2009. január 17. szombat

jan. 17
0:12
Több millió forintot magára ölthet a bálozó (BorsOnline)
Mit vegyek fel az idei bálra? Fogós kérdés ez akkor is, ha az Operabálba készül valaki, de akkor is, ha lakóhelye, érdeklődése, foglalkozása szerint választott farsangi szórakozási lehetőséget. Akinek megengedi a pénztárcája, az akár több millió forint értéket magára ölthet, nem is számítva az ékszereket. Aki olcsón ki szeretné hozni a báli toalettet, mégis divatos szeretne lenni, az kevésbé drága…
jan. 17
0:15
A Ferrari duója nem tart Alonso érkezésétől (F1világ)
Annak ellenére, hogy az elmúlt hetekben egyre több híresztelés látott napvilágot, miszerint Fernando Alonso úton van a Ferrari felé, az olaszok versenyzői nem foglalkoznak a spanyol érkezéséről szóló pletykákkal.
jan. 17
0:18
Roma nyerte a mai szakaszt, de Villiers továbbra is vezeti a Dakart (Formula)
Dakar - 13. szakasz
jan. 17
0:24
Családdá lett párok (HáziPatika)
Az első gyermek érkezése óhatatlanul felbolygatja az addig családi értékrendet. Bizonyos szempontból "első a gyerek", akinek azonban az az érdeke, hogy szüleiket még ő se távolíthassa el egymástól.
jan. 17
0:27
Kötélen vonszolta saját fiát a bérgyilkoshoz (168 Óra Online)
Azért ölette meg saját fiát a kínai asszony, hogy a drákói egykepolitika megsértése nélkül ismét szülhessen gyermeket, mégpedig új férjének.
jan. 17
0:30
AC Milan: Kaká egyre kevésbé bírja - elsírta magát a csapat edzésén (She)
Az AC Milan aranylabdás játékosa, Kaká elsírta magát a csapat pénteki edzésén.
jan. 17
0:36
Karmahoroszkóp - január 17-23. (NLC)
A Nap átér a Vízöntőbe, és együtt áll a Merkúrral, utána a Jupiterrel, és végre a két szerelembolygónak, a Vénusznak és a Marsnak jó fényszögei lesznek. Sok jó és váratlan dolog történik a héten.
jan. 17
1:12
Újratöltve! Megint visszarántották az amerikai piacokat (ProfitLine)
A pénteki napon a héten már másodszorra rántották vissza az amerikai piacokat a pozitív tartományba. Így végül mérsékelt emelkedéssel zárták a kereskedési napot a főbb részvényindexek, melyeket a nap folyamán még a banki iparág körüli bizonytalanság taszította a negatív tartományba. (ProfitLine.hu)
jan. 17
1:30
Technikai ismertető: McLaren-Mercedes MP4-24 (Formula)
A wokingi csapat sem kívánt tovább késlekedni a 2009-es autójuk bemutatójával
jan. 17
1:42
Dakar 2009: Palik Lászlóék visszacsúsztak a 21. helyre (She)
A mai nap remek teljesítménye ellenére a 12. helyről a 21.-re csúszott vissza a Palik László, Darázsi Gábor kettős az autósok összetett versenyében a 2009-es Dakaron. A Nemzeti Sport helyszínen tartózkodó munkatársa arról számolt be, hogy óvás alatt van a 12. szakasz eredménye.
jan. 17
5:06
Adóátrendezéssel fűtené a gazdaságot az MSZP (Alternatív Energia)
Fizessenek kevesebb szja-t az állampolgárok csökkenjen az élőmunkára rakódó járulékteher, hogy a cégeknek jobban megérje új alkalmazottat felvenni - ezzel a recepttel lábalna ki az MSZP a mélyülő gazdasági válságból. Az érem másik oldala, hogy emiatt a jövedéki adók emelésére is szükség lehet. De szóba került a családi pótlék és más szociális juttatások jövedelmi határhoz kötése is.
jan. 17
5:15
Szlovákia hétfőtől feloldja a földgázhasználati korlátozásokat (168 Óra Online)
Szlovákia hétfőtől feloldja a földgázellátásban múlt hét elején bevezetett korlátozásokat - jelentette be Robert Fico szlovák miniszterelnök rendkívüli sajtóértekezleten pénteken este Pozsonyban.
