2012. február 10. péntek

febr. 10
0:24
Napi kínai mantra február 10-re (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
febr. 10
0:28
Hétvégi horoszkóp február 10-től (NLC)
Az exek visszatérnek (vagy legalábbis szeretnének), hogy szétrobbantsák a kapcsolatunkat. Az sem jár jól velük, aki még nem talált új párra, ezért nekik is jobb messziről elkerülni az exeket. Feszültséggel teli hétvégére készülhetnek szinte valamennyi jegy szülöttei.
febr. 10
4:54
Csúcsra jutott VV Vera (NLC)
Az érzékeny lelkű lány a pornófilmjével akár a szakma rangos díját is bezsebelheti – írja a Bors. Ha kijön a villából, a szexiparban könnyen el tudna helyezkedni, hiszen már most kapkodnak érte.
febr. 10
6:06
Szexet akart a villában VV Olivér (NLC)
Vágyfokozó pirulákat akartak becsempészni az újonnan beköltözött exvillalakók, hogy feltüzeljék a bentiek szexuális étvágyát – írja a Blikk. A veszélyes terv azonban dugába dőlt, a bejáratnál elvették tőlük a biztonságiak.
febr. 10
6:08
Bochkor: Nem lesz több gyerek (NLC)
A rádiós már unja, hogy állandóan az esküvőről és egy esetleges újabb gyermekáldásról faggatják. Tévés párjával megbeszélték, hogy hárman is tökéletesen boldogok – írja a Blikk.
febr. 10
6:42
6 kérdés a potenciazavarról (NLC)
A világhálón számos olyan fórum van, ahol a férfiak hosszú oldalakon át kizárólag a potenciaproblémáikat taglalják. A kék pirulát mint valami csodaszert emlegetik. De vajon mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás?
febr. 10
7:18
Jól gondold meg, kivel eszel! (NLC)
Ha egyedül eszel, jó esetben csak magadra figyelsz. Ha társaságban falatozol, önkéntelenül is alkalmazkodsz, és hajlamos lehetsz annyit és olyan tempóban enni, mint az asztaltársaságod. Ezzel akár a fogyókúrád is lassíthatod.
febr. 10
8:12
Beckhamné lesz a legmenőbb tervező az Oscaron? (NLC)
Victoria Beckham divattervezéssel próbálkozó popsztárból egyre inkább elismert divattervezővé avanzsál.
febr. 10
9:06
Hipermarketből próbáltak elrabolni egy kislányt - videó (NLC)
Biztonsági kamera rögzítette, hogyan próbált meg elrabolni egy férfi egy hétéves kislányt egy amerikai hipermarketben. A gyerek csodával határos módon kiszabadult a férfi karjaiból.
febr. 10
9:08
Már Vénuszt is vékonyabbra retusálják (NLC)
Lefaragtak néhány kilót a klasszikus, nőiesen telt Vénusz-ábrázolásokból, a jelenkor szépségideáljának megfelelően. Mi jön még?
febr. 10
9:10
VV Eszter: „Nem az a tervem, hogy tipikus celeb legyek” (NLC)
Több mint 10 kilót fogyott a villaléte alatt. Már 10 napja újra a kinti életét éli, vannak tervei, és szeretné folytatni a jogi munkáját, de kisebb csavart azért betervezett a jövőjébe.
febr. 10
10:36
Nem vehetik el Szinetár Dórától az operettszínházi emlékeket (NLC)
„Annyira belenőttem ezekbe a falakba, hogy nem félek attól, hogy nem fogok visszatérni” – mondta nekünk az öltözőjében a színésznő, aki az extrém sportokhoz hasonlítja a színpadon átélt élményeket.
febr. 10
11:48
Hipermarketből próbáltak elrabolni egy kislányt – videó (NLC)
Biztonsági kamera rögzítette, hogyan próbált meg elrabolni egy férfi egy hétéves kislányt egy amerikai hipermarketben. A gyerek csodával határos módon kiszabadult a férfi karjaiból.
febr. 10
12:42
Adele büszkén vállalja, hogy sokat káromkodik (NLC)
Lehet, hogy egy sztárnál szexi a csúnya beszéd, a mindennapi nők azonban igyekeznek leszokni róla.
febr. 10
12:44
Nálunk halnak meg legtöbben a szmog miatt (NLC)
Magunk is tehetünk azért, hogy jobb levegőt szívhassunk. Nem mindegy például, mivel etetjük a kályhát.
febr. 10
12:46
Börtönbe kerül Geréb Ágnes (NLC)
Másodfokon, jogerősen két év letöltendő fogházbüntetésre súlyosbította a Fővárosi Ítélőtábla pénteken Geréb Ágnes szülész-nőgyógyász büntetését, akit öt év helyett tíz évre eltiltottak hivatása gyakorlásától is.
febr. 10
12:48
"Természetes, hogy segítünk" - termosz az ajtó előtt (NLC)
Ilyenkor látjuk csak igazán, milyen nagy dolog az emberség és az egymásra figyelés: egy étterem munkatársai forró teát készítettek ki azoknak, akik az utcán élnek.
