2010. január 23. szombat

jan. 23
7:33
Amit az autóinkból kispóroltak (NLC)
Néhány olyan apróságot kerestünk, amelyek évek óta hiányoznak az autóinkból. Pedig a tudomány szerint lehetne ez másként is. Kedvenc, ritka, vagy éppen nem létező extráink következnek.
jan. 23
8:27
3 mozitipp hétvégére (NLC)
A heti mozipremierekkel leginkább azok járnak jól, akik szeretik az izgalmakban bővelkedő, horrorral, esetleg fantasyvel fűszerezett filmeket – nekik szólnak tippjeink.
jan. 23
10:33
Ciklámen: hűvös szobák hálás virága (NLC)
Ha központi fűtésed van a lakásban, akkor nem a te virágod, viszont hűvös szobákban igen hálás és tetszetős növény. Tudj meg mindent a gondozásáról!
jan. 23
12:03
Stílusmustra - 5 feltörekvő sztár (NLC)
Reese Witherspoon, Angelina Jolie és kortársaik stílusa már kiforrott, Megan Foxról és Scarlett Johanssonról pedig annyi képet látni, hogy már mi is unjuk. Öt olyan színésznőt kerestünk, akik a filmipar nagy reménységei, ezért a jövőben is gyakran látjuk őket a vörös szőnyegen. Kíváncsiak voltunk, hogyan öltözködnek.
jan. 23
14:09
Ajándék autók az utcán (NLC)
Karácsony után furcsa dobozok lepték el Amsterdam utcáit. A kukák mellé helyezett extra nagy kartondobozokban a felirat szerint egy-egy MINI volt. Valakinek ennyire jól sikerült volna az ajándékozás?
jan. 23
15:03
Még lopni sem tudnak rendesen a magyarok (NLC)
Érdekes sajtóanyagot kaptunk. Eddig is tudtuk, hogy a GPS-es védelemmel ellátott autók nagyobb biztonságban vannak, de most az is kiderül, miért!
jan. 23
15:39
Sok autós vált idén gázra (NLC)
Drágul a benzin, drágul a gázolaj - a piac törvényei szerint ilyenkor a fogyasztók helyettesítő termékek után néznek. Márpedig az egyetlen igazán jó alternatíva a kőolajszármazékok helyett egyelőre a gáz.
jan. 23
16:15
Popper Péter: Az álmok titokzatos világa (NLC)
Popper Péter a hazai pszichológiai és ezoterikus élet meghatározó alakja, ezért különleges helyzetből, pontosabban egyedülálló módon értelmezi az álmokat: a tudomány és a misztika szemszögéből – egyszerre.
jan. 23
18:39
Veszélyben a jogosítványunk (NLC)
Itt a ránc-felvarrott KRESZ, tele apró, sokszor nehezen érthető újdonságokkal. Minket most mégsem ez érdekelt, hanem az, hogy vajon sikerrel vennénk-e ma is a KRESZ vizsgát? Mi már tudjuk a választ. Vajon Önök átmennének?
jan. 23
20:27
Autót nyerhet a legtakarékosabb magyar (NLC)
Autót nyerhet, aki tud spórolósan vezetni! A Peugeot Eco Kupában az nyeri meg a négy nyereményautó egyikét, aki a legkevesebb üzemanyaggal jut el Párizsból Genfbe február végén.

Keresés