2009. február 25. szerda

febr. 25
7:03
Átverték Mónika exét? (NLC)
A TV2 nyílt csatába kezdett az RTL Klub ellen. Miután rájöttek, hogy a konkurens csatornán népszerűbb műsorvezetők vannak, gyorsan lecsaptak Ördög Nóra jelenlegi és Erdélyi Mónika egykori kedvesére. Mukli Gyulát a hírek szerint alaposan csőbe húzták, és a kibeszélőshow háziasszonyának expárja Joshi Bharatnál vall bánatáról.
febr. 25
9:46
Nika György az Este műsorvezetője lesz (NLC)
Az Este szerkesztő-műsorvezetőjeként folytatja munkáját március közepétől Nika György. Az MTV brüsszeli tudósítója a hétköznap esténként látható hírháttér műsort Mészáros Antóniával váltásban fogja vezetni.
febr. 25
9:48
5 szuper gyógyhatású barlang (NLC)
Tudtad, hogy hazánk legtöbb barlangja nemcsak remek turisztikai célpont, de gyógyhatásuk sem alábecsülendő? Túrázz és gyógyulj egyszerre – megmutatjuk, hol!
febr. 25
9:50
A tavaszi-nyári szezon anyagai, mintái - Te melyiket választanád? (NLC)
Feltérképeztük, kiválogattuk, összegeztük és most közreadjuk, melyek lesznek a 2009-es tavaszi–nyári szezon legmenőbb sziluettjei, legizgalmasabb formái, legtrendibb színei, sőt azt is eláruljuk, kinek melyik überdivatos darabba érdemes beruháznia.
febr. 25
9:52
Ónódi Eszter: Zsigmond, a fiam a világ közepe (NLC)
Az egyik legsikeresebb magyar színésznő. Még fiatal anyuka, de pályája már legalább a második zenitjén jár. Néhány évtizede egy ilyen rangú művésszel nem lehetett volna találkozni csak úgy. Már hogy semmi teátrális fölhajtás. Ónodi Eszterrel egy menzán ülünk le, és a következő program számára a bölcsi… kicsit megijedek, mi lesz itt? Aztán elindul a beszélgetés, és igazi önboncolgató vallomás…
febr. 25
12:10
Olajnagyhatalmak - Biztos megoldás a bőrszárazság ellen (NLC)
Bőrápoló olajokra kortól és évszaktól függetlenül mindig szükségünk van. Tél végén pedig egyenesen nélkülözhetetlenek.
febr. 25
12:12
Szinetár Dóráék boldog mozaikcsaládja (NLC)
Férjével két gyereket nevelnek, Dóra korábbi házasságából született fia mellett egy közös kislányt is. Szinetár Dórával gyerekvállalásról, családról, a férje és közte lévő esetleges rivalizálásról beszélgettün10
febr. 25
12:14
Túrós töltött kuglóf (NLC)
Ez egy igen kényelmes sütemény. Tulajdonképpen a bukta egy pihentetőbb válfaja.
febr. 25
12:16
Kakaós kalács (NLC)
Ez egy olyan tészta, amely a kenyérsütőben sütve is tökéletes kalácsot eredményez.
febr. 25
12:18
Mákos fonottka (NLC)
Sajnos még mindig hideg van, a napok szelesek, fagynak le az utak, szitál a hó. Jólesik még ilyenkor a magát illatosan kínáló kelt tészta.
febr. 25
13:58
Egyszerű, gyors vacsora: a toast (NLC)
Két kenyér közé teszünk valamit vagy valamiket, majd megsütjük az egészet, és máris megkapjuk az angolok kedvencét, a toastot, ami ma már – hála a toast-sütők gyakoriságának – egyre több magyar otthonban is népszerű. Ez megint olyasmi, ami számtalan variációt elbír, így hát ne csak a kenyeret, de a fantáziánkat is használjuk bátran.
febr. 25
15:10
Együtt mulat Szonja, Claudia és Csonka (NLC)
Ünnepel a színészszakma, huszonöt éves a Gór Nagy Mária Színitanoda! Az egykori növendékek – Liptai Claudia, Oroszlán Szonja, Farkasházi Réka, Ábel Anita, Király Viktor – és sokan mások együtt buliznak április elsején, a bolondok napján.
febr. 25
18:46
PulseParty - Rendhagyó party sportrajongóknak (NLC)
Igazi unicumnak számít a budapesti éjszakában az a buli, melynek az A38 Hajó ad otthont. A PulseParty sorozat első állomása túlmutat a szórakozás eddig megszokott határain, számos egyedi momentummal kedvez a bulizóknak.

Keresés