jan. 17
5:24
Első kérdésünk Molnár Csabához: gázzal fűt? (Alternatív Energia)
A földgázimportot illetően a térségben az egyik legkiszolgáltatottabb állam, Magyarország kerülhet ki a legkisebb veszteségekkel az Európa-szerte jelentkező ellátási krízisből. Így látja az energiaügyi miniszter. Molnár Csaba lapunknak azt is elmondta, a kormányzat továbbra is kiáll a Nabucco vezeték megépítése mellett, de a Déli Áramlatot is támogatja. Az év végére 1,2 milliárd köbméterre…
jan. 17
5:33
Tüntetett a Gárda az izraeli követség előtt (168 Óra Online)
Az árpádsávos demonstráción néhány palesztin is részt vett.
jan. 17
5:42
Fokozzák a vágyat a szenvedélyes színek (Blikk)
Talán sokan nem is gondolnánk, mennyire fontos, hogy milyen színek uralkodnak az otthonunkban, s főként a hálószobánkban. A pirossal és annak mélyebb vagy élénkebb árnyalataival erotikussá varázsolhatjuk szerelmi fészkünket.
jan. 17
5:42
Létszámleépítés, rövidített munkahét (Alternatív Energia)
Majd’ negyedével csökkenhetnek az autóeladások 2009-ben Európában, miközben a gyárak kapacitása jóval meghaladja az igényeket. Az unió ipari minisztere szerint nem biztos, hogy minden autógyár túléli a válságot. A gazdasági visszaesés érinti a nagy világmárkák magyarországi leányvállalatait is.
jan. 17
5:42
"Nincs épeszű magyarázata a történteknek" (Adó1százalék)
Nincs épeszű magyarázata a történteknek, nem tiszta a csepeli kettős gyilkosság indítéka a lövéseket leadó Kun Tamás ügyvédje számára sem – értesült a Népszava. Visszahívták Deme Gábort, a kettős gyilkosság másik gyanúsítottját a csepeli önkormányzat közbeszerzési bíráló­bizottságából. Az áldozatoktól január 30-án vesznek végső búcsút.
jan. 17
5:44
Összefogás Kriston rákbeteg feleségéért (Blikk)
BUDAPEST – Összefogtak a bajban a labdarúgók és a szurkolók. Fradisták, rákospalotaiak, újpestiek, pápaiak és a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) segítenek Kirston Attila (33) családjának.
jan. 17
5:44
Újabb vádemelés Kulcsár Attila ellen? (Adó1százalék)
Jogerősen még le sem zárult a Kulcsár Attila ellen a K&H brókerbotránya miatt indult büntetőeljárás, most ismét bíróság elé állíthatják a férfit: a Nemzeti Nyomozó Iroda különösen nagy értékre elkövetett csalással vádolja az álbrókert. A nyomozást a napokban zárták le, s vádemelési javaslattal meg is küldték az iratokat az ügyészségnek.
jan. 17
5:46
Videón az Airbus kényszer- leszállása (Blikk)
NEW YORK – Ez minden idők egyik legbravúrosabb landolása – állítják a légi közlekedés szakértői.
jan. 17
5:48
Kétszáz fős lesz a parlament? (Blikk)
BUDAPEST – A kormány újból előveszi az ügyet, amelyet már 1990 óta próbálnak megoldani. Kétszáz főre csökkentené az országgyűlési képviselők létszámát a miniszterelnök, Gyurcsány egyfordulós, tiszta listás választást szeretne.
jan. 17
5:50
Magyar édesség japánoknak (Blikk)
BUDAPEST–TOKIÓ – Gerbeaud-szelet és -torta, dobostorta, Esterházy-torta, túrókocka. Ilyen klasszikus magyar finomságokkal tölthetik meg a bendőjüket az édesszájú japánok. A tokiói Ginzán ugyanis júliusban – külföldön elsőként – Gerbeaud cukrászda nyílik.
jan. 17
5:51
Külszolgálatba menekülnek a kormány káderei? (168 Óra Online)
Tucatnyi minisztériumi tisztségviselő készül csomagolni: magyarországi állásukat inkább külképviseletire cserélik az országgyűlési választások előtti évben - ismerteti a szombati Magyar Hírlap.
jan. 17
5:52
Elnézést kért a rabló a túsztól (Blikk)
BUDAPEST – Viselkedése alapján higgadt, profi bűnöző volt az óbudai bankrabló.
