2008. február 13. szerda

febr. 13
0:07
Felesleges ügyletektől menthet meg a csoportos áfaalanyiság (Napi)
febr. 13
0:11
Átlagosan 190 ezer forintot csalnak az evások (Napi)
febr. 13
0:15
Adónaptár a következő két hétre (Napi)
febr. 13
0:17
Hogyan lesz a hajból bőr? (HáziPatika)
Új reményt jelenthet a krónikus, nem gyógyuló sebekkel élő betegek számára az Euroderm cég és a lipcsei Fraunhofer Sejtterápiás és Immunológiai Intézet (IZI) legújabb fejlesztése.
febr. 13
0:17
Lolakacsa fürdőországban (NLC)
Amikor utoljára ott jártam, a nyaralók turnusokban mentek ebédelni és a pincérek alpakkatálcán hordták ki a húslevest. Volt nagyvíz meg kisvíz, de csakis nyáron, amikor a Balaton kellemesen langyos volt. Télen bezárt a SZOT-bazár.
febr. 13
0:19
Szabályok országon belül és kívül (Napi)
febr. 13
0:21
A maga szíve sose fáj? (HáziPatika)
Bizony, fájhat! Természetesen most nem a slágerekben szereplő összetört, vérző, megszakadt stb. szerelmes szívekre gondolunk, hanem az igazira, életünk motorjára, amelynek tűrőképességével bizony gyakorta visszaélünk.
febr. 13
0:49
Bálint-napi meglepetés receptek - Tamással, sülve-főve (NLC)
Tamás ezúttal arra gondolt, hogy Bálint-napon mindenki azt főzze, amit a kedvese, párja, férje, felesége (bizony!) a legjobban szeret. Próbáljátok ki, meglátjátok, mennyire igaza van!
febr. 13
1:28
Az ezotéria árnyoldalai - Hogyan szúrjuk ki a sarlatánokat? (NLC)
„Aki valóban ezoterikus képességekkel rendelkezik, tudását nem pénzért árulja. Az ezotéria ugyanis nem az anyagi javakról szól, hanem a létezés mélyebb összefüggéseinek feltárásáról.”
febr. 13
2:00
Gondolkodjunk pozitívan! - 10 gyakorlat a sikerességhez (NLC)
Ezen a héten minden olvasónk frissítő, tavaszi jókedvre derítő, tél végi fáradságot elűző praktikákat, jó tanácsokat kap tőlünk ajándékba - egy kisfüzet formájában. Olvassatok bele!
febr. 13
2:12
Mobile World Congress – 2. nap (PCWorld)
Második felvonás a darálóban – akár így is fogalmazhatnék, és akkor még messze jártam a véres valóságtól. Nem, nem mészárolnak itt le senkit, de azt biztos, hogy ha Peter Jackson ismét filmet forgatna, akkor az ork hadakat minden további nélkül helyettesíthetné az öltönyös-nyakkendős hordákkal.
febr. 13
2:32
A szerelem egy csöpögős dolog, tök izé... - Beszélgetés anya és lánya között (NLC)
„Nem ismertem senkit az új osztályomban, csak őt, a volt óvodástársamat, hát lehuppantam mellé, hogy „hello, emlékszel rám? Én voltam a feleséged az oviban”.
febr. 13
3:04
Till Attilával arról, amit meg kell adni a nőnek - Az e heti Nők Lapja címoldalán (NLC)
„Amikor a feleségemet először megláttam, annyit éreztem, hogy minél gyorsabban nagyon közel kell kerülnöm hozzá, lehetőleg ruha nélkül. Nyaggattam, jöjjön el velem valahová.”
febr. 13
3:17
L'ÉLEK AZ ESŐBEN (Joy)
A L'ÉLEK AZ ESŐBEN című darab egy fiú és egy lány találkozásának rövid történetét meséli el egy esős délutánon....
febr. 13
3:42
Mit tanultunk előző kapcsolatainkból? (NLC)
Egyre kevesebben vannak, akik egyetlen házasságban élik le az életét. Botladozunk a kapcsolatainkban, és valahányszor lezárul egy, az az érzésünk, tanultunk belőle. Vajon igaz ez?
