2012. február 22. szerda

febr. 22
0:24
Napi kínai mantra február 22-re (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
febr. 22
5:12
Alázzák a villalakók VV Verát (NLC)
A többiekkel ellentétben egyedül Attila fogadta megértéssel a kiesett villalakó pornós múltját. Úgy döntött, megvédi Verát a támadásoktól, hiszen a beköltözött exjátékosok minden pillanatot megragadnak, hogy eszébe juttassák Verának az elhíresült szexvideóját – írja a Blikk.
febr. 22
6:06
Perverz őrült üldözi Ördög Nórit (NLC)
Az aberrált férfi arra utazik, hogy a kedvenc, csinos műsorvezetőnőinek beleshessen a szoknyája alá. Ezért még arra is veszi a fáradtságot, hogy a tévéfelvételeket lelassítsa, hátha elcsíp egy-egy bugyivillantást – írja a Bors.
febr. 22
7:00
Így nevezte el kislányát Dobó Kata (NLC)
Párjával sokáig titkolta a csöppség nemét. A szülés előtti napokat szűk családi és baráti körben töltötte a színésznő, aki szombaton ünnepli a 38. születésnapját – írja a Bors.
febr. 22
7:54
Eszter keményen beszólt VV Verának (NLC)
A többiekkel ellentétben egyedül Attila fogadta megértéssel a kiesett villalakó pornós múltját. Úgy döntött, megvédi Verát a támadásoktól, hiszen a beköltözött exjátékosok minden pillanatot megragadnak, hogy eszébe juttassák Verának az elhíresült szexvideóját – írja a Blikk.
febr. 22
7:56
Perverz üldözi Ördög Nórit (NLC)
Egy férfi arra utazik, hogy a kedvenc, csinos műsorvezetőnőinek beleshessen a szoknyája alá. Ezért még arra is veszi a fáradságot, hogy a tévéfelvételeket lelassítsa, hátha elcsíp egy-egy bugyivillantást – írja a Bors.
febr. 22
8:48
Eladó Katy Perry szerelmi fészke (NLC)
Katy Perry és Russel Brand válását néhány hete mondta ki a bíróság. Az énekesnő jelenleg még közös, Los Angeles-i házukban lakik, de a New York-i szerelmi fészket már árulja.
febr. 22
8:50
Béres Alexandra: „Jöhet akárhány gyerek!” (NLC)
Kérdezd meg, melyik a legtutibb gyakorlat alhasra! – bocsátott utamra a barátnőm. Hát ezt jól elfelejtettem. De, gondolom, az sem mellékes a szép alhasért vívott küzdelemben, hogy ha valakivel a város egyik legjobb, dobostortájáról híres cukrászdájában találkozunk, eszünkbe se jusson süteményt fogyasztani...
febr. 22
9:24
Túl vagyunk az átálláson, de ne tedd el a sapkát – időjárás (NLC)
Az extrém hideg után szerdán már tíz fokig emelkedik a hőmérséklet, a hét végére pedig már akár a tavaszi kiskabátunkat is elővehetjük. De vajon eltegyük a télit?
febr. 22
10:18
„Szerintetek csúnya vagyok?” – virtuális ítéletre várnak a bizonytalan tinik (NLC)
A kamaszkor nem egyszerű, az ember ilyenkor nagyon bizonytalan tud lenni. Az viszont külön szomorú, hogy sok tini nem a családjától, hanem a YouTube-on véleményt formáló idegenektől vár megerősítést vagy segítséget.
febr. 22
11:12
„Annyira fájt, hogy ülve vasaltam” – mindent a visszerekről (NLC)
Már egészen fiatalon elkezdődhet a lábat pókhálószerűen elborító értágulatok kialakulása, ami hosszan végigkísérheti az életünket. Sorozatunkban olvasóink személyes tapasztalataikat osztják meg a visszérbetegségekről, Zsuzsa ezúttal arról, hogy soha nem késő szembeszállni a problémával.
febr. 22
11:14
Te felnőttél már a szexhez? (NLC)
A családtól való anyagi, érzelmi kötődés nagyban befolyásolja, hogy mi történik velünk az ágyban. Heti gyors Mester Dórával.
febr. 22
11:16
3 fantasztikus halas recept a sztárbloggertől (NLC)
A hal még mindig megosztónak számít a magyarok körében, rendkívül keveset eszünk belőle, pedig nagyon egészséges.
febr. 22
11:18
Szeretnél vegyszermentes háztartásban élni? – Így kezdj hozzá! (NLC)
Azok közé az emberek közé tartozom, akiknek nagyjából elég kimenni a konyhába ahhoz, hogy felrobbanjon körülöttük egy-két dolog.
febr. 22
11:48
Életéért úszik a szívbeteg sellőlány (NLC)
A súlyos betegen született kislány az úszásnak köszönhetően gyógyult meg.
febr. 22
12:24
Használd ki: tízmilliószoros nap a mai! (NLC)
Tízmilliószoros nap van ma, ami annyit jelent, hogy minden cselekedetünk és gondolatunk tízmilliószorosan hat.
