2009. február 11. szerda

febr. 11
0:03
Orvosi szemmel: a vesemedence-gyulladás (HáziPatika)
Akinek már volt vesemedence-gyulladása, ismeri az ezzel járó kínokat. Cikkünkből megtudhatja, hogy milyen fajtái vannak, mi okozza, és milyen kezelési lehetőségek állnak az orvosok rendelkezésére.
febr. 11
0:07
Miért születik valakinek csak fia? (HáziPatika)
Néhány családban a matematikai valószínűséget meghazudtolva egymás után három, négy, néha öt, hat fiú vagy leány is születik. Hiába próbálkoznak a szülők ellenkező nemű gyermekkel megszakítani a sort. Véletlenek pedig nincsenek...
febr. 11
3:24
Könyvajánló (Joy)
Tuti és trendi olvasnivalók nektek, nőknek!
febr. 11
3:28
Süti szex (Joy)
Nők egymás közt: próbáld ki trükkjeinket, lendületbe jössz tőlük - partnerrel vagy nélküle.
febr. 11
3:32
"Én is tudok nagyon hülye lenni!" (Joy)
Anne Hathaway színésznő megosztja velünk, kik a legjobb barátnői, miben tehetséges - és azt is, hogy néha illetlenül viselkedik.
febr. 11
3:36
Ők csinosítják Hollywoodot (Joy)
Julia Roberts, Kate Hudson és társaik profi stylistok által készített elegáns, magasra tűzött frizurával vagy épp dívás loknikkal parádéznak a vörös szőnyegen.
febr. 11
3:40
Megszépít az éjszaka (Joy)
Alvás közben teljesen kisimul a bőrünk: begyógyulnak a sérülések, regenerálódnak a sejtek. Az újgenerációs bőrápolók valódi csodaszerként hatnak a bőrre.
febr. 11
3:44
Karakteres ékek (Joy)
Úgy látszik, hogy a sztárok nem ismerik a "kevesebb néha több" elvét - mindenki extranagy ékszerekkel pakolja tele magát. Csak nehogy lecsapjon rájuk egy szarkafalka!
febr. 11
3:48
A 10 legforróbb trend (Joy)
Semmi kedved a téli holmikhoz? Nézd meg tavaszi ízelítőnket - egyenesen a kifutókról lestük el, mi a divat. A szezon legmenőbb darabjai: a fényűző kiegészítők!
febr. 11
3:52
Nyaralni visz az álomhajó (Joy)
Bárok, éttermek, kényeztető spa, konditerem, színház és kaszinó - mindez egy luxushajó fedélzetén.
febr. 11
3:56
"A pelenkacsere sem okoz gondot!" (Joy)
Los Angeles-i exkluzív találkozónkon Brad Pitt a JOY minden kérdésére válaszolt.
febr. 11
4:00
Ők lesznek a legszebb ballagók (Joy)
Véget értek a szalagavatók rengeteg pályázat érkezett a Joy szerkesztőségébe. Íme a nyertesek sorrendje!
febr. 11
4:04
Szeszélyes szerelem (Joy)
Ha azt hitted, nem lehet tovább fokozni az elmúlt évek Bálint-napi kedveskedéseit, tévedtél! Nézd, milyen vidám dolgokat gyűjtöttünk neked össze!
febr. 11
4:08
"Szeretem a testem" projekt (Joy)
Olvasd el az alábbi fogadalmakat, és csatlakozz aláírásoddal a JOY magazin "Szeretem a testem" projektjéhez!
