek világában: presszókávé, hosszúkávé, kapucsínó, mokka, tejeskávé... mind-mind más ízvilág. Különböző stílusú csészékben, bögrékben, poharakban szervírozhatjuk, s ezzel különféle hangulatokat teremthetünk.
febr. 19
9:29
Hujber Feri még ma is iszik (NLC)
Az egyik legnépszerűbb hazai színész bevallotta, hogy korábban komoly problémái voltak az alkohollal, sőt gyakran ma is előfordul, hogy a pohár fenekére néz.
febr. 19
10:40
Szuper házibulikellékek (NLC)
A farsang idején nemcsak a nagy báloknak vagy a városi mulatságoknak van itt az ideje, de megszaporodnak a beöltözős házibulik is. A mókás partikellékek bevetésével tovább fokozható a hangulat!
febr. 19
11:34
Gryllus Dorka: Szükségem van a pozitív energiákra (NLC)
Gryllus Dorka időnként ugyan felbukkan itthon, mégis keveset hallani róla mostanában. Miközben filmez, és énekel egy zenekarban Németországban, figyel arra is, hogy jó cselekedetek által nyerjen pozitív kisugárzást. Azt mondja, ha kívánhatna valamit, azt szeretné, hogy maradjon minden úgy, ahogyan most van.
febr. 19
14:16
Miért félek a haláltól? - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Nem a párkapcsolatommal van gond, hanem a halálfélelmemmel, amely időről időre rám tör, és nem tudok vele mit kezdeni. Nem tudom, normális-e az, ha az ember ennyit gondol az elmúlásra, a halálra.
febr. 19
15:10
Steiner Kristóf szőke bombázókkal tölti az idejét (NLC)
A műsorvezető a tévéképernyő helyett átnyergelt a mozira: áprilisban bemutatják első filmjét, amelynek ő a társ-forgatókönyvírója.
febr. 19
16:04
Clooney újságírónővel kavar (NLC)
Lehet, hogy George Clooney megunta a hosszú lábú modelleket, és komolyabb nőre vágyik? Minden jel erre utal, mert a sármos színész újabban egy újságírónő kegyeit keresi.

Keresés