febr. 22
12:26
Varró Dani: Misi és a túlbuzgóság (NLC)
Rájöttem, mi teszi a kisfiamat olyan ellenállhatatlanul helyessé. A túlbuzgóság. Hogy olyan, mint egy nagyon rossz színész. Mint Joey a Jóbarátokban. Mindent túljátszik.
febr. 22
13:18
Lázas beteg az Oscar-esélyes sztár (NLC)
A vasárnapi díjátadó előtt ágynak dőlt George Clooney nagy ellenfele, a legtöbb Oscarra jelölt film francia főszereplője.
febr. 22
13:20
Liptai megrázó vallomása (NLC)
Aki egyszer duci volt, az hiába fogy, lélekben mindig kövér marad. Legalábbis ezt mondják sokan. Köztük Liptai Claudia is.
febr. 22
13:22
Meztelenül vonult a kifutón a várandós modell (NLC)
A fiatal walesi kalaptervező nevét bevállalós barátnőjének köszönhetően ismerte meg a héten a divatvilág.
febr. 22
14:12
Kicsivel többen szánjuk el magunkat a házasságra (NLC)
230 – ennyivel több pár mondta ki egymásnak az igent tavaly, mint egy évvel korábban. A gyerekvállalási kedv viszont nem nőtt.
febr. 22
14:14
Sztárok, akik idén beintenek Oscarnak (NLC)
Oscar néha piszokul igazságtalan tud lenni. Ha egy szép színésznő nem csúfítja el magát, vagy ha egy színész túl sokat szexel a vásznon, legyenek bármilyen jók, nem lesz esélyük Oscart nyerni. Idén Charlize Theron, Michael Fassbender, Ryan Gosling és Leonardo DiCaprio húzta a rövidebbet.
febr. 22
14:16
Tragikus eset miatt nem választhatnak szabadon szülészorvost (NLC)
A soproni kórházban mostantól nincs szabad nőgyógyászválasztás, és úgy tudni, más intézmények is tervezik a változtatást, pedig nagy az igény arra, hogy a nők szabadon dönthessenek, kivel hozzák világra gyermeküket. Ám ezt a szabadságot nem adják ingyen, a „fogadott” orvosnak kimondva, kimondatlanul jár a „hála”.
febr. 22
14:18
Nincs bocsánat az áruló rendőrnőnek (NLC)
Leszerelték azt a fiatal rendőrnőt, aki SMS-ben értesítette testvérét, hogy razzia készül a városban. Winkler Nóra különvéleménye.
febr. 22
15:24
Kinek melyik ruha lenne a legjobb az Oscaron? (NLC)
Néhány nap és itt az Oscar-gála, azt azonban még nem lehet tudni, hogy ki miben feszít majd a vörös szőnyegen. Mi megpróbáltuk megtippelni, hogy a legjobb női színésznő kategória jelöltjei miben lesznek.
febr. 22
16:00
Kamarás Iván: „Szembe kellett néznem önmagammal” (NLC)
Bármit is csinál, személyessé, egyedivé teszi. A gyermekiség, játékosság és komolyság sajátos keveréke. Míg majszolja krémesét, figyelem arcát. Vajon honnan szemének szikrázóan tiszta csillogása? Szemérmes nyitottsága? Ő napjaink magyar színjátszásának egyik legizgalmasabb egyénisége.
febr. 22
16:36
Elképesztően kivirult Tóth Vera – fotó (NLC)
Újra mosoly, újra bizakodik, újra harcol. Tóth Vera visszatért, és istenien néz ki!
febr. 22
16:38
A kutya lehet a terhes nő legjobb barátja (NLC)
Fittebbek és egészségesebben élnek a terhesség alatt azok a nők, akik kutyát tartanak.
febr. 22
17:12
Bizonyíték! Kisbabát vár Drew Barrymore (NLC)
Első kisbabáját várja az amerikai színésznő? A friss fotók tanúsága szerint bizony igen!
febr. 22
17:14
19 éves fiú a legjobb „gépírónő” (NLC)
A gépírónők ideje lejárt – legalábbis a trónon most egy 19 éves, makói középiskolás fiú ül. Feri azt mondja, megőrül, ha látja, mások két ujjal, lassan pötyögnek. Szerinte nincs abban semmi különös, hogy fiú létére a gépírás a hobbija.
febr. 22
18:24
Hét tévhit a méregtelenítésről (NLC)
Alaptalan félelmeink miatt sokszor bele sem vágunk a méregtelenítő kúrába. Vagy ha mégis rászánjuk magunkat, rossz berögződéseinkkel, ismereteinkkel akár árthatunk is magunknak. Kovács-Nagy Eszter dietetikussal összegyűjtöttük a leggyakoribb téveszméket.
febr. 22
18:26
Ártatlan virág ihlette a vibrátort (NLC)
A virág formájú segédeszköz annyira szolid, hogy egy vázában sem keltene túl nagy feltűnést.
febr. 22
22:36
Mire jó a leselejtezett mosógép? (NLC)
Egy újrahasznosított mosógép és egy menő állólámpa közt látszólag semmi kapcsolat nincs. Vagy mégis?

Keresés