2010. január 12. kedd

jan. 12
7:00
Golyóálló védelmet biztosít az orosz hacker-maffia (168 Óra Online)
A legújabb trendek szerint az online kalózszájtok fokozatosan elhagyják az olyan, ez idáig biztonságos működési helynek számító országokat, mint Svédország, és új régiókba települnek át. A folyamat mögött az ún. bulletproof hosting rendszerének fejlődése áll – írta hírlevelében a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület.
jan. 12
19:15
A lombikbébik hajlamosabbak az elhízásra és a cukorbetegségre (Infostart)
Nagyobb eséllyel alakul ki cukorbetegség vagy elhízás a későbbiekben azoknál a csecsemőknél, akik nem természetes módon, hanem egy laboratóriumban fogantak, ezeknek a gyermekeknek az örökítő anyaga ugyanis eltér a többiekétől.
jan. 12
20:09
A koleszterincsökkentők kisebbítik a szívroham kockázatát (Infostart)
Minél több beteget kell arra ösztönözni, hogy folyamatosan szedje a koleszterincsökkentőket, mert ezáltal jelentősen leszorítható a szívinfarktus és agyi érkatasztrófa (stroke) kockázata - vélik brit kutatók.
jan. 12
20:27
Egy kisebb aszteroida közelíti meg a Földet szerdán (Infostart)
A Föld-Hold távolság harmada, azaz mindössze 130 ezer kilométeres magasságban halad el szerdán a Föld felett egy kisebb, 11-24 méter átmérőjű aszteroida.
jan. 12
21:51
Prosztatavédő tökmag és házasélet (168 Óra Online)
A férfiak jelentős részének tudomása van a prosztatája létezéséről, ugyanis számtalan kellemetlen tünet okozója lehet ez a szerv. Amíg jól működik, jelenléte teljesen észrevétlen marad. Fontos tehát, hogy megóvjuk egészségét tudatos életvitellel, intimtornával és akár a táplálkozással is. A prosztatavédő élelmiszerekről, természetes anyagokról dr. Babai László, az Oxygen Medical prevenciós…

Keresés