2012. február 9. csütörtök

febr. 9
0:24
Napi kínai mantra február 9-re (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
febr. 9
5:12
Begerjedt VV Attila (NLC)
A villa összeférhetetlenje minden lányra rámozdult a salsaesten. Egymás után teperte le a csajokat a kanapéra, ám egyiket sem sikerült befűznie egy kis szexre – írja a Blikk.
febr. 9
6:06
Valóságshow-t kaphat a Viszkis (NLC)
Állás várhatja az RTL Klubnál a börtönből frissen szabadult bankrablót. A hírek szerint akár egy egész produkció épülne a kameraérzékeny Ambrus Attilára – írja a Bors. Úgy tűnik, keramikusi karrier helyett akár tévés karrier is várhat rá.
febr. 9
6:08
Valentin-vacsora a sztárbloggertől (NLC)
Milyen egy tökéletes Valentin-napi vacsora? Szupernőként 8-10 órai konyhai sürgés-forgással összedobunk egy vágykeltő étkektől hemzsegő, sokfogásos, fejedelmi menüt, majd az érzéki smink és a frissen szárított frizura mellett még arra is van gondunk, hogy a lábkörmünk is tökéletesen lakkozott legyen.
febr. 9
8:12
Angyalhoroszkóp február 9-től (NLC)
Rendhagyó angyalhoroszkópunkból megtudhatod, hogy az aktuális héten miben kérheted a lélekvezetőd, vagyis az őrangyalod segítségét. És hogy az angyalok közül melyik vigyázza éppen a te lépteidet, az attól függ, hogy melyik állatövi jegyben születtél.
febr. 9
10:18
Két óra alatt lebarnítja a lábakat a csodaharisnya (NLC)
A spéci harisnya praktikusnak tűnik, ha gyorsan szeretnénk barna lábakat. Azért arra is gondolni kell, hogy deréktól felfelé lesz némi kontraszt.
febr. 9
10:20
15 perc elég a stressz legyőzésére (NLC)
Amikor a stressz szétfeszít, jó lenne valami azonnali segítség. Létezik egy pszichológiai módszer, amellyel negyed óra alatt elérheted a teljes ellazulást, és ha rendszeresen gyakorlod, más színben fogod látni a világot.
febr. 9
11:12
A nemi szerveket veszi kezelésbe az intim masszőr (NLC)
Ahhoz, hogy jó legyen a szex, fontos az intim területek rendszeres edzése, masszírozása – és most nem az élvezkedésre gondolunk.
febr. 9
11:14
Nem fűtök gázzal, mert megfagynék (NLC)
A szmogriadó miatt arra kérik a fővárosiakat, hogy fa helyett lehetőleg gázzal fűtsenek, de vajon a mostani fagyban reális javaslat ez? Az általunk megkérdezett fiatal nők nemet mondanak.
febr. 9
13:00
Valentin-napot lehetőleg ne az exeddel ünnepeld! (NLC)
Ne találkozz az exszel! Ne felejtsd el a napot, és főleg ne lépj félre Valentin-napon! Olvasóink segítségével összeszedtük, a szerelem napján mi az, ami tilos.
febr. 9
13:02
Varró Dani: Misi és a fegyelem (NLC)
Néha úgy érzem, Misi fittyet hány az én atyai szigoromra. Százszor kértem, hogy ne másszon fel a cipőspolcra, mégis felmászik. Ezerszer mondtam, hogy ne olvasson posztmodern versesköteteket, mert azokban szakadósak a lapok, juszt is azokat olvassa. Egymillió-egyszázezerszer rászóltam, hogy ne dörömböljön a tükrön, ablakon, ő csak azért is.
febr. 9
13:04
Már csak egy hét van hátra a télből (NLC)
Már látszik a fagyos idő vége: jövő héten jön az enyhülés.
febr. 9
13:06
Szex hét lesz az egyetemen (NLC)
Némi huzavona után ugyan, de idén ismét megtartják a szex hetét az amerikai Yale Egyetemen - cél a szexuális egészségvédelem.
febr. 9
13:08
„Még négy és fél évem van” - férjhez menni halálos betegen (NLC)
Nem tudja, mennyi ideje van még hátra, ezért inkább a szerelmének és a pillanatnak él.