febr. 13
3:46
4 Tender: Pályázatírás felsőfokon (Piac és Profit)
A 4 Tender Hungary Kft. a magyarországi pályázati tanácsadó piac egyik legdinamikusabban fejlődő és kiemelkedő sikeraránnyal dolgozó szereplője, amely ügyfeleinek teljes körű szolgáltatást nyújt már a projektötlet felmerülésétől kezdve egészen a megvalósítást követő záró ellenőrzésig. Ügyfelei között egyaránt megtalálhatóak a kis- és középvállalkozások, a nagyvállalatok és az önkormányzatok.
febr. 13
4:14
Valentin napi pasi teszt (NLC)
Miért nem talál rád az igazi? Nincs egy normális pasi a Földön? Biztos, hogy velük van a baj? Lehet, hogy te döntesz rosszul, és pont azt választod, aki fehér lovas hercegnek tűnik, ám hamarosan kiderül róla, hogy ő is csak egy fiú, aki a bányában dolgozik...
febr. 13
4:34
Újra itt a tél: erős hideg, fagy, köd jön! (Életforma)
Mire számíthatunk a következő napokban? Megint napos, már majdnem tavaszias idő lesz, vagy újra itt a tél?
febr. 13
4:45
HP: A legjobb választék (Piac és Profit)
A HP az elmúlt év tavaszán megújította kellékanyag-portfólióját annak érdekében, hogy az ügyfeleknek szélesebb választási lehetőséget és jobb ár-érték arányt nyújtson, valamint hogy lényegesen egyszerűsítse a kellékanyagok beszerzését. Az új árazású és színkódokkal jelölt csomagolásban mindenki könnyedén megtalálhatja a nyomtatási igényeinek leginkább megfelelő tintapatront, sőt mostantól az adott…
febr. 13
5:06
Dús keblei miatt kénytelen elhalasztani turnéját az énekesnő (Infostart)
Komoly hátfájással küszködik Dolly Parton, aki meglepő módon legendásan dús kebleit okolja a fájdalomért. Az énekesnő orvosai azt tanácsolták neki, hogy pár hétig pihenjen, mielőtt koncertezni kezd.
febr. 13
5:17
Meghalt Elvis Presley bálványa (Infostart)
Rákbetegségben 76 éves korában elhunyt Freddie Bell, a Las Vegas-i szórakoztatóipar sztárja, Elvis Presley egyik közeli barátja és példaképe. Az énekes ráadásul színpadi mozgásával is inspirálta a XX. század egyik legjelentősebb előadóművészét.
febr. 13
5:20
Fábry emberi méltósághoz való jogot sértett? (Alternatív Energia)
Közigazgatási eljárás indítását szorgalmazta tegnap az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) ülésén Fábry Sándornak a Showder múlt heti adásában Lendvai Ildikóval kapcsolatban elhangzott, emberi méltóságot sértő kijelentései miatt a médiahatóság MSZP által jelölt tagja, Ladvánszky György - értesült a Népszava. Az ORTT ma dönt a eljárás megindításáról.
febr. 13
5:28
Megválasztották az év legszexibb videóit - nézze meg Ön is! (Infostart)
Shakira és Beyoncé Knowles Beautiful Liar című videóját választották a tavalyi év legszexibb klipjének a Playboy szavazói. A két énekes együttműködése Rihanna és Justin Timberlake filmjeit utasította maga mögé.
febr. 13
5:33
CIB: Faktoring mindenkinek (Piac és Profit)
A CIB Faktor, a magyar piac egyik vezető faktorcégeként maga mögött tudhatja a múlt év végi, Inter-Európa Bankkal történt egyesülést követően második legnagyobb banki szereplővé előlépett CIB Csoport pénzügyi erejét, infrastruktúráját és országos fiókhálózatát. Ennek is köszönhető, hogy a jelentős piaci pozícióval rendelkező faktorcég rugalmas és gyors finanszírozási megoldások széles kínálatával…
febr. 13
5:33
Orális és tömegszex: ezek az igazán izgatóak! (Életforma)
Ki ne fantáziált volna már szex közben? Ha valaki fáradt, és nem igazán érez kedvet a szeretkezéshez, pillanatok alatt feldobhatja önmagát erotikus fantáziálással. Nem kell rögtön bűnös dolgokra gondolni, a legtöbb nő és férfi ugyanis szex közben saját párjára gondol. Hitte volna?
