2012. február 25. szombat

febr. 25
0:06
Napi kínai mantra február 25-re (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
febr. 25
8:32
Fecó családja megverné Dyát (NLC)
Dya hónapok után titkos levélben vallotta be, hogy szerelmes lett Fecóba. A férfi felesége és családja azt üzente a lánynak, messzire kerülje el őket, különben móresre tanítják.
febr. 25
9:24
Átverték a Jóban Rosszban sztárját (NLC)
Tallós Rita egy cikkből értesült arról, hogy egy balatoni önkormányzat megvalósította a tervét – csakhogy egy másik színésznővel.
febr. 25
10:18
„Már tudom, milyen fontos a megelőzés” – mindent a visszerekről (NLC)
Sorozatunkban olvasóink személyes tapasztalataikat osztják meg a visszérbetegségekről. Egy testvérpár ezúttal arról, ők hogyan élnek együtt a problémával.
febr. 25
10:20
Babyccino – kávézzon egy 2 éves gyerek? (NLC)
Nekünk a régi jó Maci kávé jutott eszünkbe az új trendről, amely egyre többfelé hódít a világban. És a cikóriaitallal ellentétben nem az ovikban, hanem az igazi kávézókban.
febr. 25
10:22
Itt a világ legbrutálisabb ébresztőórája (NLC)
Akinek a mobiltelefon ébresztőhangja vagy a klasszikus vekkeróra csörömpölése meg sem kottyan, ettől még annak is rögtön kipattannak a szemei…
febr. 25
10:24
Bepillantunk a színfalak mögé: New York-i divathét (NLC)
Élet egy kerékpáros városban, a legeredetibb kutyás blog és az Ecseri rejtelmei e heti linkajánlónkban.
febr. 25
11:12
Victoria Beckham Eva Longoria mellét fogdosta! Fotó! (NLC)
Meglepő képek láttak napvilágot Victoria Beckhamről, amint egy partin az egyik született feleség mellét fogja. A futballistafeleség persze mindössze csak azt akarta elkerülni, hogy a fotósok elkaphassák azt a pillanatot, amikor Eva Longoria melle előbukkan kivágott ruhájából.
febr. 25
11:14
Legfeljebb 9 évvel fiatalít a plasztika (NLC)
Anélkül, hogy az arc eltorzulna, legfeljebb 9 évvel látszódhatunk fiatalabbnak szépészeti beavatkozások segítségével.
febr. 25
13:54
Bódi Sylvi a haláltól rettegett (NLC)
Bódi Sylvi négy évvel ezelőtt egy hétig abban a tudatban élt, hogy rosszindulatú daganata van. A modell annyira megijedt, hogy azóta teljesen másképp éli az életét.
febr. 25
15:24
Takács Nikolas megrázó vallomása (NLC)
A leginkább kalapjáról beazonosítható X-faktoros tehetség bevallotta, ismertsége előtt konkrétan éhezett. Nikolas a nehéz időszak elől Amerikába menekült volna, de repjegyre sem futotta pénzéből.
febr. 25
17:12
Válassz ruhát a kifutóról! (NLC)
Összeszedtük, hogy az idei szezonban ki és milyen ruhát válasszon, ha olyan cuccban szeretne járni, amelyet a nagy divatházak tervezői ihlettek.
febr. 25
17:14
Erotikus szexkellék: ehető testpúder (NLC)
Az étkezés meg a szex két nagyon jó dolog, pláne akkor, ha vegyítik a kettőt.
febr. 25
17:16
Bochkor kikotyogta a TV2 titkát (NLC)
Bochkor Gábor véletlenül a Bumerángban elárulta, hamarosan egy új műsor indul a TV2-n, amiben ismert emberek mutatkoznak majd be új oldalukról. A Megasztár zsűritagja a héten Barcelonában forgatott.

Keresés