jan. 17
5:54
4,5 millió forint egy kilőtt szemért (Blikk)
BUDAPEST – Négy millió forintot és kamatait kapta peren kívül Nagy László gumilövedékkel kilőtt szeméért. Szemtanúk és videofelvételek szerint a Készenléti Rendőrség jogelődje, a Rendőrségi Biztonsági Szolgálat (Rebisz) egyik rohamrendőre még 2006. október 23-án a Dob utcában 15 méterről megcélozta, majd fejbe lőtte a férfit, aki a Fidesz Astoriánál megrendezett nagygyűléséről indult hazafelé.
jan. 17
5:56
Kismamagond az elhízás (Blikk)
Vigyázat, kismamák! A legfrissebb statisztikák szerint a nők 44 százaléka elhízik a terhessége alatt.
jan. 17
6:12
Fábry nem ment el a saját bulijába (Blikk)
BUDAPEST – Fábry Sándor (55) nem ment el a saját bulijára!
jan. 17
6:12
Fontosak neked a férfiak? (Blikk)
Véleményed szerint a pasi csak egy szükséges rossz? Esetleg ismersz nagyon kedves srácokat is? Vagy egyetlen napot sem töltenél férfi nélkül?
jan. 17
6:12
Csók után irány a vb! (Blikk)
BUDAPEST – Korán keltek tegnap a magyar férfi kézilabda-válogatott tagjai, a SYMA rendezvénycsarnoktól elindult velük a busz a horvátországi vb-re. Egy ideig a kapitány, Hajdu János (54) egyedül álldogált, majd a játékosok közül megjött Harsányi Gergely (27), Mocsai Tamás (30), Iváncsik Tamás (25) és Ilyés Ferenc (27).
jan. 17
6:14
Csézy nyüzsgőre cserélte nyugodt életét (Blikk)
Az énekesnő nem szeret ingázni, ezért döntött a költözés mellett
jan. 17
6:14
Sisa Tibor távozik a diósgyőri káoszból (Blikk)
MISKOLC – Közös megegyezéssel szerződést bontott tegnap Sisa Tibor (48) Diósgyőrben. Az edző az ősszel érkezett az NB I-es focicsapathoz, de máris távozik. Bár konkrét okot nem jelölt meg, a pénztelenségnek alighanem köze van ahhoz, hogy most elmegy.
jan. 17
6:16
Tibi Bácsival nyaralt Fenyő Miki (Blikk)
LAS PALMAS – Fenyő Miklós (61) és Dévényi Tibi bácsi (61) közösen pihente ki a tavalyi év fáradalmait a Kanári-szigeteken. Olvasó-riporterünk, Norbert (29) kapta őket lencsevégre, amikor a zenészek a szállodájukba siettek.
jan. 17
6:16
Dakar: ezt megúsztuk! (Blikk)
LA RIOJA – Pokoli napja volt csütörtökön a Dakar-rali résztvevőinek. Ugyan az Argentínát és Chilét átszelő tereprali-viadal egyik legrövidebb szelektív szakaszán kellett átküzdeniük magukat a versenyzőknek, mégis a mezőny nagy része nem tudta legyőzni a homokdűnéket. A „pályán” mindenfelé elakadt járművek vesztegeltek, akik pedig beértek a célba, rémálomról beszéltek.
jan. 17
6:18
Tina Turner újra csúcsformában! (Blikk)
Idén hetvenedik születésnapját ünnepli, de megint turnézik
jan. 17
6:18
Első a Fradi, második a rögbi (Blikk)
LEEDS – Mark Pease, a ferencvárosi futballisták erőnléti edzője a tojásfocival is jól bánik.
jan. 17
6:20
Mi lett vele? Bayer Ilona (Blikk)
BUDAPEST – Hosszú évekig nem múlhatott el úgy műsor a királyi tévében, hogy ne Bayer Ilona (59) köszönt volna vissza a képernyőről.
jan. 17
6:27
Kábítószer-csempészeket fogtak el cseh vámosok egy nemzetközi akcióban (168 Óra Online)
A cseh vámosok széles nemzetközi összefogással öt, kábítószer-csempészettel és kereskedelemmel gyanúsított személyt vettek őrizetbe és húsz kilogramm heroint foglaltak le - közölte a vámhivatal szóvivője, Jirí Barták.
