2009. február 3. kedd

febr. 3
0:12
Van mit tanulnunk a szarvasoktól! (HáziPatika)
Döbbenetes! A szarvas képes arra, hogy agancsfejlődés időszakában saját magának ideiglenesen csontritkulást okozzon, majd azt visszafordítsa, és újból megerősítse csontjait. Hogy is van ez? Mi emberek nem tudunk ilyen?
febr. 3
0:15
Lauda: nem sok haszna van a hibrid rendszernek (Formula)
Interjú a Formula-1-es bajnokkal
febr. 3
0:16
Mi élénkíti a férfiakat? (HáziPatika)
Másképp hat a koffein a nőkre és a férfiakra...
febr. 3
0:51
Haug: a FOTA közösen döntött a tesztkorlátozásról (Formula)
Marad a tilalom
febr. 3
0:51
Irán bekapcsolódhat a NATO hadműveletekbe? (Kripto Akadémia)
A NATO katonai erőinek főparancsnoka nem ellenzi, hogy egyes tagállamok megállapodást kössenek Iránnal avégett, hogy biztosítsák Afganisztánban állomásozó erőik utánpótlását.
febr. 3
3:06
Scooter (Joy)
Scooter a 2008-as évet a legsikeresebb évnek tekintheti, ugyanis több, mint fél millió lemez kelt el a legutóbbi albumukból.
febr. 3
3:10
Tervezz és nyerj! (Joy)
Itt a lehetőség, hogy megmutasd a világnak: készíts egy saját ER-6n dizájnt!
febr. 3
5:12
Merevedési zavar: a leggyakoribb tévhitek (WebBeteg)
A mindennapi gyakorlatban nagyon gyakran előfordul, hogy a potenciazavar jelentkezésekor a férfiak bezárkóznak. Az első jeleket többnyire mellékesen kezelik, majd önmagukban, illetve a párkapcsolatban kezdik keresni a problémát.
febr. 3
5:21
Vigyázat! Szívbetegséget is jelezhet a merevedési zavar (Életforma)
Tudta? A szív- és érrendszeri (kardiovaszkuláris) megbetegedések a boldog együttlét örömét tehetik tönkre. A korán észlelt esetek 90 százalékában azonban a probléma kezelhető, vagy a tünetek jelentős mértékben csökkenthetők.
febr. 3
5:39
Harc az idő ellen (Blikk)
LONDON – Elképesztő: már 20 éves korunktól kezdünk leépülni. Brit orvosok azonban kidolgozták a védekezést az öregedési folyamat ellen.
febr. 3
5:41
Nincs bocsánat a pornótanárnőnek (Blikk)
MAGYARORSZÁG – Nem nevezhetünk a kollégánknak egy olyan embert, aki miatt az egész pedagógustársadalomnak szégyellnie kell magát – vallja a Pedagógusok Szakszervezete.
febr. 3
5:43
Negyven luxus-Audi van tizenegy tárcánál (Blikk)
BUDAPEST – A Blikk birtokába jutott iratok szerint átlag 141 ezer kilométert futottak a kocsik.
febr. 3
5:45
Zsaruk vagyunk, és melegek (Blikk)
BUDAPEST – A BRFK alezredese és az ORFK őrnagya nyíltan vállalta homoszexualitását.
febr. 3
5:47
Agyonverte a tanárnőt az exférje (Blikk)
BAKTALÓRÁNTHÁZA – Felfoghatatlan tragédia! Agyonverte volt férje a helyi gimnázium igazgatóhelyettes asszonyát. A fuvarozással foglalkozó férfi, H. Tibor (†40) borzalmas tette után felakasztotta magát.
febr. 3
5:49
15 hónaposan kell megküzdenie a leukémiával (Blikk)
CSORNA–BUDAPEST – Villámcsapásként érte a hír a csornai Horváth családot, amikor megtudták, hogy szeretett kislányuk leukémiás. Az önfeledt életük azonnal rémálommá vált.
febr. 3
5:51
Bonnie lezárja a múltat? (Blikk)
MISKOLC – Ha meg akar keresni Tünde, keressen, én biztos nem fogom – fogalmazott szűkszavúan annak kapcsán a miskolci Clyde-ként elhíresült Fekete Lászlónak (†31) az édesanyja, hogy fiának szerelme, Novák Tünde (29) vasárnap kilenc év után szabadult a börtönből. László ezt a pillanatot már nem érte meg, 2000. július 12-én öngyilkos lett a börtönben.
