2010. február 4. csütörtök

febr. 4
7:15
3 kihagyhatatlan program a hétvégére (NLC)
Igaz, az időjárás nem csábít kiruccanásra, mégis érdemes lesz hétvégén kimozdulni, hiszen országszerte jobbnál jobb programok várnak ránk. Íme egy kis kedvcsináló!
febr. 4
7:17
Zsírleszívásra vágyik a színésznő (NLC)
A színésznő tennivalóinak listáján zsírleszívás és az angol akcentus elsajátítása áll, mielőtt sor kerül az Oscar-díj átadására.
febr. 4
7:51
25 tuti szerelmes SMS Valentin-napra (NLC)
Neked is gyötrő perceket jelent egy-egy frappáns, szellemes vagy épp megható SMS megszövegezése? Összegyűjtöttük neked a legjobbakat – bogarássz kedvedre, és lepd meg kedvesedet a hozzá legjobban illő üzenettel!
febr. 4
9:57
A pumák támadása - Gazdag nőkre vadásznak a szépfiúk (NLC)
Pénzért nem lehet szerelmet venni, tartja a mondás, de mit tegyen az a szerencsétlen nő, akinek – mit ad Isten - sok van belőle? Megtalálhatja vajon az igaz szerelmet az, akinek a bankszámláján szinte megszámlálhatatlanok a nullák?
febr. 4
10:51
8 különleges szerelmi vallomás Valentin-napra (NLC)
A szavakkal néha nemcsak hadilábon állunk, hanem nem is tudjuk igazán kifejezni, mit érzünk. Ha ilyen gonddal küzdesz, bízd ránk magad! Megmutatjuk a szerelmi vallomások legegyszerűbb és mégis legkülönlegesebb módjait.
febr. 4
11:27
AXN és Viasat3: amikor a kis csatorna nagyot gondol (NLC)
Imádom a Dávid és Góliát meséket – még akkor is, ha Dávid apukája egy külföldi karatebajnok, Góliát pedig csak a nyolcadik bé legerősebb tanulója.
febr. 4
12:21
Segítség, nős férfit szeretek! Elhagyja értem a családját? - Soma Mamagésa válaszol (NLC)
Egy nős férfi a szerelmem, aki megígérte: elválik. Nem akarom, hogy megbánja a döntését, hogy a gyerekei ne szeressék, azt szeretném, hogy boldog legyen. De én is a boldogságához tartozom, ez biztos – és nem tudom elképzelni nélküle az életemet.
febr. 4
13:51
Citromos-rozmaringos sertéstarja (NLC)
Gyors könnyű fogás tarjából – a titok a citromos pácban rejlik.
febr. 4
14:09
Katy Perry romantikus meglepetése Valentin hétvégén (NLC)
Az amerikai énekesnő február 13-án és 14-én romantikus hangulatot varázsol a tv képernyőjére.
febr. 4
14:11
Clooney-t megfojtja a barátnője (NLC)
George Clooney vajon meddig bírja olasz barátnője állandó féltékenykedését?
febr. 4
15:03
Jack Nicholson lánya igazi bombázó (NLC)
Lorraine Nicholson fiatal, gyönyörű, és a filmvilág meghódítására készül.
febr. 4
15:39
5 exkluzív szánkó (NLC)
A klasszikus faszánkó, a költségtakarékos műanyag zsák vagy a 90-es években slágernek számító popsisí bizonyos körökben labdába sem rúghat a lengéscsillapítós, alumíniumvázas ródlik mellett. Lássuk az öt csúcsmodellt!
febr. 4
16:33
Erőss Zsolt: Nem érzem magam csonkának, csak mert egy lábam van (NLC)
Egy viccet mesél, amit az imént hallott egy barátjától. „Két falábú székely beszélget. – Mondja kigyelmed, miből van a lába? Tán tölgyből? – Nem. – Akkor talán fenyőből? – Nem. – Esetleg bükkből? – Abból bizony! – Az jó, mert legalább nem viszket!”
febr. 4
17:27
Téli pihenés gyerekkel? - Megmutatjuk, milyen egy bababarát szálloda (NLC)
A téli időszakban legalább annyira ráfér a családra egy kis kikapcsolódás, mint nyáron – ráadásul jóval olcsóbb is, mint főszezonban. Az utazás mégis gondosabb szervezést igényel, hiszen olyan szállást kell hogy válasszunk, ahol rossz idő esetén is tartalmas szórakozást talál a család.
febr. 4
17:45
Interneten is foglalhatsz asztalt a Torkos Csütörtökre! (NLC)
Idén kényelmesen, az interneten foglalhatsz asztalt a Torkos Csütörtökre: elindult a TorkosCsutortok.hu oldal, amelynek térképes keresője azt is megmutatja, hogy melyik étteremben van még szabad hely.
febr. 4
18:39
Mégsem veszélyes vezetés közben mobilozni? (NLC)
Egy új tanulmány szerint a vezetés közbeni mobilozást tiltó szabályok eredményeképp nem csökkent az autóbalesetek száma. Szakértők szerint a tanulmány következtetése felelőtlen és megtévesztő.
febr. 4
19:51
Egyetlen dollárért dolgozik a legjobb vezér (NLC)
A Sunday Times Alan Mulallyt, a Ford elnök-vezérigazgatóját választotta a 2009-es esztendő legjobb üzletemberének.
febr. 4
20:09
Társadalmi problémákat okoz az önmegtartóztatás (NLC)
Kína virágzó gazdaságú Kuangtung tartományában 30 millió olyan munkás dolgozik, akik az ország más részeiről vándoroltak ide: ám a hatóságok szerint megváltozott szexuális szokásaik számos problémát okoznak.

Keresés