jan. 17
6:29
Obamán a világ szeme (168 Óra Online)
Barack Obama megválasztott amerikai elnök elődeihez képest jóval nagyobb támogatottsággal lép hivatalba - derült ki az AP-GfK friss felméréséből. Az első afroamerikai elnök jelenleg, napokkal jövő heti beiktatása előtt 65 százalékos népszerűséget élvez. Ilyen széles háttere még Bill Clintonnak, az előző demokrata elnöknek sem volt, aki első mandátumát 1993-ban 56 százalékos támogatottsággal…
jan. 17
6:30
Pornósztár lett a magyar játékvezetőnő! Képgalériával! (BorsOnline)
Rosszakarója buktatta le az erotikus filmekben domborító fiatal nőt, képeket és videókat küldött szét a sportágában tevékenykedők között
jan. 17
6:48
Tenisz: megvan Del Potro ötödik tornagyőzelme (She)
Az első helyen kiemelt argentin Juan Martín del Potro nyerte meg az új-zélandi Aucklandben zajló férfi tenisztornát, miután a döntőben két szettben legyőzte a hatodikként rangsorolt amerikai Sam Querrey-t.
jan. 17
7:12
IMF hitel Szerbiának (Kripto Akadémia)
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) 400 millió eurós készenléti hitelt hagyott jóvá szombaton Szerbia számára.
jan. 17
7:12
Minél olcsóbb és színesebb, annál inkább szennyez (168 Óra Online)
Meglepően nagy egy Kínában előállított póló "ökológiai lábnyoma": gyártása során és amíg eljut a vevőig, 6 kilogramm széndioxid, vagyis a póló tömegének hússzorosa kerül a levegőbe - állapította meg az egyik textilipari szaklap.
jan. 17
7:24
NHL: Crosby nélkül is nyert a Pittsburgh az Anaheim ellen (She)
A szezonban először áll fel Sidney Crosby nélkül a Pittsburgh, ám így is nyerni tudott hazai pályán az Anaheim Ducks ellen az észak-amerikai jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján.
jan. 17
7:36
Hiába a garancia, hoppon maradt a kultúra (Privátbankár)
A 2009-es gazdasági évben az Opera saját számításai szerint több mint 300 millió, a Nemzeti Színház 85 millió forinttal kap kevesebbet
jan. 17
7:39
Izraeli támadás egy ENSZ-iskola ellen - két halott (168 Óra Online)
Egy nő és egy gyermek haltak meg szombaton hajnalban a Gázai övezetben egy ENSZ-iskola elleni izraeli tüzérségi támadásban a terület északi részén fekvő Beit Lahíjában - közölték szemtanúk és orvosi források.
jan. 17
7:39
Fidesz: ma mindent megtudsz a jelöltekről (168 Óra Online)
A Fidesz mai országos választmányi ülésén véglegesíti jelöltjei listáját az európai parlamenti választásra, a listán sajtóinformációk szerint helyet kap Szőcs Géza erdélyi magyar költő, ugyanakkor, a korábbi hírekkel ellentétben, nem lesz jelölt a párt egyik alelnöke, Pelczné Gáll Ildikó.
jan. 17
7:42
Abramovics kiszáll? (Piac és Profit)
Visszahívták a Malév igazgatóságából Borisz Abramovicsot, az igazgatóság elnökét és Alexander Abramovics igazgatósági tagot, a tulajdonos AirBridge Zrt. javaslatára a légitársaság pénteki rendkívüli közgyűlésén.
jan. 17
7:42
Al Pacino összeverte gyerekei anyját (BorsOnline)
Híresek, gazdagok és látszólag imádják a családjukat. Ám míg a nagyvilág előtt feleségük és gyerekeik kezét szorongatják, a színfalak mögött túlfűtött vágyaik beteljesedését hajszolják. Sorozatunkban híres családapák szexbotrányait vesszük nagyító alá. Hatodik, befejező részünkből kiderül: Al Pacino milyen válogatott kínzásokkal tartotta sakkban ikrei anyját, Beverly D'Angelot.
jan. 17
7:42
Elhízás, egyre korábban (Infostart)
Már a kétévesnél fiatalabb kisgyerekeknél is komoly gondot okoz a túlsúlyosság - állítja egy walesi dietetikus, aki már több ilyen gyereket is kezelt.
jan. 17
7:44
Jakupcsek Gabi: celebekkel nem készítek műsort (BorsOnline)
Újra feltűnt a Mokkában Jakupcsek Gabriella. A reggeli műsorban tizenöt perces beszélgetés készült a születésnapját ünneplő televízióssal. Jakupcsek első ízben itt beszélt szakmai terveiről, ezért máris sokan azt találgatják, hogy ezeket a TV2- nél fogja-e megvalósítani a népszerű műsorvezetô.

Keresés