2009. február 7. szombat

febr. 7
7:21
Erdélyi Mónika elsírta magát (NLC)
Erdélyi Mónika jótékonykodott. A gyógyvarázs program keretén belül vett részt azon az ünnepségen, melyen két lélegeztetőgépet kapott egy kórház. A műsorvezető bevallotta, hogy mindig meghatódik, ha beteg gyermekekről van szó, és az átadáskor a könnyeit is alig tudta visszatartani.
febr. 7
8:16
Nagybeteg édesapja miatt siettette a szülést Palotás Petra (NLC)
Palotás Petra kislánya január 8-án látta meg a napvilágot Hamburgban. Azóta a boldog anyuka élete teljesen megváltozott: minden a pici körül forog. Bora baba érkezése a napilapok életét is felpezsdítette, sokan azt írták, hogy a kislány jóval később érkezett.
febr. 7
9:09
Babát vár a tinisztár! (NLC)
A Csillag születik felfedezettje megerősítette azt az örömteli hírt, melyet testvére, Anna kotyogott ki: hamarosan anyai örömök elé néz.
febr. 7
9:11
Tompos Kátya: Olykor úgy éreztem, meghalok a színpadon! (NLC)
Tulajdonképpen érte érdemes megnézni a Valami Amerika második részét. Remek szerep, jó alakítás, érdekes arc, gyönyörű hang, eszméletlen tánc. Tompos Kátya beírta magát a köztudatba.
febr. 7
9:46
A Nők Lapja kismamái (NLC)
Akinek a környezetében született kisbaba, az tudja, kevés nagyobb öröm érheti a családot, mint amikor a kórházból édesanyjával hazatér az egészségesen fölsíró csecsemő. Nem is olyan régen, a Nők Lapja stábja is átélte a várakozás és a megérkezés semmivel össze nem hasonlítható boldogságát, ugyanis a mi „nagy családunkból” röpke kilenc hónap leforgása alatt, három fiatal kolléganő – Szigeti…
febr. 7
10:58
4 Valentin-napi koszorú, 4 stílus - Melyik illik hozzád? (NLC)
Az ajtóra, az ágy fölé, a nappaliba vagy a szekrénykulcsra akasztott koszorú remek bevezetője a Valentin-napnak. Készíts otthon Valentin-napi koszorút!
febr. 7
13:22
Vadító hálóingek Valentin éjszakájára (NLC)
Mivel a Valentin-nap idén szombatra esik, már péntek este romantikus hangulatba kerülhettek a pároddal, a meglepetések felpezsdítik a szerelmi életet. Néhanapján érdemes csábító hálóingbe bújni, még akkor is, ha ezek a szexi darabok csak percekig maradnak rajtad.

Keresés