febr. 13
5:35
Szexbotránya után akart öngyilkos lenni az államtitkár (Infostart)
Belpolitikai válságot okozott Görögországban egy államtitkár szexbotránya. Krisztosz Zahopoulosz öngyilkos akart lenni, de tette csak felnyitotta az emberek szemét. A botrány akár új választások kiírásához is vezethet.
febr. 13
5:36
Nem csinálnak hőst Karsaiból (Alternatív Energia)
Megkezdte munkáját az MSZP-frakció etikai bizottsága az egészségügyi reform ellen szavazó Karsai József ügyében. Az eljárás végén figyelmeztetés, pénzbírság, legrosszabb esetben a frakcióból való kizárás várhat a képviselőre. A frakciótagok véleménye megoszlik az ügyről: van, aki képviselőtársát a függetlenek között látná szívesen. Karsai szerint egy névtelen telefonáló nemrég azt közölte vele, ha…
febr. 13
5:42
Amerikanizálódhat a magyar rendőrség? (Adó1százalék)
Meghalt az a rendőr, akit intézkedés közben lelőttek Esztergomban. Borbély Zoltán zászlóst a rendőrség saját hősi halottjának tekinti. Egy hónap leforgása alatt ez a második fegyveres támadás rendőrök ellen. Ezért új, szigorúbb intézkedéstaktikát vezetnek be.
febr. 13
5:42
Draskovics Tibor az új rendészeti vezető (Alternatív Energia)
Hétfőtől a közigazgatás öszehangolásáért eddig felelős tárca nélküli miniszter, Draskovics Tibor veszi át az igazságügyi tárca irányítását. A kancellária adminisztratív vezetése egészében Kiss Péterhez kerül, de a kormányfő elvonja tőle a politikai stratégia-alkotással kapcsolatos feladatot, amit magához von.
febr. 13
5:44
Támadják az ötszörös Grammy-győztest: "ez a keményen dolgozók arculcsapása" (Infostart)
Alaposan felkavarta a kedélyeket Amy Winehouse öt Grammy-díja. A legkeményebb szavak azonban nem várt helyről érkeztek: attól a Natalie Cole-tól, aki bejelentette, hogy a brit énekesnő nyert Az év felvétele díjat. Az amerikai énekesnő ugyanis közölte: helyteleníti, hogy az elismerésekkel tulajdonképpen szentesítik Amy Winehouse kábítószeres botrányait.
febr. 13
5:52
Kérdéses, hogy a referendum megakadályozhatja-e a tb-rendszer átalakítását (Alternatív Energia)
Akár nyár végén, de legkésőbb ősszel lehet népszavazást tartani az egészségbiztosítási reformról. Az átalakítást szabályozó törvényt hétfőn ismét elfogadta az Országgyűlés, így az napokon belül hatályba lép. A Liga és más civil szervezetek már összegyűjtötték a kellő aláírást a több biztosítós rendszer elleni referendumhoz, de még azt sem tudni, hogy a kabinet reformjára egyáltalán…
febr. 13
5:55
Jack Nicholson: "Nem szexszimbólum vagyok, hanem az ördög" (Infostart)
Nehezen viseli a média által rákényszerített képet Jack Nicholson. Az amerikai színész állítja: nőknél aratott sikerei ellenére ő nem szexszimbólum, sokkal inkább az ördögöt látja reggelente a tükörben.
febr. 13
6:04
A Nemzet Sportolói (hirado.hu)
A 12 kiválóságból álló "klubban" Zsivótzky Gyula olimpiai bajnok kalapácsvető szeptember 29-i halálával üresedett meg egy hely
febr. 13
6:06
Egymásnak estek a sztárszínészek (Infostart)
Beperelte Nicolas Cage Kathleen Turnert, azzal vádolva a színésznőt, hogy az hamarosan megjelenő könyvében valótlanságokat állít róla. A két színész az 1986-os Előre a múltba című film forgatásán dolgozott együtt, erről az időszakról is ír Kathleen Turner az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában ezen a héten megjelenő önéletrajzában.
