2008. február 9. szombat

febr. 9
0:17
Légy profi a szexben - légy gyengéd a férfihoz! (HáziPatika)
Vannak nők, akik azt hiszik, ha hetente fodrászhoz mennek, súlyos ezreseket költenek kozmetikusra, és szép ruhába bújnak, akkor - ahogy mondani szokás - csípőből vonzókká és hódítókká válnak. A kép viszont sokkal árnyaltabb. A...
febr. 9
0:17
Árulkodó anyajegyek (NLC)
Ahogy a tenyér vonalaiból a szakértő szem számára feltárulnak a legféltettebb titkaid, úgy a testünk jelei is árulkodnak személyiségünkről, sorsunkról, egészségi állapotunkról.
febr. 9
0:26
A jól táplált gyermekek jobban keresnek felnőttkorukban (Vital)
tovább
febr. 9
1:27
Halálos baleset a fővárosban! A nő kireült a kocsiból! (Adó1százalék)
Halálos baleset történt szombatra virradóra a Budapest III., Bécsi úton - tudatta Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője.
febr. 9
4:44
Harry Potter - Nem várt siker vidéken (Spa Trend Online)
Kígyózó sor fogadta a Harry Potter-rajongókat Székesfehérváron éjfélkor az Alexandra könyvesboltban. Szemben az angol kiadás megjelenésével, a vidéki városban ezúttal csaknem félszázan várták, hogy kezükbe vehessék a magyarra fordított Harry Potter sorozat utolsó kötetét. Mától már kapható a boltokban a "varázslatos" regényfolyam befejező része, a Harry Potter és a Halál Ereklyéi magyarul.
febr. 9
5:21
Határtalan ízléstelenség az RTL Klubon (Spa Trend Online)
Az úgynevezett showman Fábry Sándor újra rátett egy lapáttal a csütörtök esti műsorában. Nem akarta, hogy elüljenek a Lendvai Ildikónak, az MSZP frakció-vezetőjének címzett, bulvárlapokban megjelent ízléstelen viccével kapcsolatos vádaskodások, úgyhogy eddiginél is trágárabban ismételte két héttel ezelőtti mondatait. Az RTL Klub a vállát vonogatja, bár nem ért egyet. Egy kalmártévében mindent…
febr. 9
5:40
A népszavazás után is helyükön maradnak a liberális miniszterek (Alternatív Energia)
Határozott, de megfontolt adócsökkentést javasol jövőre a kormányfő, aki szerint mintegy 200 milliárd forintos mozgástér lesz erre a célra - Gyurcsány Ferenc erről az SZDSZ frakcióülésének vendégeként beszélt. A miniszterelnök szerint a lehető legnagyobb adócsökkentést kell végrehajtani úgy, hogy ennek ne legyen elfogadhatatlan ára az állam működésére és a szociális biztonságra nézve. Kóka János…
febr. 9
5:42
Lendvai: a támadások megerősítették a frakciót abban, hogy igennel kell szavazniuk (Alternatív Energia)
Öt szocialista politikus házára dobtak Molotov-koktélokat ismeretlenek egyetlen éjszaka leforgása alatt. Az esetek hátterében egyértelműen a hétfői egészségügyi szavazás áll. Lendvai Ildikó frakcióvezető tájékoztatásából kiderült, számtalan esetben fenyegetnek szocialista politikusokat levelekkel és telefonhívásokkal is.
febr. 9
5:51
Kormányt buktatna Orbán, új stílust hozna Gyurcsány (Alternatív Energia)
Kormánybuktatás kontra új baloldali politika. Várhatóan e két szlogen csap össze Orbán Viktor Fidesz-elnök, illetve Gyurcsány Ferenc kormányfő rövidesen elmondandó beszédeiben. Orbán hagyományosan kerüli a parlamentet, idén is egy sportcsarnokban beszél, jelezve, hogy ő a nép előtt gondolkodik. Gyurcsány pedig a baloldali kormányfők hagyományához híven az Országgyűlésben értékel, hiszen ott dőlnek…
febr. 9
6:02
Horváth Ágnes szerint szükség lehet a kórházak számának csökkentésére (Interjú!) (Alternatív Energia)
A korábbi átalakítás nem volt tökéletes, s még ma is szükség lehet a kórházak számának csökkentésére - egyebek mellett erről beszélt lapunknak Horváth Ágnes. A liberális egészségügyi miniszter szerint a vizitdíjról és a napidíjról szóló népszavazás tétje, hogy az emberek el szeretnék-e venni háziorvosuk bevételének negyedét, s hogy meg akarják-e tartani a szocializmus utolsó bástyáját az…
febr. 9
6:17
Szmogtól félnek Pekingben (Blikk)
7 milliárd dollárt költöttek környezetvédelemre, de több verseny veszélyben vani
febr. 9
6:19
Mindenki Talmát akarja legyőzni (Blikk)
Világbajnoki címvédőként még nehezebb lesz a motoros dolga
febr. 9
6:19
Torkos csütörtök után mozgós péntek (Blikk)
Jáksónak mozognia kellett
febr. 9
6:19
Hangtompítót a kakasokra! (Infostart)
Jelentősen szigorítja a kakasok tartásának feltételeit egy kaliforniai város, miután egy helyi férfinak elege lett a szomszédból áthallatszó kukorékolásból.
