2009. január 23. péntek

jan. 23
0:00
Megtört szívek szindrómája (HáziPatika)
Nemcsak szentimentális regényekben léteznek megtört szívű asszonyok, a kardiológia is ismeri a fogalmat. Tünete hirtelen fellépő mellkasi, nyaktájéki és a balkarban jelentkező fájdalom, melyet légszomj és rosszullét kísér.
jan. 23
0:04
Fájdalmas elsavasodás? (HáziPatika)
A helytelen táplálkozás nem csak az emésztő- és az érrendszert, de az ízületeket és csontokat is tönkreteszi. Az ízületekben az elmúlt negyven év tette a legnagyobb károkat. Csak nemrég bizonyosodott be, miért rombolják a modern...
jan. 23
0:24
A besúgás 12 pontja (168 Óra Online)
Újságírói pályám legboldogabb éve volt. Talán mindannyiunknak. Az ország még nem volt szabad, de mi már elszabadultunk, elszemtelenedtünk, éleseket kérdeztünk, vérszemet kaptunk, lapot indítottunk.
jan. 23
2:12
Bada i Buda - sosem látott kisfilm! (Habostorta)
A svéd tévé archívumából egy 11 perces kisfilm került elő a II. világháború előtti Budapestről
jan. 23
2:30
Megvannak az Oscar-jelölések! (Habostorta)
Ünnepélyesen bejelentették Hollywoodban az idei Oscar-díjra jelöltek névsorát
jan. 23
3:42
Rendszerbontó papirosok (168 Óra Online)
„Szocreál tablók alatt Kossuth-címert árusítanak” – így kezdődött a rendszerváltás, szinte észrevétlenül, a dunaújvárosi kohók lábánál. De már tudósított róla az MDF első lapja. A többi ellenzéki újság sem maradt le. Beszámoltak a párttá alakulás gyötrelmeiről éppúgy, mint a névtelen fenyegető levelekről és Deutschék zajos prágai látogatásáról. A korabeli félamatőr kiadványokat, röplapokat PUNGOR…
jan. 23
3:48
5x5= karcsúság! (Joy)
A JOY segítségével most 5 hét alatt könnyedén megszabadulhatsz akár 7 kiló feleslegtől! Extra + 25 oldalas diétadosszié a februári JOY-ban!
jan. 23
3:52
Hozsó visszatér (Joy)
Hozsó, a Kozmix zenekar tagja nemrég saját dallal bukkant fel a zenei berkekben. A "Táncolj még" című dal jellegzetes vonós futama rögtön megragadja a füleket.
jan. 23
3:56
Világjáró világbajnok (Joy)
Kucsera Gábort hidegen hagyja a sztárság. Hiába ejtették őket a fejükre Afrikában, ő ott is a talpára esett, s megnyerte a valóságshow-t.
jan. 23
4:00
Laptoptok (Joy)
Laptop táska sokféle van, de a női, csajos igényeket nem túl sok darab elégíti ki. Talán itt a megoldás?
jan. 23
4:04
Izland - Tűzforró jégvilág (Joy)
Európa egyik legszélsőségesebb országa minden igényt kielégít. Síelhetünk, golfozhatunk, gejzíreket és hatalmas úszó jégtömböket csodálhatunk, sőt, még a vásárlásról és a bulizásról sem kell lemondanunk.
jan. 23
4:08
Álomalak - éhezés nélkül! (Joy)
Hogyan? A titok nyitja a legújabb hollywoodi őrület, az 5 faktoros diéta. Egyszerű, egészséges, hatásos, finom és bárki számára könnyen betartható. Próbáld ki te is!
jan. 23
5:12
Nem kapott szülinapi tortát a hároméves Adolf Hitler Amerikában (Infostart)
Adolf Hitlerre keresztelte fiát egy amerikai pár, akiktől most a hatóságok elvették gyermekeiket. A szülők szerint a név miatt, az illetékesek azonban azt állítják: az anya és az apa rosszul bánt a kicsikkel.
