2012. február 29. szerda

febr. 29
0:48
Napi kínai mantra február 29-re (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
febr. 29
5:00
Új karrier vár VV Verára (NLC)
Még a bokszhéten vetett szemet a villa érzékeny lelkű lányára Bunyós Pityu, aki már ajánlatot is tett neki – írja a Bors. Verát pedig úgy tűnik, az esetleges sportolói karrier jobban tűzbe hozza, mint a lehetséges pornókarrier.
febr. 29
5:54
Összeugrott Fridi és Sebestyén Balázs (NLC)
Alig került az RTL Klubhoz Friderikusz Sándor, máris összerúgta a port a csatorna másik nagyágyújával. A Balázst célzó beszólását, kritikáját a fiatal kollégája sem hagyta szó nélkül. Mindemellett erősen jelen van a cenzúra Fridi új műsorában: letiltották a konkurens tévécsatorna riporterét, Tvrtkót.
febr. 29
5:56
Ezt nyerte Fecó a Való Világgal (NLC)
A villa dumagépe ugyan nem vihette haza a fődíjat, viszont visszakapta azt, amire a leginkább vágyott. Újra egy családot alkothat kedvesével és két kisfiával – írja a Blikk.
febr. 29
6:48
Exkluzív: videó Zorán címlapfotózásáról (NLC)
Az országszerte ismert előadóművész ezen a héten ünnepli a hetvenedik születésnapját.
febr. 29
8:36
Ezt nyerte Fecó a Való Világgal (NLC)
A villa dumagépe ugyan nem vihette haza a fődíjat, viszont visszakapta azt, amire a leginkább vágyott. Újra egy családot alkothat kedvesével és két kisfiával – írja a Blikk.
febr. 29
8:38
Zorán: Kerek születésnap, de nincs megállás (NLC)
„Látom, az idő vidáman szalad. És ha nem éppen vidám, akkor is halad. Vagy mondhatnám, repül, mint szélben a kalap. És elszáll, mi elszáll – s a kérdés marad: Hej, hej hej, mikor növünk fel?” – énekli Zorán ironikusan-önironikusan a legújabb cédéjén. A szemtelen idő tényleg szalad, hiszen az országszerte ismert előadóművész ezen a héten ünnepli a hetvenedik születésnapját.
febr. 29
9:30
„Z” generáció – Hogyan érthetünk szót a mai kamaszokkal? (NLC)
Egyfelől mintha nem akarnának gyerekek lenni, másfelől meg éretlenek. Hogyan nevelhetjük jól a mai generációt?
febr. 29
10:24
Megfejtettük a repülő baba titkát (NLC)
Levegőben lebegő gyermekeiről készített képet a fotóművész anya - azt állítja, montírozás nélkül. Hajnóczy Soma bűvészvilágbajnokot azonban nem lehet átverni.
febr. 29
10:26
Retro képgaléria a Malévról (NLC)
Az idei február különös hónapként vonul be a hazai légi közlekedés történetébe.
febr. 29
10:28
Az állásra pályázók 10 leggyakoribb hibája (NLC)
A tipikus hibák könnyen javíthatóak, s ezzel növelhető az álláshoz jutás esélye. Nézzük, mik azok a gondolatok, amiket nem szabad kimondani!
febr. 29
10:30
Harmadikra fiút szült Jennifer Garner (NLC)
Ahogy azt korábban megjósolták, javult a nemek aránya a Garner-Affleck családban: harmadikra fiúnak örülhetnek.
febr. 29
11:54
Lehet-e kettőt szeretni? (NLC)
Mindig nagyon jó volt a szexuális életünk a férjemmel. Sok fantázia, szerepjáték, máig nem untuk meg egymást. De másfél éve történt valami, amitől folyamatosan bűntudatom van.
febr. 29
11:56
Tűsarkús túrázót mentettek ki a Pilisből (NLC)
A nő a Rám-szakadékhoz indult, tíz kilométert tipegett az erdőben, mire este rátaláltak.
febr. 29
15:12
Rákbetegség után sem vigyáznak magukra jobban a nők? (NLC)
A rákot túlélő nőbetegek sokkal kevésbé figyelnek egészségükre, mint azok, akiknél nem fordult elő a kórkép – derül ki egy meglepő felmérésből. Tény, hogy sok esetben a káros szokások jelentik a kapaszkodót.
febr. 29
15:14
Létezik az energiaital-túladagolás (NLC)
66 fiatalt kellett kórházban ápolni az utóbbi három hónapban, mert túl sok energiaitalt ittak - akár húsz dobozzal. Ketten nem úszták meg maradandó károsodás nélkül.