febr. 11
4:21
Force India: kisüzem a fémfeldolgozó részlegen (Formula)
Három fős csapat felel a teljes munkáért
febr. 11
4:57
Buemi jól érzi magát a Toro Rossónál (Formula)
A svájci pilóta bizonyítani akar
febr. 11
4:57
A helikopter motorja kihagyott, majd az acélzsaluzathoz csapódott (Adó1százalék)
Egy ember életét vesztette, amikor a Dunába zuhant egy helikopter Budapesten, az épülő csepeli szennyvíztisztítónál. A gépen tartózkodó másik két ember csodával határos módon túlélte a balesetet és saját lábán mehetett haza. Az R–44-es katasztrófáját az okozta, hogy a farokrésze beakadt a szennyvíztisztító építése miatt a folyóban lévő uszály mögötti akna szélébe. A rendőrség nyomozást rendelt el…
febr. 11
5:15
Fegyvert fogtak a patikusra (168 Óra Online)
Kiraboltak egy patikát Budapesten kedd este - közölte a rendőrség az MTI-vel.
febr. 11
5:15
Atyám, maga nem lehet náci... (168 Óra Online)
Az anglikán egyház tagjai kedden megszavazták: megtiltják a papjaiknak, hogy csatlakozzanak a bevándorlás-ellenes Brit Nemzeti Párthoz (BNP) vagy más szélsőjobboldali pártokhoz.
febr. 11
5:15
Évtizedek óta kiszorulnak a romák a munkapiacról (Alternatív Energia)
A rendszerváltás óta – az Állami Számvevőszék összesítése szerint – mintegy 14 milliárd forintot fordított az állam célzottan roma programokra, és további 106 milliárd forintot közvetett támogatásra. Az ÁSZ szerint szakítani kellene azzal a gyakorlattal, hogy a kormányok nem vizsgálják: eljutott-e a pénz a romákhoz vagy sem. A Roma Sajtóközpont lapunknak készített összeállításából kiderül, hogy a…
febr. 11
5:17
Hunvald György elszökne? Mindjárt kiderül! (168 Óra Online)
A Központi Nyomozó Főügyészség szerdán dönt arról, hogy indítványozza-e az erzsébetvárosi ingatlanügyekkel kapcsolatban kedden őrizetbe vett Hunvald György VII. kerületi polgármester előzetes letartoztatását - közölte Fazekas Géza, a főügyészség szóvivője az MTI-vel.
febr. 11
5:33
Íme az első fotók a csoda- ikrekről! (Blikk)
LOS ANGELES – Először mutatta meg a nagyvilágnak nyolcas ikreit az az amerikai nő, aki két hete adott életet egyszerre hat kisfiúnak és két kislánynak egy Beverly Hills-i klinikán.
febr. 11
5:33
A bosszútól rettegő romákat addig védik, amíg szükséges (168 Óra Online)
Vagyonosodási vizsgálat indult a veszprémi kézilabdásokra támadó csoport vezetői, mindenekelőtt Sztojka Iván ellen. Az országos rendőrfőkapitány a Népszabadságnak azt mondta: a bosszútól rettegő romákat addig védik, amíg szükséges. A napilap úgy tudja, vasárnap este nem szerb szabadcsapatok akarták Marian Cozma halálát megbosszulni az enyingi romákon, hanem egy, a budapesti demonstrációkon gyakran…
febr. 11
5:35
Mérgező üstökös tart felénk (Blikk)
HOUSTON — Mérgező üstökös közelít Naprendszerünk felé, a zöldes fénnyel világító égi vándort szabad szemmel is látni lehet majd, ahogy február 24-én 45 millió kilométerre megközelíti bolygónkat.
febr. 11
5:37
Íme a Gyurcsány- és Orbán-vudubabák (Blikk)
BUDAPEST — Tiszta komédia! Fricskát mutat egy magyar cég a politikusoknak, s tréfát űz velük.
febr. 11
5:39
A kormány újra megállapodna a nemzettel (Blikk)
BUDAPEST — Ismét nemzeti megállapodást szorgalmaz Gyurcsány Ferenc a válság leküzdésére – a miniszterelnök azt mondta, a jövő héten leteszi a megállapodás tervezetét az asztalra.
febr. 11
5:41
Ő megúszta! A fotós túlélte a tragédiát! (Blikk)
Az új szennyvíztisztítót fotózta Csécsei Pál (47), amikor a Dunába zuhant a helikopterük.