febr. 9
13:10
Duciságára büszke dívával erősít a Balaton Sound (NLC)
Björk után további tíz fellépőt jelentettek be a Heineken Balaton Sound szervezői. Zamárdiba érkezik júliusban többek között a Gossip együttes, Avicii, Steve Angello és Carl Cox is.
febr. 9
13:54
Szexhét lesz az egyetemen (NLC)
Némi huzavona után ugyan, de idén ismét megtartják a szex hetét az amerikai Yale Egyetemen – a cél a szexuális egészségvédelem.
febr. 9
13:56
„Még négy és fél évem van” – férjhez menni halálos betegen (NLC)
Nem tudja, mennyi ideje van még hátra, ezért inkább a szerelmének és a pillanatnak él.
febr. 9
13:58
Facebook-bejegyzései miatt rúgták ki a tanárnőt (NLC)
Kirúgtak egy brit tanárt, mert túlságosan szabadosan viselkedett a közösségi oldalon. Nem ő az egyetlen, aki így bukott le – jogos a felmondás?
febr. 9
14:00
Már Vénuszt is vékonyabbra retusálják (NLC)
Lefaragtak néhány kilót a klasszikus, nőiesen telt Vénusz-ábrázolásokból, a jelenkor szépségideáljának megfelelően. Mi jön még?
febr. 9
14:02
Sírva könyörgött szüleinek a négyéves fagyoskodó kisfiú (NLC)
Alsónadrágban és tornacipőben küldtek ki szülei tornázni egy négyéves kisfiút a térdig érő hóba. „Majd ettől megerősödik a szervezete” – mondták.
febr. 9
15:06
Szerelembevonzó kurzus 7. rész: Családállítás (NLC)
Valentin-napig minden nap kapsz tőlünk egy „leckét”, amelyben különböző szakterületek legjobbjai mondják el, mit kell tenni azért, hogy ránk találjon a szerelem. Ma a családállító segít bevonzani a szerelmet.
febr. 9
15:08
Gáspár Győző most Beckhamnek hiszi magát – fotó (NLC)
Már egy éve kijelentette: úgy fog kinézni, mint David Beckham. Döntsétek el, hogy ez sikerült-e a magyar celebnek.
febr. 9
15:10
Titkok az eurovíziós reménységről (NLC)
Heincz Gábor nevét még kevesen ismerik, de ha azt mondjuk, ő az a szemüveges fiú az eurovíziós dalversenyből, akkor már sokan tudják, hogy kiről van szó.
febr. 9
15:12
A gumit is házhoz viszi a biciklis futár (NLC)
Elég egy telefonhívás, és az óvszert, a síkosítót, de még a vibrátort is házhoz viszi a futár.
febr. 9
16:00
Sírva könyörgött szüleinek a fagyoskodó kisfiú (NLC)
Alsónadrágban és tornacipőben küldtek ki szülei tornázni egy négyéves kisfiút a térdig érő hóba. „Majd ettől megerősödik a szervezete” – mondták.
febr. 9
17:12
Impotenssé teszi a férfit, ha a nő kezdeményez? (NLC)
Különös elmélet hangzott el egy ismert szexuálpszichológus szájából. Valóban a fiatal férfiak nemzőképességét gátolja, ha "túl könnyen" kínálkozik számukra női partner?
febr. 9
17:14
Hús-vér partner helyett miért kellenek az ideálképek? (NLC)
Tényleg mindig az kell, akit nem kaphatunk meg? F. Várkonyi Zsuzsát faggattuk a reménytelen szerelemről és arról, hogy vajon léteznek-e ismétlődő véletlenek?
febr. 9
18:42
Készíts Valentin-napi csokit! (NLC)
Saját Valentin-napi csokoládéreceptet kapott a Nők Lapja Café. A receptet, egy kis módosítással, akár otthon is elkészítheted.
febr. 9
19:36
Segítség! Akaratos az unokám! (NLC)
„Unokám egy szép, okos, 8 éves, második osztályos kislány. Rendkívül konok és akaratos – ezt tanárai is így mondják róla. Korának megfelelően ír, olvas, felmérői négyes-ötösök, gyönyörűen rajzol, nagyon gazdag fantáziavilággal rendelkezik, néha meséket is ír. Képzőművészeti oktatásra is jár, tanárai szerint tehetséges, kreativitása határtalan.

Keresés