2009. február 4. szerda

febr. 4
9:21
4 szuper kastélyszálló, hogy felejthetetlen legyen a Valentin-hétvége (NLC)
Ha a közeledő Bálint-nap alkalmából egy szenvedélyes hosszú hétvégével szeretnéd kényeztetni párodat, akkor a romantikus, intim hangulatú kastélyszállókat pont nektek találták ki.
febr. 4
9:23
Dér Heni utálja a kivételezést (NLC)
A dzsungelt is megjárt énekesnő a karrierje mellett a tanulmányait is fontosnak tartja. Dér Heni utolsó éves kommunikáció és médiatudomány szakon, és örül, hogy ugyanúgy bánnak vele, mint az átlagos diákokkal.
febr. 4
9:25
Kuruzslók hajnala (NLC)
A Márai-életműsorozat legújabb kötete az író eddig csak a nyomtatott sajtóban megjelent írásait gyűjtötte csokorba.
febr. 4
9:27
Kétféle szerelem - gyakorlati tanácsok a boldog párkapcsolathoz (NLC)
A keleti filozófiák szerint a szerelem és a párkapcsolat a kiteljesedett élet, az emberi fejlődés alapja lehetnek. Láma Ole Nydahl bölcsen és humorral beszél életünk legtöbb boldogságot és szenvedést hozó érzelméről: a szerelemről.
febr. 4
10:33
Toszkán minifánkok (NLC)
Fánk mindenhol van, kicsi, kerek, nagyobb, lyukacsos, pufók, kerekded, keskeny szalag formájú, spirálos, csavart. Csak éppen máshogy hívják. Lokmának, tulumbának, churrosnak, pampushkynak, zeppolának vagy mallasadasnak, hogy csak néhányat említsünk a több száz közül.
febr. 4
12:21
7 tévhit a biokozmetikumokról (NLC)
Hiszel bennük? Divathóbortnak tartod? Azt gondolod, hogy mindent tudsz a biokozmetikumokról? A rengeteg érv és ellenérv között bizony sok a tévhit, amelyeket igyekszünk eloszlatni.
febr. 4
14:09
Lily Allen újra vedel (NLC)
Lily Allenről az utóbbi időben inkább a botrányai kapcsán hallottunk, nem pedig a zenei karrierje miatt. Pedig javában készül az új lemez, hiszen február elejére ígérte.
febr. 4
15:21
Meg fog halni Magdi anyus? (NLC)
A Barátok köztből távozó Fodor Zsóka hosszú szabadságra vágyik. Úgy gondolja azonban, hogy a karakterének meg kellene halnia, hiszen a kora alapján ez hiteles is lehetne.
febr. 4
16:16
Szabó Kimmel nem akarta eljátszani Fenyőt (NLC)
Február 5-én mutatják be a Made in Hungaria című filmet, amelynek a főszereplője, Szabó Kimmel Tamás várhatóan a magyar lányok kedvence lesz. A fiatal színész Fenyő Ivánt is lejátszotta a vászonról.
febr. 4
17:09
Influenzás? Ne vezessen! (NLC)
Régóta tudjuk, hogy az ittas vezetés nem sok jóra vezet, most azonban egy brit biztosítótársaság kutatásai alapján kiderült az is, hogy influenzásan volán mögé ülni legalább olyan rossz, mint alkoholos befolyásoltság alatt.

Keresés