2012. február 15. szerda

febr. 15
0:24
Napi kínai mantra február 15-re (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
febr. 15
4:54
Előkerült: Ő próbálta megmenteni Whitney Houstont (NLC)
Először mutatkozott a nyilvánosság előtt Mary Jones, Whitney Houston nagynénje. Ő fedezte fel az énekesnő holttestét.
febr. 15
4:58
Eddig 1,5 millióba került VV Sehi (NLC)
A valóságshow szenvedélyes nőjére sokat költenek a családtagok, barátok. A mozgósított hozzátartozók, ismerősök körülbelül négyezer SMS-t küldtek, hogy a párbajon felülkerekedhessen Kingán – írja a Bors.
febr. 15
5:48
Visszakerül a képernyőre Mónika (NLC)
Ugyan nem kell életre a Mónika-show, de a kibeszélő produkció egykori háziasszonya ismét műsort vezethet. Erdélyi Mónikának ezúttal a komolyabb oldalát kell megcsillogtatnia – írja a Bors.
febr. 15
5:50
Ezért képtelen csajozni Csaba (NLC)
A VV hölgyrajongói között roppant népszerű fiú valójában fél a nőktől. Képtelen megnyílni előttük, és bizalmatlan velük szemben. Az udvarlásban, csajozásban egy tönkrement kapcsolata akadályozza – írja a Bors.
febr. 15
6:24
Bebukhatja a cégét A Nagy Duett zsűritagja (NLC)
Felszámolási eljárás is indulhat Dobrády Ákos ellen, ha nem fizet. Több mint 1 millió forintot kellene visszatérítenie, mivel – a csekély nézőszámra hivatkozva – nem lépett színpadra tavaly nyáron – írja a Blikk.
febr. 15
8:30
Gyereket szülni csak tradíció? (NLC)
Kedves Lilla! 43 éves, egyedülálló nő vagyok, aki soha nem volt férjnél, és gyereke sincs. A saját döntéseim következményeként alakult így, élvezem a függetlenségemet és azt, hogy a saját életemet csakis én irányítom.
febr. 15
8:32
„Sokan azt hiszik, házasok vagyunk” (NLC)
Az ország legismertebb híradósai, emellett büszke ikergyermekes szülők: Erős Antónia és Szellő István. Vajon mi jár a fejükben, amikor komoly arccal a híreket mondják?
febr. 15
9:42
10 éves kislány segítette világra kishúgát (NLC)
A segélyhívó diszpécserének segítségével vezette le édesanyja szülését egy száguldó autóban a kislány. Lett egy nem várt következménye is váratlan eseménynek: eldőlt a pályaválasztása.
febr. 15
9:44
Férfias testnél is fontosabb a szép arcbőr (NLC)
A markáns, férfias arcvonások helyett a nők az egészséges bőrre voksolnak, ha párválasztásról van szó. Legalábbis egy új kutatás szerint.
febr. 15
10:36
Lehet-e egy duci modell 2012-ben A Test? (NLC)
Vajon felkészült már a divatvilág arra, hogy A Test titulust egy plus size modell vegye át Elle Macphersontól?
febr. 15
10:38
Beindított szüléssel teljesítette férje utolsó kívánságát (NLC)
Mit tennél, ha nyolc hónapos terhesen a halálosan beteg férjed azt kérné tőled, hogy még láthassa a kisbabátokat? Mesterségesen előbb világra hozni a kicsit kockázatos lehet, de már nincs egy hónapja, hogy megvárja.
febr. 15
10:40
„Ő babára vágyik, én a régi szeretkezésekre” (NLC)
Napjaink égető problémája a meddőség. Viszonylag kevés szó esik azonban arról, miként élik meg a férfiak.
febr. 15
12:24
Illegális abortuszok Várpalotán – „Nem kívánom senkinek a megvető pillantásokat” (NLC)
A rendőrség is megerősítette: gyanúsítottként hallgatják ki azokat a nőket, akik egy várpalotai orvos közreműködésével illegálisan végeztették el terhességmegszakításukat. Vajon miért választották ezt az utat?
febr. 15
12:26
Veséjét adta Valentin-napra a szerelmének (NLC)
Csoki vagy plüssállatka helyett a teljes értékű élet lehetőségével ajándékozta meg párját.
febr. 15
13:18
Öccse lőtt le egy 8 éves kislányt Pálházán (NLC)
Apjuk fegyverével sebesítette meg súlyosan testvérét egy mindössze 6 éves kisfiú. Mostanában nem ez az első eset, hogy a szülők felelőtlensége miatt történik baleset.
febr. 15
13:20
Falánk nézőkre mutogat a krimikkel bombázó RTL Klub (NLC)
Megszaporodtak a krimisorozatok az RTL Klubon, mert még a nők is ezeket falják leginkább.
febr. 15
13:22
Beszólt! Bochkor nem bírta tovább (NLC)
Bochkor Gábor visszaszólt az őt támadóknak. Nem tartja magát kevesebbnek kollégáinál, és igenis van helye a Mega-zsűriben.
febr. 15
13:24
Minden házasulandó fessen át egy zebrát! (NLC)
Az indonéz jegyespárok ezentúl csak akkor kaphatják meg a házassági engedélyt, ha cserébe ültetnek egy fát. Igazán nemes gondolat, ráadásul az állam is jól jár. Nekünk sem jönne rosszul egy ilyen kezdeményezés.
febr. 15
14:12
Adj mattot a szádnak! (NLC)
A vizes hatású és fényesen csillogó ajkak mellé idén becsatlakozik egy régi-új trend: a matt rúzsozás. Hogyan kell jól csinálni?
febr. 15
14:14
Ma van az utolsó nap: még kérhető a diákhitel (NLC)
Félévenként 200 ezer forint: ez a tétje a gyors döntésnek. De vajon érdemes folyamodni a kölcsönért? Akik felvették, sokan megbánták.
febr. 15
15:06
Riasztást adtak ki az erős havazás miatt (NLC)
Hófúvás, viharos szél, jégzajlás a folyókon – folytatódik a tél legkeményebb szakasza. Várjuk fehérbe borult, hólapátolós téli <a href="mailto:tamas.dobos@sanomamedia.hu">fotóitokat</a> arról, hogy nálatok mi a helyzet!
febr. 15
15:08
Csúszásveszély a kifutón: a legnagyobb modellbukták (NLC)
A hóhelyzet miatt nemcsak mi csúszkálunk. A modelleknek is túl magas a sarok, túl sok a két láb és a szoknya is lehetne rövidebb. Kattints a galériára!
febr. 15
16:54
Push-up melltartóra esküszik a 100 éves nagyi (NLC)
Attól, hogy betöltötte a százat, még ugyanúgy ad magára. Sőt, szerinte ez a hosszú élet titka.
febr. 15
19:18
Busójárás képekben (NLC)
A busójárás Mohács messze földön híres és ismert látványos karneválja, olyannyira, hogy az UNESCO 2009-től szerepelteti a szellemi örökség listáján.

Keresés