febr. 10
13:36
„Természetes, hogy segítünk” – termosz az ajtó előtt (NLC)
Ilyenkor látjuk csak igazán, milyen nagy dolog az emberség és az egymásra figyelés: egy étterem munkatársai forró teát készítettek ki azoknak, akik az utcán élnek.
febr. 10
13:38
Boldogság, ugye hazajössz? (NLC)
Hogyan legyünk optimisták? Miként találhatjuk meg a boldogságot? A legfrissebb Nők Lapja Pszichében választ kaphatsz a kérdésekre. Az új lapszámot Akovács Éva főszerkesztő ajánlja.
febr. 10
13:40
5 hónap alatt 30 évet öregedett a színésznő (NLC)
Ijesztően fest Lindsay Lohan, aki néhány évvel ezelőtt még szexi vörös szépség volt. Ma pedig...
febr. 10
14:30
Magyar kutató fejtheti meg a Titanic titkát (NLC)
Bár járt már magyar tudós a Himaláján és az Antarktiszon is, a Titanic roncsainál még nem. Mostanáig.
febr. 10
14:32
A hét szexkérdése: te is elhagytad a nagy Ő-t? (NLC)
A Nők Lapja Café titokfalán, a <a href=http://megsugom.hu/ > Megsúgom </a> oldalon egy olvasónk arról írt, hogy <a href=http://megsugom.hu/sugas/egyutt-vagyok-majdnem-7honapja > új kapcsolatban él, mégis a régit sírja vissza. </a>Vajon tényleg létezik, hogy elhagyjuk a nagy Ő-t?
febr. 10
14:34
Veszélyes a babának az anya ágyában aludni (NLC)
A héten megfulladt egy amerikai ikerpár az édesanyja ágyában. A szülők véleménye megoszlik, ám az általunk megkérdezett orvos szerint jobb az óvatosság.
febr. 10
14:36
A feleségeknek utalják a férjek bérét (NLC)
A feleségük számlájára utalja márciustól a házas közalkalmazottak fizetését az egyik indonéziai tartomány vezetése; az intézkedéssel a házasságtörések számát szeretnék csökkenteni. Vajon mi mit szólnánk egy ilyen döntéshez? Olvasókat kérdeztünk.
febr. 10
14:38
Szerelembevonzó kurzus 8. rész: Lélekdolgok (NLC)
Valentin-napig minden nap kapsz tőlünk egy „leckét”, amelyben különböző szakterületek legjobbjai mondják el, mit kell tenni azért, hogy ránk találjon a szerelem. Ma a pszichológus segít bevonzani a szerelmet.
febr. 10
15:24
Segít szakítani a mobilod (NLC)
Szívtörés esetén sokan hajlamosak megalázkodni, csak hogy visszakapják társukat. Ezt elkerülendő, érdemes letölteni a szakításhoz tervezett telefonos alkalmazást.
febr. 10
15:26
Sasok és sült hurkák – hétvégi programajánló (NLC)
Különösen színes a felhozatal ezen a hétvégén, madárlestől szerb hejehujáig, Sötét Nagyúrtól a sült vérig mindent megtalálhatnak a vállalkozó kedvűek.
febr. 10
16:18
Elképesztően vékony a TV2 egykori üdvöskéje (NLC)
Elképesztően vékony Iszak Eszter, a VIVA tévé műsorvezetője, aki tavaly A Nagy Duett című TV2-es műsorban is szerepet kapott. A fiatal híresség alakját sokan irigylik, de mi a titka?
febr. 10
16:20
Jogosan lőhetünk, ha ránk támadnak? (NLC)
Változik a büntető törvénykönyv (Btk.): akár a támadó élete árán is megvédhetjük majd a sajátunkat – ha megszavazzák a módosítást. Vajon ez megmentené a csecsemőjét óvó anyát?
febr. 10
17:12
Chilis csokoládémousse tortácska (NLC)
Vállalkozó kedvű, illetve gyakorlott konyhatündéreknek ajánljuk a chilis tortácskákat.
febr. 10
17:14
Mennyire hűséges a párod? (NLC)
A hűség kényes terület: bár mindenki fontosnak tartja, olykor mégis elvéti.
febr. 10
18:24
Schmitt Páltól kér kegyelmet Geréb Ágnes (NLC)
Nagyjából kétszázan tüntettek a bíróság előtt a szülésznő hívei, akik azt szeretnék, hogy továbbra is részt vehessen otthonszüléseken.
febr. 10
18:26
Annyi az apró betűs hiteldrágításnak (NLC)
Április 1-től új jogszabályok lépnek életbe, melyek megszabják, mennyi lehet a bankhitelek legmagasabb THM-je, és megtiltják azt is, hogy a pénzintézetek a jelzáloghiteleknél különböző rejtett díjakat számoljanak fel az ügyfeleiknek.

Keresés