febr. 11
5:43
Ilyen a magyar műhold (Blikk)
BUDAPEST — Egy maroknyi egyetemistából álló csapat elhatározta, hogy felveszi a versenyt a NASA mérnökeivel.
febr. 11
5:45
Gyermekverés Mándokon (Blikk)
MÁNDOK – Nem csitulnak a Mándoki Körzeti Általános Iskolában a kedélyek.
febr. 11
5:51
A milliomos focistafeleségnek is fáj a válság (Infostart)
Már csak hetente kétszer jár fodrászhoz a válság miatt a hetente 39 millió forintnak megfelelő összeget kereső liverpooli focista, Steven Gerrard felesége.
febr. 11
5:51
Cél: a Nagy Bumm utáni állapot (Kitekintő)
A közelmúlt talán legnagyobb sajtóvisszhangot kapott tudományterülete a részecskefizika, hiszen a múlt évre tervezték a Svájc és Franciaország határán elhelyezkedő CERN legújabb, eddig soha nem látott méreteket öltő kísérleti berendezésének beindítását.
febr. 11
5:51
Partnereket keres a kormányfő (Alternatív Energia)
A szociális partnerek fontosnak tartják a rendszeres párbeszédet, de még nem biztosak benne, hogy megszülethet a nemzeti megállapodás. Ezt nemrég javasolta Gyurcsány Ferenc, aki elképzeléseiről tegnap a Gazdasági és Szociális Tanács tagjait, valamint asz MSZP elnökségét tájékoztatta. A pártelnök-kormányfő konzultációk sorozatával készül hétfői parlamenti beszédére és bejelentéseire.
febr. 11
5:51
Tart az ítéletidő Nyugat-Európában (Adó1százalék)
A tél jelenleg a britek és a franciák türelmét teszi igazán kockára. Több mint egy hete ugyanis heves esőzések és hóviharok tombolnak a szigetországban, ahol a meteorológiai szolgálat már a múlt hét végén kiadta a hivatalos riasztást. Franciaországban pedig közel 500 000 otthon maradt elektromos áram nélkül a keddre virradóra az országon végigsöprő vihar nyomán.
febr. 11
5:51
Juj! Csúnya szavak a Tesco és az Asda áruházaiban! (Pénzcentrum)
Sűrű bocsánatkérésre kényszerült a Tesco és az Asda Nagy-Britanniában, miután a The Mail felhívta a figyelmüket arra, hogy honlapjaikon a gyermekek számára is könnyedén elérhető oldalakon nem egy erősen explicit kifejezést tartalmazó cím található - hogy ilyen körülíróan fogalmazzunk....
febr. 11
5:51
Pár forintért fosztogatnak (168 Óra Online)
A Pet-palackok és az alumínium italosdobozok áruházi visszaváltása jó ötlet, de nem járul hozzá jelentősen az újrahasznosítható csomagolóanyagok mennyiségének növeléséhez - mondta Gerencsér Miklós, nyolc hazai nagyváros közszolgáltatója által létrehozott lakossági hulladékhasznosítást koordináló szervezet, a Collect Hungária Kht. ügyvezetője az MTI-nek.
febr. 11
5:53
Egymillió forintot kap, aki a késelés gyanúsítottjának nyomára vezet (Alternatív Energia)
Egy-két hónapon belül érzékelhető javulást vár Gyurcsány Ferenc az olyan térségekben, ahol állandó jelleggel sérül a mindennapi nyugalom, a közbiztonság. A miniszterelnök a veszprémi eset után ma az országos főkapitánnyal konzultál. Közben egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki a még szökésben lévő harmadik gyanúsítottról, Sztojka Ivánról érdemi információt ad.
febr. 11
5:53
Hajszálrepedéseket a metrófúrás (Adó1százalék)
Csupán apróbb repedéseket okozott eddig a 4-es metró alagútjának fúrása, miközben a két párhuzamos járat fele már elkészült – derült ki a beruházó összesítéséből. Ugyan eddig még csak a kárigények harmadát dolgozták fel, de a jogosnak talált kifizetések összértéke nem érte el az egymillió forintot. A nyomvonal mentén tízezer épület található.