febr. 3
5:57
Megdöbbentő film Budapestről - Nézze meg! (Infostart)
A közszolgálati televíziók archívuma sok izgalmat rejt. Így van ez Svédországban is, ahol egy különleges alkotásra bukkantak. Az 1936-ban készült turisztikai propagandafilm fantasztikus felvételekkel mutatja be a magyar fővárost - földön, vízen és levegőben. A mintegy 70 éves, de ma is nagyon élvezetes film mellett nézze meg azt is, milyen arcát mutatja Budapest most az interneten!
febr. 3
5:57
Obama, az ingujjas elnök (Infostart)
Az új amerikai elnök még nincs két hete hivatalban, de alaposan átrendezte a Fehér Ház életét: nemcsak új politikai irányt vett, de a régi, hétköznapi szokásokon is változtatott.
febr. 3
5:57
Nyilvánosságra került Nastase korrupciós ügyirata (Kitekintő)
Az iratokból az is kiderül, hogy magáncégek százai támogatták anyagilag a volt miniszterelnököt.
febr. 3
5:57
Gyurcsány: teljesülhetnek a fideszes követelések (Alternatív Energia)
A kabinet csomagját értékelheti úgy a Fidesz, hogy teljesül két korábbi, nagy követelése: a megyei önkormányzatok és a parlament létszámának csökkentése. Erről beszélt a miniszterelnök, utalva arra: 2006-ban, a választások után a kormány már előállt egy önkormányzati törvénymódosítási javaslattal, amelyben régiókat és kisebb önkormányzatokat javasolt, de akkor a legnagyobb ellenzéki párt ezt nem…
febr. 3
5:57
A Pittsburgh Steelers nyerte az amerikaifutball nagydöntőjét, a Super Bowlt (Behaviour)
A XLIII. Super Bowlt, az amerikaifutball nagydöntőjét ugyan az esélyes Pittsburgh Steelers nyerte az Arizona Cardinals ellen (27-23), ám a meccsek meccse hidegrázós izgalmakat tartogatott, s három és fél órájába belezanzásította mindazt, amitől a sportág mindmáig újabb és újabb híveket hódít magának.
febr. 3
5:57
Eljárást kezdeményeztek a pécsi orvos ellen (Adó1százalék)
Jegyzői és tisztiorvosi eljárást kezdeményezett a rendőrség az ellen a háziorvos ellen, aki agyvérzésben állapította meg egy közelmúltban meggyilkolt idős nő halálának az okát, s ezzel megnehezítette a gyilkos kézre kerítését - közölte Fellegi Norbert, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője.
febr. 3
5:57
Ma este díjkiosztással zárul a szemle (Spa Trend Online)
Ma este zárul a 40. Magyar Filmszemle: a záróünnepségnek a Budapest Kongresszusi Központ ad otthont, ahol a díjkiosztás után levetítik Fonyó Gergely Made in Hungária című zenés filmjét. A jubileumi seregszemle a Filmdalok éjszakája elnevezésű rendedzvénnyel ér véget a Palace MOM Parkban.
febr. 3
5:57
Nem hagyják válasz nélkül a rakétatámadásokat (Kripto Akadémia)
Az izraeli légierő hat csempészalagutat bombázott az Egyiptom és Gáza közötti határvonalon, válaszul a palesztin szélsőségesek megújuló rakétatámadásaira. Han Junisz környékén az izraeliek megsemmisítettek egy gépkocsit is, amelyben a. Népi Ellenállás nevű szervezet aktivistái utaztak.
febr. 3
5:57
Kifosztották, belehalt (Pénzcentrum)
Készpénzben a matrac alatt tartani a vagyonunkat nem biztonságos, százszor is hallhattuk. Akik mégsem viszik el biztonságos helyre a vagyonukat, azok magukra vessenek, akárcsak a ma reggeli távol-keleti megtörtént esetünk főhőse....
