2009. február 24. kedd

febr. 24
9:27
Nicollette Sheridan otthagyja a Született feleségeket (NLC)
Bekövetkezett, amiről már korábban pletykáltak a lapok. Végleg elköltözik a Lila akác közből Edie Britt, azaz elhagyja a sorozatot az őt játszó Nicollette Sheridan.
febr. 24
9:29
A tavaszi-nyári szezon divatszínei - Neked melyik áll jól? (NLC)
Feltérképeztük, kiválogattuk, összegeztük és most veletek is megosztjuk, melyek lesznek a 2009-es tavaszi–nyári szezon legmenőbb sziluettjei, legizgalmasabb formái, legtrendibb színei. Sőt, azt is eláruljuk, kinek melyik überdivatos darabba érdemes beruháznia a következő szezonban.
febr. 24
9:31
Nagy tavaszi trendbarométer - Minták és anyagok (NLC)
Feltérképeztük, kiválogattuk, összegeztük és most közreadjuk, melyek lesznek a 2009-es tavaszi-nyári szezon legmenőbb sziluettjei, legizgalmasabb formái, legtrendibb színei, sőt, azt is eláruljuk, kinek melyik überdivatos darabba érdemes beruházni.
febr. 24
10:39
Házi szex - házi mozi (NLC)
A házi videónak titulált pikáns felvételeknek se szeri, se száma az interneten. Hiányos öltözékű ledér háziasszonyok és exbarátnők amatőr pornószínészi szárnybontogatásainak lehet bárki szemtanúja bárhol a világon, de a legkevésbé sem biztos, hogy az érintettek tudtával és beleegyezésével.
febr. 24
10:41
Utazás 2009 kiállítás (NLC)
36 ország, 800 kiállító – ezt kínálja az idei Utazás kiállítás. Ha nincs még útiterved nyárra, érdemes körülnézni az ország legnagyobb idegenforgalmi rendezvényén.
febr. 24
10:43
Anya lettem! - A legelszántabb démonharcos lettem (NLC)
Úgy tartják, hogy a lányos anyák, amikor a gyerekük férjhez megy, nyernek egy fiút, a fiús anyák viszont a fiuk feleségében konkurenciát látnak. Kezdem érteni, honnan ez a bölcsesség.
febr. 24
10:45
Mit üzen a tarot a Halak havára? (NLC)
Február 20-án beléptünk a Halak havába, s bár az időjáráson egyelőre nem látszik, a lelkünkbe már beköltözik a tavasz. A tarot üzenete figyelmeztet néhány fontos dologra.
febr. 24
15:10
Hajnalig buliztak a sztárok az Oscar-gála után (NLC)
Az Oscar-díjak átadása után pezsgő a hangulat és fiatal az este a hírességek számára. Ilyenkor a legtöbben felkerekednek, hogy Los Angeles felkapott helyein ünnepeljék meg az éjszakák éjszakáját.
febr. 24
16:04
Tekerj a békéért! (NLC)
Béke, fenntarthatóság, interkulturalitás, európai párbeszéd. Ezek a kifejezések rendre elhangoznak, de gyakran nincs mögöttük tartalom, és mi magunk sem tudjuk, mit takarnak igazán. Egy csapatnyi fiatal arra vállalkozott, hogy a gyakorlatban mutatja be, miről szólnak a fenti szlogenek.
febr. 24
16:06
Madonna egy 22 éves modellel kavar (NLC)
Az elején mindenki reklámfogásnak gondolta, de úgy tűnik, mégis komolyabb ennél az 50 éves popkirálynő és a 22 éves modell kapcsolata.

Keresés