febr. 11
5:53
Fordult a kocka: egymás alá licitálnak a bankok! (Pénzcentrum)
Bár már előző havi betétkörképünk alakalmával elkezdődött a kamatcsökkenés időszaka, úgy fest, ez még mindig nem ért véget, és a kereskedelmi bankok tovább nyirbálják akciós és nem akciós betéti kamataikat is. Szerencsére akadnak még azért kétszámjegyű kamatlábak!...
febr. 11
6:09
Mi van Oroszlán Szonja és Csányi között? (Blikk)
BUDAPEST – Nem először fordulna elő színházi berkekben, hogy egy páros úgy találjon egymásra, hogy előbb a színpadon alkottak egy párt, majd a valós életben is összemelegedtek.
febr. 11
6:09
Korszakváltás a Citroënnél (Blikk)
Újraélesztik a Citroën DS sorozat modelljeit
febr. 11
6:09
A megroppant birodalom: a BBC szerint zavarbaejtő év volt 1989 (Infostart)
A közép-európai kommunizmus húsz évvel ezelőtti összeomlásának évére, 1989-re emlékezik a BBC szakértője. Mint mondja, nem sejtették, mi fog történni, senki sem számított ilyen gyors változásokra, melyek mögött ő a szovjet birodalom végleges elgyengülését látja.
febr. 11
6:09
Koeman védőt keres keres (Blikk)
TEL—AVIV — Főpróbát tart a magyar válogatott: Erwin Koeman (47) szövetségi kapitány együttese ma Tel-Avivban Izrael ellen barátságos meccsen lép pályára, majd március 28-án világbajnoki selejtezőt játszik Tiranában Albániával.
febr. 11
6:09
Art Deco kincs a BMW-től (Formula)
Közel hetven, ládában töltött év után ismét visszanyerte régi fényét a legendás BMW R 7
febr. 11
6:09
Ma végre vallomást tesz Zuschlag János? (Alternatív Energia)
Kéthónapos "téli szünet" után ma folytatódik Zuschlag János és tizenöt társa ellen indított büntetőper; az MTI kedden több forrásból úgy értesült, hogy ma vallomást tesz Zuschlag János.
febr. 11
6:09
Betuszkolták egy autóba, és megpróbálták kitoloncoltatni vetélytársukat (Adó1százalék)
Kitoloncoltatással próbált megszabadulni három barátnő egy szerelmi konkurenstől az Egyesült Államokban.
febr. 11
6:09
2009: a bulvárlapok bukásának éve? (Pénzcentrum)
Míg a világ legnagyobb bulvár-és társasági lapjai megszenvedik a gazdasági recessziót, a hazai újságok népszerűsége töretlen. Kérdés azonban, hogy meddig tudnak versenyezni a hasonló témájú, ám ingyenes és gyorsabb online felületekkel....
febr. 11
6:11
Bíró Ica bezárta fitnesz- klubját (Blikk)
BUDAPEST — Határozatlan ideig szünetelteti Megújulás klubját Bíró Ica (51), amelybe korábban minden energiáját belefektette.
febr. 11
6:11
David Beckham: Nekem 108 (Blikk)
SEVILLA — Újabb lépést tehet a halhatatlanság felé Davi d Be ckham (33).
febr. 11
6:11
Tudja meg ön is, kivel jár Cristiano Ronaldo! (Adó1százalék)
Cristiano Ronaldo újabb hódítással büzkélkedhet, ezúttal egy 18 éves egyetemistát sikerült elcsábítania
febr. 11
6:13
Barátok köztös szerepe kísérti (Blikk)
BUDAPEST – Nézd, ott a Palika – hallja úton-útfélen Bruckmann Balázs (27), a Barátok közt volt szereplője, aki még mindig a Mátyás téri fiatal árnyékában él, pedig a színész már több mint egy éve elbúcsúzott a sorozattól.

Keresés