febr. 29
15:16
Őket kell Fridinek legyőznie (NLC)
Az induló Legyen Ön is milliomos!-ban Friderikusznak nem csak Vágó István árnyékával kell megküzdenie, a nagyvilágban kiválóbbnál kiválóbb tévés személyiségekre bízták a műsort. Vajon van esélye a mi Fridinknek?
febr. 29
15:18
Sofőrök és szívbetegek, vigyázat – itt a tavasz! (NLC)
Tegnap még hóviharral és esti mínuszokkal küzdöttünk, mára pedig itt a meleg. Vajon hogyan fogadja szerveztünk a hirtelen hőmérséklet-változást?
febr. 29
15:20
„A vízilabda a magyarok génjeiben van” (NLC)
Azt tudtuk mindig, hogy mi vagyunk a legjobbak vízilabdában, de arról fogalmunk sem volt, hogy a világ azt gondolja, hogy 9 olimpiai aranyunkat annak köszönhetjük, hogy genetikailag kódolták belénk a vízilabdát.
febr. 29
15:22
Pár órán át idősebb volt a fiú az apjánál (NLC)
Együtt ünnepelte 11. születésnapját egy brit apa és fia, előtte azonban a fiú megelőzte apját és korosabb lett nála: pár órával hamarabb töltötte be a 11-et.
febr. 29
15:24
Mi lesz VV Fecó és Dya románcából? (NLC)
Bár némi megtépéssel megfenyegették a villa fekete szépségét, miután váratlanul szerelmet vallott VV Fecónak, mára a dumagép túllépett a dolgon. És szerencsére a neje is.
febr. 29
16:24
Kérdezd VV Attilát! (NLC)
Pénteken délután a Való Világ győztese, Attila lesz a szerkesztőségünk vendége. Küldd el nekünk, hogy mire vagy kíváncsi Attilával kapcsolatban, a valóságshow-hős pedig válaszol a három legjobb olvasói kérdésre. Írj e-mailt a sztarok@nlcafe.hu címre!
febr. 29
16:26
Kevesebben halnak meg mellrákban (NLC)
Öt év alatt majdnem tíz százalék a javulás, de nem a szűrőprogramoknak köszönhetően.
febr. 29
16:28
Úszó karikákkal készülnek az olimpiára (NLC)
Még 150 nap a londoni nyári olimpiáig – ebből az alkalomból tegnap a Temze vizére bocsátották az öt karikát.
febr. 29
16:30
Sörrel öntötték le az államfőt! (NLC)
Egy egész tálca sört borított Angela Merkel nyakába egy 21 éves pincér – a német kancellár azonban nyugodt maradt. Winkler Nóra különvéleménye.
febr. 29
16:32
Órákon át tartotta sárban fuldokló lova fejét az anyuka (NLC)
Három órán át próbálta kiszabadítani sárban rekedt lovát az elkeseredett anyuka. Drámai harc után, a dagály érkezése előtt pár perccel sikerült kimenteni az állatot. A fotók azóta bejárták az egész világot.
febr. 29
17:18
Megvan az első terhesfotó Uma Thurmanről (NLC)
A 41 éves színésznő éppen a nőgyógyászához ment kontrollvizsgálatra, amikor a lesifotósoknak sikerült lencsevégre kapniuk. A képeken jól látszik Uma domborodó pocakja is.
febr. 29
17:20
Birkózóversenyeket rendeznek az oviban (NLC)
Egy csongrádi óvodában rendszeresen „egymásnak engedik a gyerekeket” birkózókupa keretében. Lehet-e ez káros a pszichológus szerint?
febr. 29
17:22
Szó nélkül lépett le a pasid? Derítsd ki, miért! (NLC)
Büdös szájszag, ellentétes politikai nézetek vagy rossz csóktechnika: egy online felületet segít kideríteni, miért lépett le szó nélkül a másik.
febr. 29
17:24
Ma 25 éves a szökőnapon született dédnagyi (NLC)
Nem mindenki kap magától a királynőtől képeslapot a 25. szülinapjára, hacsak nem éppen szökőnapon született. És pontosan száz éve.
febr. 29
17:54
Kiderült: nincs szaglásuk a spermiumoknak (NLC)
Kutatók eddig azt hitték, hogy a spermáknak csak valamiféle illatot kell követniük ahhoz, hogy a petesejthez eljuthassanak. Nos, ez az állítás megdőlni látszik.

Keresés