2010. február 1. hétfő

febr. 1
7:15
Tom Cruz és Cameron Diaz közt tökéletes a harmónia (NLC)
A két színész nem csak a kamerák előtt jön ki jól egymással.
febr. 1
7:51
7 ultragáz összeállítás, amit soha ne viselj az első randin (NLC)
A divatos vagy a szexinek gondolt daraboknak gyakran semmi közük a nőiességhez, a csábításhoz, vagy ahhoz, ami a férfiak számára belefér az ízléses öltözködésbe. A legelrettentőbb példákat gyűjtöttük össze.
febr. 1
8:45
Segítség, szadista szexfilmeket néz a férjem! (NLC)
Nem akármilyen szexfilmeket néz a párom: ezekben a férfi abszolút fapofával veri – hol kézzel, hol bottal – a nő csupasz hátsóját. Némelyik felvétel borzasztóan durva, szadista beállítottságú.
febr. 1
8:47
7 meseszép Valentin-napi képeslap (NLC)
Létezni sem tudunk e-mail nélkül, mégis egyre nagyobb divat a saját készítésű üdvözlőlap. Csináltunk hét egyszerű, olcsó, de bátran vállalható Valentin-napi prototípust.
febr. 1
9:39
Titokban szakított a színésznő (NLC)
Úgy tűnik, véget ért Charlize Theron és Stuart Townsend kilenc évig tartó kapcsolata.
febr. 1
10:33
Február havi horoszkóp (NLC)
febr. 1
12:39
Melegítő ételek (NLC)
Hideg időben nemcsak egészségügyi gondok – megfázás, felfázás – esetén érdemes melegítő hatású ételeket fogyasztani, hanem azért is, hogy fenntartsuk szervezetünk egyensúlyát, és amolyan belső „fűtéssel” túléljük a hideget.
febr. 1
13:51
Még mindig kérdés, hogy oltassunk-e (NLC)
Egy, a H1N1 vírus okozta járvány szakmai megítélését vizsgáló nemzetközi kutatás szerint az orvostársadalom tagjainak véleménye mind a betegséget, mind a helyzet kezelését illetően erősen megosztott. Sok szakember nem javasolja az oltást, és úgy véli: a kormányok fellépése nem elég hatékony, ráadásul a média túldramatizálja a krízist...
febr. 1
15:39
2010. februári holdnaptár (NLC)
Februárban az asztrológia által vizsgált tíz égitest közül négy tartózkodik a Halakban, ami arra is utal, hogy érzékenyebbek leszünk, és nagyobb változások történnek az életünkben.
febr. 1
16:33
Dukai Regina egy focistába szerelmes (NLC)
A modell december elején ismerkedett meg a DVSC játékosával.
febr. 1
16:35
Erősíti az immunrendszert, óvja a májat, és megelőzi a rákot - csodaszer a konyhádban (NLC)
A paradicsomot elsősorban az íze miatt kedveljük, pedig gyógynövényként sem elhanyagolható: különösen a májra gyakorol jó hatást, de rákmegelőző hatását is egyre több kutatás igazolja.
febr. 1
18:39
Tippek bálozóknak - 13 szigorú szabály, amit illik betartani (NLC)
Az operabál közeledtével a bálozóknak az etikett szabályaival is illik megismerkedniük. A budapesti esemény vendégeinek azonban nem lesz könnyű dolguk, ha maradéktalanul eleget akarnak tenni az elvárásoknak.
febr. 1
19:51
Farsangi maszkok, és amiket az életben magunkra öltünk - Ébresztő előadások Soma Mamagésával (NLC)
Február 3-án 19.00 órától ismét Ébresztő előadások Somával! Minden hónap első szerdáján, a Károlyi-Csekonits rezidencián vár benneteket egy jó beszélgetésre!
febr. 1
20:45
Még a szótárban is tilos a szex! (NLC)
Egy dél-kaliforniai iskola kitiltott egy szótárt az osztálytermek polcairól, mivel a szülők arra panaszkodtak, hogy a gyerekek itt néztek utána a szexuális értelmű szavaknak.

Keresés