febr. 3
5:59
A Fidesz ismét elgáncsolja a változást (Alternatív Energia)
Noha elvileg egyetért az MSZP és a Fidesz abban, hogy kisebb parlamentre van szükség, a gyakorlati lépésekben, a részletekben alapvetően eltérnek a vélemények. Így - mivel kétharmados többség kell - aligha lehet érdemi előrelépés a kormányfő által legutóbb felvetett javaslatokból. Hasonló a helyzet a képviselői költségtérítések rendszerének átalakításában is. A Fidesz csak a számháborúba van…
febr. 3
5:59
Életet menthet a hólánc, nem mindegy, milyet veszünk! (Pénzcentrum)
A jobb félni, mint megijedni szabály fokozottan igaz az autóban tartott hóláncra. A Zala és Vas megyében múlt héten lehullott hó ismét bebizonyította, hogy a tél folyamán bárhol bármikor meglephet minket egy olyan kiadós havazás, melyből hólánc nélkül nem kecmergünk ki egykönnyen....
febr. 3
6:01
Csúnya ellentmondás: Navracsics és a tények (Alternatív Energia)
A Fidesz frakcióvezetője néha ellentmondásba kerül a valósággal. Lapunk szembeállította kijelentéseit és a valóságot
febr. 3
6:01
Rövidebb munkaidő lehet a megoldás: kényszerűség, vagy lehetőség? (Pénzcentrum)
A részmunkaidős foglalkoztatás, mint a munkanélküliség elkerülésének egyik eszköze nem új keletű gondolat, hiszen a foglalkoztatás bővítéséről nem csak gazdasági válságok idején gondolkodnak az államok. A Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO) többször javasolta már, hogy a foglalkoztatás csökkenésének elkerülésére a részmunkaidő alkalmas lehet, de az államnak ilyenkor segélyben kell részesítenie a…
febr. 3
6:15
Nick Nolte, a csöves apuka (Blikk)
Zsíros hajjal, koszos melegítőben fotózták le családja társaságában
febr. 3
6:15
Tavaszi divatkörkép (Blikk)
Bár az időjárás még kissé szomorkás, az üzletekben színes és vidám kínálat vár ránk!
febr. 3
6:15
Partra sodort jégtáblák a Balatonnál - nézze meg! (Infostart)
Jégtáblahegyekben gyönyörködhetünk a Balatonnál, de nemcsak a vízen, hanem a parton is jégkupacok roskadoznak életveszélyes rámenni.
febr. 3
6:15
Beckhammel szárnyal a Milan (Blikk)
MILÁNÓ – Pazar formában van David Beckham (33), és kiváló teljesítményének köszönhetően remekel az AC Milan labdarúgócsapata is az olasz bajnokságban. A Los Angeles Galaxytól két hónapra kölcsönvett sztár az utóbbi egy hét alatt három mérkőzésen lépett pályára, két gólt szerzett és két gól passzt adott.
febr. 3
6:15
Az APEH válaszol: tudnivalók a bevallásról (Adózóna)
Nyugdíjas lévén 2008-ban nem volt adóköteles jövedelmem viszont életbiztosítás után megillet huszonötezer forint adókedvezmény. Átvihetem-e a jövő évre? Ha igen, mi a módja kell-e adóbevallást készítenem? Fiam 8 hónapig munkanélküli volt ebben az évben. Férjem nyugdíjas. Vásároltunk a fiam nevére egy ingatlant és a férjemmel vettünk fel 4 millió forint kölcsönt. Ki mit ír az adóbevallásba? A…
febr. 3
6:17
Dévényi nem kell a tévének (Blikk)
BUDAPEST – Mennie kellett Dévényi Tibornak (61) a Magyar Televízió képernyőjéről, a vezetőség ugyanis úgy döntött, a jövőben nem a retró dj. vezeti tovább Harsányi Levente (38) oldalán a Csináljuk a Fesztivált! adásait.
febr. 3
6:17
„Fogyókúrás a gyümölcs?” (Blikk)
A túlsúly és az elhízás korunk népbetegsége, a fogyókúra pedig világszerte össznépi tevékenységgé vált. Napjainkban fogyókúrás diéták és tanácsok tömkelegével találják szemben magukat a fogyni vágyók. Sokan a kalóriák számolgatásával szeretnék a kívánt karcsúságot elérni. De vajon a számolgatásnál mennyit nyomnak latba a gyümölcsök?
febr. 3
6:17
NFL-történelmet írt a Pittsburgh (Blikk)
TAMPA – A helyszínen 75 ezren, a tévéképernyők előtt pedig negyedmilliárdan látták a tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokság (NFL) nagydöntőjét, a Super Bowlt, amelyen a Pittsburgh Steelers 27-23-ra legyőzte az Arizona Cardinalst.
