2012. február 7. kedd

febr. 7
5:48
Újabb pofont kapott VV Sehi (NLC)
A villában hónapokon át hitegette szerelmével a lányt VV Gergő, a kiesése után pedig bőszen hangoztatta, hogy kampányolni fog mellette. Az ígéretét azonban korántsem akarja betartani a villa alfahímje – írja a Blikk.
febr. 7
7:00
Fenyegetőzött és tombolt VV Éva (NLC)
Kiakadt, hogy nem ő költözhet be a villába, s abból is elege lett, hogy mindig azzal vádolják: gondjai vannak az alkohollal. A riporternek készülő egykori villalakó úgy döntött, az anyacsatornája nélkül fog ezek után boldogulni – írja a Bors.
febr. 7
8:12
Testszínű melltartókért kampányolnak az afroamerikai nők (NLC)
Míg a fehér nők gond nélkül találnak a bőrszínüknek megfelelő testszínű fehérneműt bármely márka kínálatában, a színes bőrűek ugyanezt nem mondhatják el magukról. A kérdés: miért?
febr. 7
9:06
Andy Vajna elárulta magát (NLC)
A világhírű producer is tagja az idei playmate-választás zsűrijének. De vajon mit néz meg először egy nőn Andy Vajna?
febr. 7
9:08
Csóktovábbító robot segít, ha külön vagytok (NLC)
Ezentúl a távkapcsolatban élő pároknak sem kell beérniük szöveges üzenetekkel vagy webkamerás beszélgetésekkel. Akár csókolózhatnak is. Egy robottal.
febr. 7
10:54
Chris Rea: nem vagyok rocksztár (NLC)
Újra Európában turnézik az öntörvényű zenész, aki rendszeresen jár hozzánk a magyar Forma–1-es futamokra, csak ott soha nem ismerik fel. Chris Reát úton Berlin felé értük el a második koncertje után, jövő héten ér hozzánk.
febr. 7
10:56
Saját közösségi oldalt indított Lady Gaga (NLC)
Az amerikai popsztár a Facebook babérjaira tör.
febr. 7
12:24
„Bár vártam volna 30 éves koromig a házassággal!” (NLC)
A várandós színésznő, Jennifer Garner már hosszú évek óta irigylésre méltó életet él a népszerű színész, Ben Affleck oldalán. Most bevallotta, hogy lenne, amit másképp csinálna, ha újra kezdhetné.
febr. 7
13:36
Szíj Melinda lánya a Megasztárban? (NLC)
Miközben Szíj Melindáról parfümöt neveztek el, a Megasztár egykori énekesnője színházi karrierről álmodik, de lánya énekesi terveiről is beszélt.
febr. 7
13:38
Tiltott szerekkel diétáztattak magánklinikákon (NLC)
Ki tudja, hányan szedik még mindig azokat a halálos mellékhatású diétás pirulákat, amelyeket több magánklinikán maguk az orvosok adtak az álomalakra sóvárgó pácienseknek.
febr. 7
13:40
Leszbikus feleség marakodik exével a közös gyereken (NLC)
Nem lesz könnyű döntést hozni abban a perben, amelyet egy homoszexuális férfi indított leszbikus exfeleségével szemben kétéves fia láthatásáért, akit az anya egy másik nővel együtt nevel.
febr. 7
13:42
Imádják Meryl Streepet az őt szinkronizáló színésznők (NLC)
A Vasladyért idén tizenhetedszerre jelölték Oscarra Meryl Streepet, akit a magyar nézők elsősorban Bánsági Ildikó és Ráckevei Anna magyar hangján szerettek meg. Szerintük jogos lenne az Oscar?
febr. 7
14:48
A média „gyárt” szexi nőt az ötévesből? (NLC)
Érdemes megnézni azokat a videókat, amelyeken a botrányba keveredett ötéves szépségkirálynő szerepel, mert önmagukért beszélnek. Habár a grimaszolós fotó se semmi.
febr. 7
14:50
Kutyaparkolóban várhatják a gazdit az ebek (NLC)
Míg a gazdi vásárol, a kutya nem fázik, és nem is tud elszökni.
febr. 7
14:52
Kancsal címlaplány a Vogue-ban (NLC)
Új szelek járnak a Vogue-nál? Befellegezett a tökéletes címlaplányoknak? Szép lenne, de valószínűleg ettől az egy címlaptól még nem változik meg a világ. Az áprilisi lapszám elején valószínűleg ismét egy 20 kilós, beesett arcú lány fog feszíteni.
