2009. február 20. péntek

febr. 20
8:16
Tom Cruise legnagyobb szerelme férfi volt! (NLC)
Végre lehull a fátyol Tom Cruise gondosan felépített image-éről. Egy most megjelent könyvben egészen meglepő dolgok derülnek ki a hollywoodi szívtipró családapáról.
febr. 20
8:18
Szexis, csábos, édes - forró csokit a boldogságért! (NLC)
Összebújni, a melegből nézni a hóesést, gyertyafény mellett lágy zenét hallgatni, és boldogságot kortyolni hozzá. Ennyi mindenkinek jár. Kiderítettük, melyik a legfinomabb kortyolnivaló.
febr. 20
8:20
Ikreket várok! (NLC)
Aki már ennek tudatában kezd bele a cikkbe, az túl van egy ultrahangon és egy kisebb sokkon. Ikreket várni nehezebb, mint egy gyereket, bár talán ez sem igaz. Egy biztos, aki ikreket vár, annak a fő vezérelve lehet a mértékletesség.
febr. 20
9:46
Tüskés barátaink, a kaktuszok - 25+1 tipp, hogyan tartsd őket életben (NLC)
Gonosz módon azt mondjuk rájuk, igénytelenek. Azonban ha a te kezeid között is pusztult már el kaktusz, biztosan tudod, hogy ez nem teljesen igaz. Megmutatjuk, hogyan gondozd tüskés barátaidat.
febr. 20
10:40
Hétvégi horoszkóp - február 20-22. (NLC)
Bosszúság érheti a Kost, csalódás vár az Ikrekre, a Skorpiók legyenek óvatosak, a Bakok pedig készüljenek egy kellemes víkendre!
febr. 20
13:58
Sztárváltó - Margitai Ági imád kísérletezni a színpadon (NLC)
A heti rendszerességgel jelentkező beszélgetéssorozatot maguk a sztárok szerkesztik, ők döntik el, kivel készüljön interjú a következő héten. Ezúttal Margitai Ágin a sor, aki Tallós Ritától vette át a képzeletbeli stafétabotot.
febr. 20
15:10
Peller Mariann kéjlakban éjszakázik (NLC)
Peller Mariann hosszas keresgélés után rátalált álmai otthonára, amelyet már be is rendezett. Mariannt a családja is segítette abban, hogy rátaláljon a lakásra, amely kis idő múlva igazi otthonná válhat.
febr. 20
16:04
Filmet forgatnak Puskás Öcsiről (NLC)
Egész estés, nagyszabású dokumentumfilm készült Puskás Ferencről, aki ennek az alkotásnak az elkészülését már nem élhette meg, de archív felvételek segítségével a közönség újra láthatja, hallhatja a hangját.

Keresés