febr. 3
6:19
Bomba nők a Fábry show-ban (Blikk)
BUDAPEST – Igazi tüzes koktélpartit varázsoltak a Fábry-show felvételén hazánk egymással versengő pultoslányai. Szavazd meg te is a blikk.hu-n, ki a legszebb (ez a voksolás független a műsortól)!
febr. 3
6:19
Kanta a legjobb (Blikk)
BUDAPEST – Még csak öt napja szavazhatnak olvasóink a 2008-as esztendő legjobb NB I-es futballistájára, máris rengeteg szavazat érkezett szerkesztőségünkbe. A meghirdetett hat (az év játékosa, klubja, kapusa, védője, középpályása, csatára) kategóriában éles küzdelem bontakozott ki az első napokban. Megkérdeztük a tavalyi győzteseket, hogy ők kit választanának.
febr. 3
6:21
Noszály Sándor önmagát alakítja a sorozatban (Blikk)
A Jóban Rosszban című műsorban tűnik fel, és teniszezőt alakít
febr. 3
6:21
Iráni kaland (Blikk)
BUDAPEST – Iránban túrázott a Vasas, a labdarúgó-NB I harmadik helyezettje. Az angyalföldiek egy hetet töltöttek az országban, ahol három előkészületi meccset játszottak.
febr. 3
6:23
Détár Enikő citerázott vacsoravendégeinek (Blikk)
Nagy szerepet játszott az estében a színésznő feledékenysége is
febr. 3
6:25
Fülöp herceg élet- veszélyben van? (Blikk)
LONDON – Több hivatalos programját is lemondta a múlt héten az angol királynő, II. Erzsébet (83) hitvese, Fülöp herceg (87), egyelőre nem tudni, mi áll a háttérben.
febr. 3
6:33
Mennyit gyarapodott egy év alatt képviselője vagyona? Nézzen Ön is utána! (Piac és Profit)
Hétfő estére 382 országgyűlési képviselő adta le saját, illetve hozzátartozói vagyonnyilatkozatát - közölte Országgyűlés mentelmi, összeférhetetlenségi és mandátumvizsgáló bizottságának szocialista elnöke az MTI-vel.
febr. 3
6:33
Bankrablók országává leszünk? (Privátbankár)
Minél több a sikeres bankrablás, annál többen próbálkoznak pénzintézetek elleni bűncselekményekkel. A 90-es években a "Viszkis rabló" néven elhíresült Ambrus Attila rablássorozatakor is megugrott a bankrablások száma. Egy fejlett gazdaság átka, hogy több a vagyon elleni bűncselekmény
febr. 3
6:33
Claudia eldobta a hitvesi gyűrűt (BorsOnline)
Egyre kuszább Liptai Claudia és Gesztesi Károly házassági válságának története. Ugyan az érintettek nem nyilatkoznak, de az sokatmondó, hogy Liptai Claudia a Mokka tegnapi élő adásában már nem viselte a jegygyűrűjét.
febr. 3
6:33
Kitüntették az InfoRádió munkatársát (Infostart)
Gál Ildikó, az InfoRádió munkatársa kapta meg a Magyar Turizmus Zrt. az Év turisztikai tudósítója díját. A 2008-as év turisztikai újságírója Osváth Sarolta, a Pannon Lapok Társasága budapesti szerkesztőségének vezetője lett.
febr. 3
6:33
Csehországban "bolsevik intézkedés" a vizitdíj megszüntetése (Infostart)
Csehországban bolsevik intézkedésnek és csökevénynek minősítette a kormányfő azt, hogy február elsejétől megszűnt a vizitdíj a regionális kórházakban és patikákban.
febr. 3
6:33
Állami milliárdok ragadnak az AIDS-tapaszhoz (hirado.hu)
Eddig 2,5 milliárd forintot költött a magyar állam arra, hogy támogassa a DermaVir AIDS-tapasszal kapcsolatos kutatásokat. Vagy tudományos szenzációnak lehetünk tanúi, és a pénz többszöröse jöhet vissza, vagy hatalmas bukást láthatunk majd. Utóbbi esetben az apanázs ablakon kidobott pénz
febr. 3
6:33
Állati végkifejlet a kamerák előtt (Portfolio)
Az utóbbi hetek tendenciái alapján benne volt a pakliban egy nagyobb mértékű vereség is a TV2-nél, ami úgy látszik most jött el, hiszen a hirdetői közönségarányok között átlagosan 9.8 százalékpont...

Keresés