2009. február 22. vasárnap

febr. 22
5:45
Ezeréves okiratnak csupán a másolatát kapjuk (168 Óra Online)
Gérard Larcher, a francia szenátus elnöke ma ünnepélyes keretek között átadja a somogyvári Szent Egyed bencés apátság alapító okiratának másolatát Szili Katalin házelnöknek és Móring József Attilának, a település polgármesterének - közölte az MTI.
febr. 22
12:21
Sopronba invesztál a NASA (168 Óra Online)
A NASA közreműködésével délkelet-európai klímahatás-kutatási központ létesül Sopronban, a Nyugat-magyarországi Egyetem Erdőmérnöki Kar Környezet- és Földtudományi Intézetében - olvasható az Országos Erdészeti Egyesület közleményében.
febr. 22
13:30
Klímahatás-kutatási központ létesül Sopronban (Infostart)
A NASA közreműködésével délkelet-európai klímahatás-kutatási központ létesül Sopronban, a Nyugat-magyarországi Egyetem Erdőmérnöki Kar Környezet- és Földtudományi Intézetében.
febr. 22
17:52
Fogy az orosz, veszélyben a hon (168 Óra Online)
Veszélybe kerülhet Oroszország védelme a radikális népességfogyás miatt - állította egy neve elhallgatását kérő vezető orosz diplomata egy hétvégi angliai konferencián.
febr. 22
18:57
Fotó-bizonyíték! A Google-val megtalálták Atlantiszt? (168 Óra Online)
A kérdéskörben jártas szakértők úgy vélik, hogy a Google Ocean böngészésekor utcák hálózatát szúrták ki, amely lelet akár a legendás elveszett város is lehet. A kusza vonalak hálózata közel 1000 kilométerre található Észak-Afrika partjaitól észak-nyugatra, az Atlanti-óceán fenekén.

Keresés