2010. február 16. kedd

febr. 16
7:18
A világ legszebb meleg pasija dél-afrikai - Fotóval! (NLC)
A dél-afrikai Charl Van den Berg nyerte a Worldwide Mr. Gay elnevezésű, homoszexuálisoknak rendezett világversenyt Oslóban.
febr. 16
7:20
Japánkert - interaktív színház gyermekvidító szőnyegen (NLC)
Igazán egyedülálló gyerekelőadásra kerül sor a Trafóban a Képek Ideje Fesztivál keretében. Az olasz társulat vendégelőadása, a Japánkert különleges vetítés és tánc segítségével röpíti a gyerekeket egy elvarázsolt kertbe.
febr. 16
8:48
5 kötelező ruhadarab a tavaszi-nyári szezonra (NLC)
Az overall tavasszal újra visszatér, a válltöméses blézereket ősszel szerettük meg igazán, és most ismét viselhetjük őket. A divatos nadrágtípusok számtalan típusából válogathatunk, és beleszerettünk a csizmaszárú tavaszi lábbelikbe is. Bemutatjuk a 2010-es tavaszi ruhatár kulcsdarabjait.
febr. 16
9:06
4 extrém randizási forma. Kipróbálnád valamelyiket? (NLC)
Habár nagyobb az esélye annak, hogy végül a szomszéd fiúval házasodunk, mint hogy valamilyen különleges, extrém és romantikus szituációban lelünk másik felünkre, rendületlenül születnek újabb és újabb, ismerkedésre alkalmat kínáló próbálkozások. Mielőtt igent mondasz Kovács Istvánnak, olvasd el, hogyan keresgélnek mások!
febr. 16
9:08
Jennifer Lopez szüléssel mentené a házasságát (NLC)
Az énekesnő a házassága válságáról szóló pletykák ellenére bejelentette, hogy ismét gyermeket szeretne a férjétől.
febr. 16
10:18
Ismerd meg a jövőt gyertyamágiával! (NLC)
Ha úgy gondolod, hogy egy viaszba mártott kanóc nem változtatja meg az életed, akkor jól figyelj, mert a gyertyamágiában még a színeknek is van jelentésük, az élet más-más területén fejtik ki pozitív hatásukat!
febr. 16
10:20
Hihetetlen sztárparádék - 8+1 kihagyhatatlan film (NLC)
A Chicago rendezője a Kilencben sztárok egész hadát állította sorba a nézők meghódításáért. Számba vettük azokat a filmeket, amelyek hasonló módszerekkel akartak sikert aratni. A listánkba való bejutás feltétele: minimum hét sztár!
febr. 16
11:48
A méretes óvszer az igazi (NLC)
Túl hosszú vagy túl rövid, túl szűk vagy túl bő... a nem illeszkedő gumióvszer nemcsak lecsúszhat vagy elszakadhat, de a partnerek szexuális élvezetét is csökkentheti - állapítja meg egy tanulmány, amelyet kedden ismertetett a Sexually Transmitted Infections (Szexuálisan Terjedő Betegségek) című szakfolyóirat.
febr. 16
11:50
Munka és gyerek - Egyensúlyozz! (NLC)
Megmutatjuk, hogyan teremthetünk összhangot baba és karrier között. Mit kell tenned várandósan és az otthon töltött hónapok alatt ahhoz, hogy a munkába visszatérve sikeres lehess, és egyúttal boldog anya is maradj.
febr. 16
13:00
Bababarát szállodák - Így pihenj gyerekkel (NLC)
A téli időszakban legalább annyira ráfér a családra egy kis kikapcsolódás, mint nyáron – ráadásul jóval olcsóbb is, mint főszezonban. Az utazás mégis gondosabb szervezést igényel, hiszen olyan szállást kell hogy válasszunk, ahol rossz idő esetén is tartalmas szórakozást talál a család.
febr. 16
13:18
Félnek a gyerekek az online idegenektől (NLC)
Egy, a Biztonságosabb Internet Napja (február 9.) alkalmából készített ír kutatás szerint az ír gyerekek többsége aggódik, ha ismeretlen személy próbál vele kapcsolatba lépni az interneten keresztül, de zavaruk ellenére mégis hajlandóak személyes információkat megosztani magukról.
febr. 16
14:30
2 kísértésbe vivő íz: Kávés csokoládétorta (NLC)
Két izgalmas íz egyesülése: az ínycsiklandó csokoládé bársonyossága és a kávé fanyar aromája egy könnyű desszertben alkot tökéletes párost.
febr. 16
15:06
Möbelkunst - ismét egynapos design vásár (NLC)
Vasárnap újra Möbelkunst: az egynapos design vásár keretében 1950-1980-as évek bútorai, lámpái és kiegészítői közül válogathatsz a legkülönfélébb méretekben és árkategóriákban.
febr. 16
15:08
Tabáninak elege van a kamuzásból (NLC)
A Csillag születik győztesének pár hónap alatt elege lett a hamis bulvárhírekből.
febr. 16
16:18
5 dolog, amitől a legjobban félünk 2010-ben (NLC)
Az elmúlt évtizedben szinte minden napra jutott valami, amitől félhettünk: járványok, terroristák, bűncselekmények... De melyek a nyugati világ legelterjedtebb fóbiái? Mitől tartunk az új évtized kezdetén?
febr. 16
17:48
Most olcsóbban juthatunk be a bécsi állatkertbe (NLC)
Körülbelül negyedével olcsóbban nézhetik meg az osztrák főváros két látványosságát azok, akik az új kombinált jegyet választják.
febr. 16
19:18
16. századi bűntény - 21. századi nyomozás (NLC)
Olasz és amerikai helyszínelők, patológusok és nyomozók együtt próbálnak fényt deríteni egy évszázadokkal ezelőtt, Szicíliában történt gyilkosságra.
febr. 16
19:20
A pelikán még mindig Budapesten van (NLC)
Az elmúlt napokban több MME tag és madarász kolléga is látta a budapesti pelikánt. Gyűrűt nem visel, így egészen biztos, hogy vad eredetű példányról van szó!
febr. 16
19:22
Botrány! Depardieu túl fehér Dumas szerepére (NLC)
A kritika egekbe emelte Gérard Depardieu legújabb alakítását a L’Autre Dumas (A másik Dumas) című film címszerepében. Színesbőrű közéleti emberek és jogvédő szervezetek szerint azonban a franciák szőke, kék szemű sztárja helyett lett volna megfelelőbb - színesbőrű - színész is a legendás író szerepére.
febr. 16
20:48
Vége a hó miatti ingyen parkolásnak (NLC)
Mától újra ellenőrzi a parkolócédulákat a BÖP, amelyet korábban a havazás miatt függesztett fel, az általa üzemeltetett öt kerület parkolóhelyein.
febr. 16
21:42
Macskahús fogyasztására buzdított egy olasz szakács (NLC)
Felfüggesztették állásából azt az olasz televíziós séfet, aki műsorában macskahúsból készíthető étel receptjét mutatta be.

Keresés