febr. 7
16:00
Te fotóztatnád magad félmeztelenül? (NLC)
Sokan vágynak rá, hogy egyszer róluk is készüljön ízléses, erotikus fotósorozat. Egy olvasónk vállalta, hogy kipróbálja, hogyan láttatná őt három fotós – kevés ruhában.
febr. 7
16:02
„Móki megmentette az életünket” (NLC)
Jóval többek, mint egyszerű háziállatok. Vannak köztük, akik életeket mentenek, de gazdájuk és látogatóik mindennapjainak megkönnyítése mellett akár szerelmi kerítőnek sem utolsók. Bemutatjuk Mókit, Dömit, Bonát és a többieket.
febr. 7
16:04
A színészek megélhetése is bizonytalan (NLC)
Az orvosokéhoz hasonló a magyar színészek bérezése, Esztergályos Cecília 69 évesen ugrott fejest a bizonytalanba és van, aki megjárta a Madách Színházat, végül egy óceánjáróra dobbantott.
febr. 7
16:06
Ripacsok és rocksztárok – így öltöztek a férfiak a Story-gálán (NLC)
Próbálkoztak a sztárjaink, hogy a legjobbat hozzák ki magukból. De azért néhány divatmagazin-előfizetés vagy egy nagyobb tükör ráférne a magyar celebpasikra.
febr. 7
16:08
Egészséges a nagy fenék (NLC)
Mégsem ünnepelhetjük önfeledten a kerek idomokat, mert a hasi zsírpárnákról ennek ellenkezőjét állítják.
febr. 7
16:54
Szerelembevonzó kurzus 5. rész: Öltözködés (NLC)
Valentin-napig minden nap kapsz tőlünk egy „leckét”, amelyben különböző szakterületek legjobbjai mondják el, mit kell tenni azért, hogy ránk találjon a szerelem. Ma a stylist adja a házi feladatot.
febr. 7
16:56
„Hangszigeteltesse a lakását a hangos gyerek szülője!” (NLC)
Olyan hangos egy brit kislány, hogy a szomszédok ki akarják lakoltatni a családot, de ők bírósághoz fordultak. Soma különvéleménye.
febr. 7
16:58
A babaarcú politikusnak nagyobb a sikere (NLC)
A legtöbben úgy gondolják, hogy a babaarcú politikusok kedvesek, őszinték és megbízhatók, így a legfrissebb kutatások szerint ők nagyobb eséllyel szállhatnak harcba a választók kegyeiért.
febr. 7
17:00
Újabb iskolák zártak be a rekord hidegben (NLC)
Továbbra is az időjárás az úr az országban: a hó és a rendkívüli hideg sokak életét felforgatja. Utak váltak járhatatlanná, iskolák zártak be, nagyüzem a mentőknél - a héten még marad a készültség.
febr. 7
17:02
Gyerekeknek épül életmentő sterilkamra az adományokból (NLC)
Szörnyű belegondolni, hogy napjainkban több gyermek hal meg rákban, mint bármely más betegségben. Magyarországon jelenleg is majd kétezer rákos gyermek küzd az életéért. Civilek és cégek fogtak össze értük.
febr. 7
17:48
A hét szexkérdése: Te is elhagytad a nagy Ő-t? (NLC)
A Nők Lapja Café titokfalán, a <a href=http://megsugom.hu/ > Megsúgom </a> oldalon egy olvasónk arról írt, hogy <a href=http://megsugom.hu/sugas/egyutt-vagyok-majdnem-7honapja > új kapcsolatban él, mégis a régit sírja vissza. </a>Vajon tényleg létezik, hogy elhagyjuk a nagy Ő-t?
febr. 7
17:50
Házasságban a szex óramű-pontosságú (NLC)
Természetes, hogy egy házasságban a szex idővel kiszámítható, az azért mégis meglepő, hogy sokan azt is előre tudják, mikor megy el a partner.
febr. 7
18:42
Újabb iskolák zártak be a rekordhidegben (NLC)
Továbbra is az időjárás az úr az országban: a hó és a rendkívüli hideg sokak életét felforgatja. Utak váltak járhatatlanná, iskolák zártak be, nagyüzem a mentőknél – a héten még marad a készültség.
febr. 7
19:18
VV Olivér összebalhézott Kingával (NLC)
Nem lett pacsipajtás Kinga és az egykori villalakó, Olivér. Már az első este marták egymást. Aztán fordult a kocka!
febr. 7
20:12
Vizsgálják az eurovíziós SMS-szavazást (NLC)
Többen panaszkodtak a hatóságnál, hogy hiába szavaztak volna, az üzeneteik nem mentek el.

Keresés