2012. január 3. kedd

jan. 3
7:21
Merevedési problémák, korai magömlés: okok és megoldások (168 Óra Online)
Sok férfi fordul szakemberhez azzal, hogy „nem megy neki a szex”. Mert nincs erekciója, korai a magömlése, nem érez szexuális vágyat a partnere iránt…
jan. 3
20:00
Anarchiába hajló állapotok (168 Óra Online)
Folytatjuk a Kis magyar várhatározót – a középkori várak virágzásával, egészen az ágyúk elterjedéséig. Buzás Gergely régész-művészettörténész, a Magyar Nemzeti Múzeum Visegrádi Mátyás Király Múzeuma igazgatója és Kovács Olivér, a műemlékem.hu szerkesztője írása.
jan. 3
20:27
Megfejtették a zebrahal titkát (Infostart)
Német kutatóknak első ízben sikerült kimutatniuk, hogy miért tudja újranöveszteni uszonyát a parányi zebrahal - ezzel egy csaknem három évtizede fennálló rejtélyt sikerült megfejteniük.
jan. 3
20:45
Húsz év alatt 206 szívátültetést hajtottak végre Magyarországon (Infostart)
Ma volt 20 éve, hogy Magyarországon elvégezték az első szívátültetést a Semmelweis Egyetemen. Azóta összesen 206 szívtranszplantáció volt az országban, ezek közül a városmajori klinikán 190, ebből kettő a múlt héten.
jan. 3
21:39
Hogyan lehet fájdalommentes az injekció? (Infostart)
Selyemfehérjéből olyan mikrotűrendszert hoztak létre amerikai kutatók, amely fájdalom nélkül juttatja a gyógyszereket a bőr alá - számolt be róla a Scientific American című ismeretterjesztő portál.

Keresés