2010. január 2. szombat

jan. 2
9:18
A gyerek életről és halálról kérdez, mit mondjak neki? - Dr. Ranschburg válaszol (NLC)
Minden kisgyereknél eljön az a pillanat, amikor felteszi az elkerülhetetlen kérdéseket születésről és halálról. Vajon mi a jobb, ha őszintén válaszolunk, vagy ha mesékbe csomagoljuk a néha ijesztő valóságot? Dr. Ranschburg Jenő válaszol!
jan. 2
9:20
Búcsúra készül a világhírű díva (NLC)
Méltóképpen szeretne búcsúzni a rajongóitól Liza Minnelli.
jan. 2
12:00
Segítség, betegesen féltékeny vagyok! (NLC)
34 éves nő vagyok. A férjem imádnivaló, hűséges, csak nekem él. Talán ez okozza azt az őrült féltékenységet, amelyre már a kapcsolatunk is rámegy.
jan. 2
12:36
5 fantasztikus téli üdülőhely Svájcban (NLC)
Síelés, snowtubing, izgalmas kalandok az airboarddal, könnyed téli túrázás vagy lovas szános kirándulás a behavazott téli tájon át: Svájcban számtalan aktív kikapcsolódási lehetőség kínálkozik, amellyel kiérdemelhetünk egy ízletes sajtfondüt...
jan. 2
15:18
Karmahoroszkóp (2010. január 2-8.) (NLC)
A Merkúr hátráló mozgása miatt amiről korábban úgy gondoltuk, hogy lezártuk, arról kiderül, hogy mégsem így van.
jan. 2
16:30
Így készítsd fel a tested a síszezonra! - 4 tipp (NLC)
Az immunrendszernek, a tüdőnek, a szívnek egyaránt jót tesz, ha a téli szabadságot hófödte lejtőkön, aktív kikapcsolódással töltöd. De ne felejts el bemelegíteni!
jan. 2
17:06
Karácsony másnapján húsvéti tojás? (NLC)
Még szinte ki sem bontották karácsonyi ajándékaikat a britek - de már vehetik is a húsvéti csokitojásokat, legalábbis a Tesco áruházlánc néhány üzletében.
jan. 2
18:36
A közös házimunka a boldog párkapcsolat titka? (NLC)
Azok a párkapcsolatok a legboldogabbak, ahol a család fönntartásához szükséges minden teendőt sikerül lényegében megfelezni. Nemzetközi társadalomkutatók Kanada 1986-ból, 1992-ből, 1998-ból és 2005-ből.

Keresés