jan. 23
5:12
Csoportosan rontanak rá hasonlóan fiatalkorú áldozataikra a rablók (Adó1százalék)
Előzetes letartóztatásba helyezte a hatóság a szerdán Győrben elfogott fiatalkorú rablóbandát. Tavaly a fiatalkorú elkövetők száma az adatok szerint nőtt: 2008-ban 11 438 ifjú bűnöző ellen indított eljárást a rendőrség, ez 529 fővel több, mint 2007-ben. A fiatalkorú sértettek száma viszont 2007-hez képest csökkent.
jan. 23
5:30
Ronaldo: Tényleg jól vezetek! (Infostart)
Cristiano Ronaldo jó vezetőnek tartja magát, annak ellenére, hogy január elején összetörte méregdrága Ferrariját.
jan. 23
5:30
Valahol eltűnt egymilliárd a Megyeri híd építésénél (168 Óra Online)
Ki nem fizetett alvállalkozók tiltakoznak ma a Megyeri híd déli gyalogjáróján, írta az MTI.
jan. 23
5:30
Több mint százmilliárd a munkahelyekért – Már érkeznek az uniós pénzek (Alternatív Energia)
Bár már most is több, munkahelymegőrző és munkahelyteremtő támogatásra pályázhatnak a gazdasági válság miatt bajba került vállalkozások, újabb és újabb javasatok érkeznek a cégek megsegítésére. Az MSZP-frakció egy vaskos tervezetet nyújtott át a kabinetnek, holnap pedig a pénzügy- a szociális és a gazdasági miniszter mondja el ötletét a miniszterelnöknek. A több hónapja tartó recesszió alatt…
jan. 23
5:33
Utána úgy kell darabokból összerakni (168 Óra Online)
Ma avatják fel a legnagyobb európai játékkészítő, a dán LEGO gyárát Nyíregyházán - tudatta az MTI.
jan. 23
5:48
A hívők pénzéből szerencsejátékoztak a papok (Infostart)
Az amerikai katolikus egyház legnagyobb sikkasztásaként emlegetik annak a két tiszteletesnek az esetét, akik állítólag a hívők adományait Las Vegas-i túrákra, szép házakra és nőkre költötték.
jan. 23
5:48
Túl szexi lányok (Blikk)
Ha túl rövid a szoknyájuk, akkor büntetést fizethetnek a teniszezők.
jan. 23
5:48
Gránátot lőttek a laktanyára (168 Óra Online)
Gránáttámadás érte csütörtök este a Koszovói Biztonsági Erő (KSF) kaszárnyáját a volt szerbiai tartomány nyugati részén - közölte a rendőrség.
jan. 23
5:48
Új jogszabályokkal küzdene az MSZP (Alternatív Energia)
A fogyasztói csoportok védelme érdekében törvénymódosításokat és a teljes hiteldíj-mutatóhoz kapcsolódóan plafontörvény bevezetését kezdeményezi az MSZP országgyűlési frakciója a parlament tavaszi ülésszakán. Mire az új jogszabályok megszületnek, már ötvenezer háztartásba juthatnak el azok a falinaptárak, amelyekkel az uzsorakölcsönök kárvallottjainak kíván segíteni a borsodi rendőrség és a…
jan. 23
5:48
Egy góllal nyert a Mallorca (hirado.hu)
A Real Mallorca egy góllal nyert a Betis ellen labdarúgó Spanyol Király Kupa negyeddöntőjében, a párharc első mérkőzésén
jan. 23
5:50
Halál a mérgezésért (Blikk)
PEKING — Halálra ítélte a bíróság azt a két férfit, akik hat gyermeket megöltek és 300 ezer másikat súlyosan megbetegítettek azzal, hogy melamint kevertek a csecsemőknek szánt tejporba.
jan. 23
5:50
Ide ne menjen nyaralni, ha jót akar! (168 Óra Online)
Emberrablás áldozata lett csütörtökön négy európai turista Nigerben, nem messze az északnyugat-afrikai ország Malival közös határától - közölte a Mali északi részén fekvő Gao tartomány kormányzója.