febr. 9
6:19
Tönkreteszik a barlangot (Blikk)
Engedély nélkül építkeznek a természetvédelmi területen
febr. 9
6:21
Értékesebbek lettek a magyar focisták (Blikk)
A legjobbak már több mint egymillárdot érnek
febr. 9
6:21
Antal Imre nem mehet többet haza (Blikk)
Az orvosok sem tudnak csodát tenni
febr. 9
6:21
Nyomoznak János (†44) halála miatt (Blikk)
A gyomorvérzésben elhunyt férfi három kórházat is megjárt
febr. 9
6:23
Vége a szexi ruhában járó nővérek korszakának (Adó1százalék)
A szerb kórházak betegei nem látnak többé neccharisnyás, ingerlően feszülő miniszoknyás, netán mélyen kigombolt rövid köpenyt viselő nővért, ha életbe lép az egészségügyi minisztérium munkahelyi viselkedésről szóló kódexe, amelynek tervezetét a napokban küldték ki az egészségügyi intézményeknek.
febr. 9
6:23
Kinek kell a Fradi? (Blikk)
Eljött a cselekvés ideje, már nem elég ígérgetni
febr. 9
6:23
Profi fosztotta ki Gundel műsorát (Blikk)
Nézett már farkasszemet Rózsa Györggyel, Vágóval és Vitrayval is
febr. 9
6:23
Ismét Putyinnak játszik a Deep Purple (Blikk)
Exkluzív koncert a Kremlben, a Gazprom születésnapi buliján
febr. 9
6:25
Elfeledték Zavadszkyt (Blikk)
Már csak a limasszoli menedzser emlékezik rá
febr. 9
6:25
Teljes harci díszben Jolie (Blikk)
Felszólította Bush elnököt arra, hogy valóban adjon utasítást a lebombázott Irak újraépítésére
febr. 9
6:25
Bűvész fosztogatja a bankokat (Blikk)
Úgy pörögtek a csaló ujjai, hogy a biztonsági felvételeken is csak lassítva látni
febr. 9
6:27
Bódi Sylvi tanácsai Valentin- napra (Blikk)
"Nemcsak a külsőségek számítanak, hanem a viselkedésünk is"
febr. 9
6:27
Apját választotta Karcsika (Blikk)
Nagyon hiányzik neki Isztambul
febr. 9
6:33
Lóhalálában a temetőbe (Adó1százalék)
Felborult egy halottaskocsi London déli részén, mert a lovak megbokrosodtak, majd a kocsit az oldalán húzva vágtattak a temetőbe a gyászolók legnagyobb megdöbbenésére.
febr. 9
6:40
Svájcban délben kezdődik a jegyárusítás (Behaviour)
Szombaton délben kezdi el árusítani a jegyeket a június 7-én kezdődő, Ausztriával közösen rendezendő labdarúgó Európa-bajnokságra a svájci szövetség.
febr. 9
6:49
Halálos baleset a Bécsi úton (Adó1százalék)
Halálos baleset történt szombatra virradóra a Budapest III., Bécsi úton - tájékoztatta az MTI-t Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője. Röviddel pénteken éjfél után a Bécsi út 314. számú ház előtt egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött, és a keresztirányú, majd hosszanti tengelye körül megfordulva az árokba borult. A gépkocsiból egy fiatal nő kirepült és életét vesztette. A…
febr. 9
6:51
A hálapénz mellett a miniszoknyát is betiltják (Infostart)
Egyebek mellett az ajándékok elfogadását és a miniszoknya viselését is betiltotta a kórházakban a szerb egészségügyi minisztérium.
febr. 9
7:02
Beckham blogjában is kiállt Capello mellett (Behaviour)
David Beckham, az angol labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya internetes naplójában is méltatta az új szövetségi kapitányt, Fabio Capellót, aki kihagyta őt a svájciak elleni szerdai barátságos mérkőzésen szerepelt csapatából.
febr. 9
7:13
Ekström: nem szabad alábecsülni Ralfot (Formula)
A címvédő örülne a Formula-1-es pilóta érkezésének
febr. 9
7:29
Bódi Sylvi leckét ad csábításból (BorsOnline)
Bódi Sylvi testhezálló feladatot kapott. Felkérték, adjon néhány leckét nőtársainak: hogyan csábítsák el a kiszemelt férfit. Sylvi rengeteg hasznos tanácsot ad saját tapasztalatai alapján. De vajon mit vár el Sylvi saját partnerétől? A Borsnak elárulta.