febr. 13
6:09
Email-ben lehetett Orbán országértékelésének hangneméről szavazni (Alternatív Energia)
Kormányzati hazugságokról, süllyedő országról és ezekkel szemben a "bűvös", a bajokra gyógyírt nyújtó három igenes népszavazásról beszél vélhetően ma délután hívei előtt Orbán Viktor. A Fidesz elnöke délután tizedik alkalommal lép a nyilvánosság elé, hogy az ország helyzetét saját szájíze szerint értékelje. Fideszes forrásból úgy értesültünk, a napokban több ezer szimpatizánst kérdeztek email-ben…
febr. 13
6:13
Autóba rejtették a bombát (Kripto Akadémia)
Nagy erejű robbanás tépett szét egy gépkocsit Damaszkusz egyik kerületében kedden este, és a detonáció egy járókelő életét kioltotta, két másikat pedig megsebesített.
febr. 13
6:17
Visszavágunk az elcsalt meccsért! (Blikk)
Június 4-én Argentínával játszik a magyar válogatott
febr. 13
6:18
Az én cipőm nem lesz büdös! (Blikk)
Újabb magyar találmány, amely könnyebbé teszi életünket
febr. 13
6:19
McCabe új stadiont és jó csapatot ígér (Blikk)
Biztos anyagi háttér mellett BL-résztvevő csapatot vízionálnak
febr. 13
6:19
A Cafetériát javasolta megoldásnak a VDSZSZ (Alternatív Energia)
Folytatódnak az egyeztetések ma a vasutasok követeléseiről a Vasúti Dolgozók Szabad Szervezete (VDSZSZ) és a MÁV Zrt., valamint a szakszervezet és a MÁV-START Zrt. között, miután a szakszervezet és a munkáltató keddi tárgyalása sem vezetett eredményre.
febr. 13
6:20
Teszünk rá, mi lesz velünk nyugdíjas éveinkben (Privátbankár)
Az aktív korú népesség fele egyáltalán nem, illetve alig készül nyugdíjas korára. A megkérdezettek kétharmada még a nyugdíjkorhatárral sincs tisztában, vagyis nem tudja, meddig kell dolgoznia
febr. 13
6:20
Így hódítunk mi! (Blikk)
Ki melyik híres férfiideál módszerével csábít?
febr. 13
6:21
Három gyalogost sodort el a járdán egy autó Budapesten (hirado.hu)
A gyalogosokat kórházba szállították
febr. 13
6:21
Európa, jön Dzsudzsák! (Blikk)
Az UEFA-kupában is bemutatkozik a PSV focistája
febr. 13
6:22
Majomparádé a milliomosban (Blikk)
Hasbeszélő majomkodott Vágó Istvánnal
febr. 13
6:22
Éljük túl a szakítást (Blikk)
Mozdulj ki otthonról, és legyél kicsit merészebb!
febr. 13
6:22
Bocs, nem veszel virágot? (Blikk)
A macitól nem lehet megvenni a virágcsokrot, de róla eszükbe jut a pároknak, hogy hamarosan itt a Valentin-nap
febr. 13
6:23
Fidesz-nagygyűlés a nemzeti ünnepen? (hirado.hu)
Március 15-én nagygyűlést tartana az ellenzéki párt, minderről a március 9-i népszavazás után születhet végső döntés - írja a Népszabadság
febr. 13
6:24
Fábryt letiltják a képernyőről? (Blikk)
Több panasz is érkezett az ORTT-hez a showman vicce miatt
febr. 13
6:24
Több milliárd dollát keresnek az emberkereskedők (Kripto Akadémia)
Az emberkereskedelem elleni küzdelem fokozása és a problémakör súlyosságának tudatosítása a témája annak a nagyszabású nemzetközi tanácskozásnak, amely Bécsi Fórum elnevezéssel szerdán kezdődik az osztrák fővárosban az ENSZ égisze alatt.

Keresés