2013. február 9. szombat

febr. 9
8:09
Nyakláncok minden alkatra és minden alkalomra (NLC)
Nem mindegy, hogy milyen nyaklánccal próbáljuk meg feldobni az aktuális szettünket; könnyen lehet, hogy egy előnytelen megoldás elrontja az összhatást. Egy jól megválasztott lánccal azonban arányosabbá tehetjük a testünket is.
febr. 9
8:11
Jéghideg vízzel locsolják a pucér óvodásokat (NLC)
A mínusz 10-15 fokos udvaron, egy szál semmiben lévő kisgyerekeket öntenek le jéghideg vízzel egy orosz óvodában. Az óvónők szerint pont ezért náluk senki sem betegszik meg.
febr. 9
9:03
78 éves néni az angolok Jockey Ewingja (NLC)
Vasárnap mutatkozik be nálunk a világ legelegánsabb sorozataként emlegetett Downton Abbey, melynek legnépszerűbb figurája egy ármánykodó, 78 éves néni. 11 kulisszatitok a sorozatról, aminek te is a függője leszel.
febr. 9
9:05
Mesélnek a sztárok – Ilyen volt az első alkalom... (NLC)
Egy friss felmérés szerint a mai fiatal nők az év legromantikusabb napján, vagyis február 14-én szeretnék elveszíteni szüzességüket. Ám még így is sokszor csalódás lesz a romantikusnak vélt első szexuális élményből. Hírességek interjúiból és könyveiből szemezgettünk, ők így emlékeznek az elsőre.
febr. 9
9:21
5 tuti fánk kezdőknek és haladóknak (NLC)
Nincsen farsang fánk nélkül. A Nők Lapja Konyha februári számában ínycsiklandozó fánkrecepteket találtunk!
febr. 9
10:15
A legszebb szerelmes dalok – 6. rész (NLC)
Február 14-ig minden nap egy szerelmes dallal segítünk abban, hogy ráhangolódj a Valentin-napra. Itt lesznek velünk Ella Fitzgerald, Mariah Carey, Whitney Houston és a többiek!
febr. 9
10:17
Elkezdődött a Kígyó éve – Nagy éves kínai horoszkóp (NLC)
Ez az év főként a csendesebb, nyugodtabb tevékenységeknek, elmélyülésnek és az önismeretnek kedvez. Sokan fognak valamiféle spirituális cél felé fordulni, még többen megbékülnek haragosaikkal, vagy gyümölcsöző új barátságokat kötnek.
febr. 9
15:06
Mennyire biztonságos a konyhád? (NLC)
Mindent lelkiismeretesen letörölsz konyhai törlőkendővel, és megmosod a húst főzés előtt? Lehet, hogy ezekkel csak rontasz a helyzeten.
febr. 9
17:12
A férfiak jobban szenvednek az influenzától? (NLC)
A férfiak kellemetlenebb tüneteket tapasztalnak betegségük esetén, mint a nők – állítja egy friss kutatás.

Keresés