2013. január 19. szombat

jan. 19
0:03
A legjobb alakformáló fehérneműk minden problémára (NLC)
Bridget Jones óta tudjuk, hogy az alakformáló fehérneműknek igenis van létjogosultságuk fiatalkorban is; most pedig egyenesen reneszánszukat élik ezek a többé-kevésbé kényelmes fűzők.
jan. 19
7:33
Stewart és Pattinson a legjobban kereső filmes szerelmespár (NLC)
Az Alkonyat-kasszasikerekkel a hátuk mögött Kristen Stewart és Robert Pattinson filmjeinek bevétele volt a legnagyobb az utóbbi három évben a hollywoodi romantikus filmpárok közül.
jan. 19
9:04
5 film a függőségről és a leszokásról (NLC)
Egy gimis tanár drogos pokoljárása, egy önsorsrontó szerelem a heroin rabságában és sok-sok sokkoló pillanat. Öt film a függés rabságáról.
jan. 19
9:06
Zempléni kalandok, „borangalások” (NLC)
A szép természeti adottságokkal, tiszta levegővel és vízzel rendelkező térségek eleve vonzzák a vendégeket. Hát még ha ezen értékeket kulturális, történelmi és sporttradíciók is gazdagítják!
jan. 19
10:15
Heti apu: A 10 legaranyosabb apa-baba videó (NLC)
Ezen a héten az apukák uralták az internetes videómegosztókat. Összeszedtük a legcukibb apa-baba videókat: lesz itt porszívóval készülő lófarok, főzőiskola, veszekedés egy labdáért, és persze harc a mogyorókrémért.
jan. 19
22:15
5 alapszabály „kezdő” visszereseknek (NLC)
A visszérbetegséget sokat nem veszik elég komolyan, pedig amennyiben már az első tüneteket is kellő odafigyeléssel kezeljük, a későbbi szövődmények könnyebben elkerülhetők.

Keresés