febr. 9
7:29
Férfi kosárlabda-vb: Franciaország is pályázik 2014-re (Behaviour)
Franciaország pályázik a 2014-es férfi kosárlabda-világbajnokság megrendezésére. Erről a sportág nemzetközi szövetsége (FIBA) számolt be. A franciák már a 2010-es tornának is szerettek volna otthont adni, de két év múlva Törökországban lesz a vb. A 2014-es sportági csúcseseménynek Spanyolország is házigazdája lenne. A további érdeklődőknek április végéig kell jelentkezniük, a FIBA 2009 áprilisában…
febr. 9
7:44
Jégbomba (Adó1százalék)
Jégbombatalálatot kapott egy ágy Kanadában: az égi "áldás" átszakította egy lakóház tetejét és egy hálószobába zuhant, pár lépéssel kerülve csak el egy nőt.
febr. 9
7:51
Mehmet Karcsika az apját választotta (BorsOnline)
Kikerült a gyermek pszichiátriáról Mehmet Karcsika. A fiút édesapja vitte haza a kórházból és tegnap már iskolába is ment. Apa és fia remélik, hogy mostantól együtt élhetnek, és ebbe az anyuka, Papp Edina is beletörődik.
febr. 9
7:51
"Lenéztem, és a vértócsában lábakat láttam" (Infostart)
Vallomást tett a szomszéd a Sally Anne Bowman 2005-ös meggyilkolását vizsgáló esküdtszék előtt. A bűncselekménnyel továbbra is egy szakácsot gyanúsítanak.
febr. 9
7:56
Kubica: mindig alkalmazkodni kell (Formula)
A szabályok folyamatosan változnak
febr. 9
8:00
20 ezer kilométert vándorló teknőc (Adó1százalék)
20 ezer kilométeres vándorláson értek egy kérges teknőst: Indonéziából egészen Oregonig, az Egyesült Államok egy északnyugati államának partjáig jutott.
febr. 9
8:02
Demjén Rózsi: drogoztam és ittam (BorsOnline)
Folyamatosan piáztam! - vallotta be Demjén Ferenc. Az énekes az MTV Rocklexikon című műsorában nyíltan mesél az átpoharazott évekről. Rózsi, aki ma már teljesen életmódot váltott elismerte: nemcsak az alkohol ragadta el, a kábítószert is kipróbálta.
febr. 9
8:04
Szabó Erika szexelt a Barátok köztben - fotóval (BorsOnline)
Bunyó volt tegnap este a Barátok köztben. A sorozat története szerint Tilda nem tudott parancsolni érzelmeinek, beadta a derekát Eriknek, és együtt töltötték az éjszakát. Amikor a lány bevallotta férjének, hogy félrelépett, Pali behúzott egyet felesége szeretőjének. A Tildát alakító Szabó Erikának, még nem volt része hasonló incidensben.
febr. 9
8:11
Szombaton vesznek végső búcsút Heath Ledgertől (Adó1százalék)
Szombaton helyezik végső nyugalomba szülővárosában Heath Ledgert a család tíz tagjának jelenlétében - közölte az ausztrál színész édesapja.
febr. 9
8:19
Sokkolta az orvosokat a vizsgálat eredménye (Infostart)
Szinte újjászületett egy brit férfi, aki súlyos alvászavara miatt 17 éven keresztül nem volt képes kipihenni magát, ám az oxigénmaszk segített rajta.
febr. 9
8:30
Félórás isteni mustáros-baconos hús lustáknak! (Életforma)
Hozzávalók: 8 szelet kicsontozott karaj, mustár, 3 fej vöröshagyma, 10 dkg húsos bacon, 2 dl tejföl, só, bors.
febr. 9
8:33
Nyolc illegális bevándorlót találtak egy tartálykocsiban Londonban (Kripto Akadémia)
Nyolc illegális bevándorlót találtak pénteken Londonban egy tartálykocsiban, akiket légzési zavarok miatt kórházba szállítottak - közölte a Scotland Yard.
febr. 9
8:35
Belga Nagydíj: hív a természet (Formula)
Évadváró a BMW-Sauber istállóval
febr. 9
8:44
Hatan meghaltak egy bankrablásban (Adó1százalék)
Hat ember - közöttük három rendőr - halt meg, amikor fegyveresek pénteken kiraboltak egy bankot egy brazil kisvárosban - jelentette a Globo televízió.
febr. 9
8:45
Csak semmi extra költség! (Piac és Profit)
Zöld épületek és irodák, passzív házak, környezettudatosság. Gyakori kulcsszavakkal ezek. Egy szakértő segít rendet tenni a különböző fogalmak között. A környezetbarát épület működtetése minimalizálja irodai tevékenységünk negatív környezeti hatásait. Mindezt hatékony erőforrás-felhasználással.
febr. 9
8:51
A Botox átka: rettegj, Hollywood! (Infostart)
Napjaink színészei számára igen fontos, hogy arcuk fiatalos, sima, ránctalan legyen, ezért nem restek mindenféle szépészeti beavatkozásnak alávetni magukat. Az sem tartja őket vissza, hogy ezt színészi teljesítményük bánja.

Keresés