jan. 23
5:50
Nem szabad bedőlni a mind gyakrabban csábító banki hirdetéseknek (Alternatív Energia)
Az amerikai hitelválságból eredő tapasztalatok késztették a kormányt arra, hogy az Országgyűlés elé terjessze a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének hatékonyabb működéséről szóló törvényt. A javaslat korlátozná a nyújtható hitel mértékét, ha a fedezet kizárólag ingatlan. Az ügyfelek kockázatát mérsékli az az előírás: ha a bank anyacégének felügyelete olyan válsághelyzetet regisztrál, amely a…
jan. 23
5:51
Kemény ellenfél az idei influenzavírus, védekezzen ellene! (Pénzcentrum)
Szép csendben hazánkba is begyűrűzik az influenzajárvány, mely már végigdúlta Nyugat-Európát! Hogy ne legyen felkészületlen a korábbiaknál sokkal veszélyesebb influenzavírussal szemben, adunk néhány tanácsot, hogyan kerülje el - vagy ha már megtörtént a baj, győzze le - a betegséget....
jan. 23
5:52
Túléltem a villámcsapást (Blikk)
BUDAPEST — Már nem fél a haláltól Varga Balázs (28), az a fiatalember, akibe tavaly június 1-jén a Ládaderbin belecsapott a villám.
jan. 23
5:52
Változást ígérő voksolások (Alternatív Energia)
Két időközi választást is tartanak vasárnap: Fóton polgármesterre, a főváros IX. kerületében a körzet országgyűlési képviselőjére lehet voksolni. Fóton a hetvenkét rendbeli törvénysértés miatt alkalmatlannak nyilvánított fideszes városvezető utódját keresik, Ferencvárosban a lemondás miatt megüresedett egyéni parlamenti mandátumot töltheti be valaki az öt jelentkező közül.
jan. 23
5:54
Hillary Obama minisztere lett (Blikk)
WASHINGTON — Együtt dolgozik tegnap óta a két nagy rivális, beiktatták külügyminiszteri hivatalába Hillary Clintont.
jan. 23
5:54
Fideszes politikusok ellen emelhetnek vádat hivatali visszaélés miatt (Alternatív Energia)
Néhány napon belül kiderülhet, hogy vádat emelnek-e Borsod-Abaúj-Zemplén megyei fideszes politikusok ellen vesztegetés és hivatali visszaélés miatt. Az ügy többek szerint kísértetiesen hasonlít az erzsébetvárosi ingatlanpanamaként emlegetett ügyhöz. A miskolci nyomozás az ITC-székház értékesítése miatt indult, ám valószínűleg több ingatlanról van szó. A fideszes megyei alelnök azóta is dolgozik.
jan. 23
5:56
Kopott Sólyom varázsa (Blikk)
BUDAPEST ― Majdnem 10 százalékpontot esett Sólyom László államfő népszerűsége december óta a Medián közvélemény-kutatása szerint.
jan. 23
5:58
Jön a gáz, ahogy a csövön kifér (Blikk)
BUDAPEST — Végre zavartalan a gázellátás Ukrajna felől, már rendben megkapjuk a nekünk szánt orosz gázt.
jan. 23
6:00
Képviselők! Adjatok számlát! (Blikk)
Sokak szerint igazi hős, mások nem értik, mit akar. Seres Máriának még 79 ezer aláírást kell gyűjtenie
jan. 23
6:02
Képregénnyel az uzsora ellen (Blikk)
MISKOLC — Talán a Blikk rajzai segítettek abban, hogy a borsodi rendőrség végre elkészítse uzsoranaptárát.
jan. 23
6:03
Gondolkodnak, tehát vannak a mai fiatalok? (168 Óra Online)
Az Educatio 2009 oktatási szakkiállítás ma nyílik meg Budapesten., a kétnapos ingyenes rendezvényen valamennyi felsőoktatási intézmény kínálatával megismerkedhetnek az érdeklődők - tudatta az MTI.
jan. 23
6:04
Karomban halt meg a párom (Blikk)
Beperli a kórházat Roland (21) családja, mert nem segítettek időben a fiún.
jan. 23
6:06
Mit csinál Pálffy 2,4 millióért? (Blikk)
A hírek szerint politikai okok miatt szorult háttérbe 2007 legnépszerűbb tévése.
jan. 23
6:06
Kímélő és takarékos (Blikk)
Egy új mosógép drága. Hogyan kerüljük el a felesleges kiadást, s mit tegyünk, hogy a mosás gazdaságos legyen? Bóbis Ildikó, az Ökoszolgálat szakértőjének segítségével ehhez állítottunk össze egy hatékony „mosóprogramot”.
jan. 23
6:06
Lezárták a temetőt - politikai okokból (Infostart)
Húsz éve lezárták egy csehszlovák falu temetőjét, a település fölött még egy helikopter is körözött. Így próbálta megakadályozni a hatalom, hogy az önmagát 40 éve tiltakozásul felgyújtó cseh diák sírjánál is demonstráljanak az ellenzékiek. 1969 januárjában Budapesten is felgyújtotta magát a Nemzeti Múzeumnál egy fiatal magyar diák.
jan. 23
6:06
Biros újra a válogatottban (Blikk)
EGER — Harmadik olimpiai bajnoki címe és műtétje után ismét a férfi vízilabda-válogatott rendelkezésére áll Biros Péter (32).
jan. 23
6:06
Én vagyok a legjobb főnök! (Blikk)
BUDAPEST ― Befagyasztott bérek, elküldött munkatársak, és egyéb megszorító intézkedések sohasem teszik népszerűvé az ember főnökét.
jan. 23
6:06
Valahol eltűnt egymilliárd a Megyeri hídból (168 Óra Online)
Ki nem fizetett alvállalkozók tiltakoznak ma a Megyeri híd déli gyalogjáróján, írta az MTI.
jan. 23
6:06
Megbírságolták, aztán átment rajta egy kamion (168 Óra Online)
A férfi áthajtott a tiloson, de jóval több büntetést kapott annál, mint amit megérdemelt volna - írta az Ananova brit hírügynökség
jan. 23
6:06
Két góllal nyert a Lazio (hirado.hu)
A Lazio két góllal legyőzte a Torinót a labdarúgó Olasz Kupa negyeddöntőjében és bejutott az elődöntőbe
jan. 23
6:08
Micsoda nő Szűcs Judith 56 évesen is! (Blikk)
PATTAYA ― Szűcs Judith (56) felforgatta Pattayát.
jan. 23
6:08
Gálhidi a DVTK edzője (Blikk)
MISKOLC — Újra a tavaszi jó szereplést tervezhetik a diósgyőri szurkolók, hiszen néhány nap alatt nagyot fordult a világ az NB I-es labdarúgó-bajnokságban szereplő DVTK focicsapatával.
jan. 23
6:09
Készletsöprés a szalonokban: mentik, ami menthető! (Pénzcentrum)
A hónap közepén közzétettük a 2008-as összesített újautó értékesítési statisztikákat. A számok azt mutatták, hogy az elmúlt évben 10 %-kal zsugorodott az új autók piaca, de amennyiben csak az utolsó negyedévet vizsgáljuk, akkor a helyzet még drámaibb képet fest. A szalonok januárban agresszív értékesítési stratégiákat választottak annak érdekében, hogy a felszínen tudják tartani az egy több helyen…
jan. 23
6:10
Eszenyi , a „víg" igazgató (Blikk)
BUDAPEST — A következő életszakaszomat a Vígnek szentelem, ennek a színháznak fogok élni – ígérte Eszenyi Enikő (48), miután átvette a teátrum vezetésére vonatkozó megbízását, Zimányi Zsófia a Thália és Kerényi Miklós Gábor az Operett régi-új direktorával együtt.
jan. 23
6:10
Megsérült a kapitány (Blikk)
ESZÉK – Vajon mi történt Hajdu Jánossal (54), a világbajnokságon szereplő magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányával? A csoportból való továbbjutás szempontjából sorsdöntő, argentinok ellen 31-20-ra megnyert szerdai csoportmeccsen csak üldögélt a kispadon, az oldalvonal mellől inkább egyik pályaedzője, Csoknyai István (44) adta a tanácsokat, és a sajtótájékoztatóra is…

Keresés