2012. január 3. kedd

jan. 3
0:00
Életrajzi film készül Elton Johnról (Blikk)
jan. 3
0:03
Tüntetés az Operaház előtt (168 Óra Online)
Civil szervezetek és ellenzéki pártok tartottak több tízezres – a szervezők bejelentése szerint százezres – tüntetést az Operaház előtt hétfőn, miközben az épületben a kormány az új alaptörvény életbelépését ünnepelte.
jan. 3
0:15
A CES-en debütálhat az LG Intel meghajtású okostelefonja (PCWorld)
Az LG tervei szerint a neves rendezvényen láthatjuk az első, Medfield chipset-es eszközt.
jan. 3
0:18
NHL: a New York Rangers fordított és megnyerte a Winter Classicot (She)
Az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokságban (NHL) ötödször megrendezett Winter Classicon a New York Rangers kétgólos hátrányból fordítva 3–2-re legyőzte a Philadelphia Flyerst.
jan. 3
0:21
Kis kellemetlenséggel gyorsabban gyógyulhatunk (HáziPatika)
A most kezdődő nátha- és influenzaszezonban érdemes kétszer is meggondolni, mikor veszünk be valamilyen gyógyszert lázcsillapításra. A megemelkedett testhőmérséklet serkenti bizonyos fajta immunsejtek működését - ezt bizonyították...
jan. 3
0:25
Bűnök, amelyeket a leggyakrabban követünk el a bőrünk ellen (HáziPatika)
Az ép, egészséges bőr nemcsak öröklött adomány, hanem elérhető, fenntartható érték is, különösen, ha igyekszünk elkerülni azokat a hatásokat, amelyek ártanak neki. Sok olyan irritáció van, amelytől egy kis odafigyeléssel...
jan. 3
0:39
Nincs Magyarország az Európai Bizottság ülésének hivatalos napirendjén (Kripto Akadémia)
Nem szerepel Magyarország a következő, január 11-i európai bizottsági ülés hivatalos napirendjén - közölte hétfőn az MTI-vel Joe Hennon, az unió központi javaslattevő-végrehajtó intézményének ügyeletes szóvivője.
jan. 3
0:39
Férfi kézilabda Eb - Újra együtt a keret (Behaviour)
Hétfőtől ismét együtt készül a január 15-én kezdődő Európa-bajnokságra a magyar férfi kézilabda-válogatott.
jan. 3
0:42
Napi kínai mantra január 3-ra (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész éledet megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
jan. 3
1:30
Dakar 2012: Szalay Balázsék ma a 64. helyen értek célba (She)
A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a 64. helyen ért célba a Dakar-rali második szakaszán. Az Opel Dakar Team párosa sokáig tartotta jó pozícióját (a vasárnapi szakaszeredményének köszönhetően a 22. helyen rajtolt), sőt, előzött is, csakhogy azután fordult a kocka, jöttek a gondok.
jan. 3
2:42
Meryl Streep Arany Medve-díjat kap (Blikk)
jan. 3
4:18
Tartozással és erőszakkal vádolják VV Attilát (NLC)
Durva vádakkal illetik ismerősök és ismeretlenek VV Attilát. A fiú teljesen kiakadt, amikor erőszakos gyilkosnak állították be.
jan. 3
4:30
Lapáttal verték agyon a Baunok-házaspárt (Blikk)
Szolnok - Borzalom! Lapáttal verhették agyon a Baunok házaspárt – tudta meg a Blikk.
jan. 3
4:48
Elhunyt Darth Vader dublőre (Blikk)
jan. 3
4:54
Hivatalos a dráma - Válik a népszerű énekesnő és a színész (ATV)
A pár 2008-ban találkozott és 2010 októberében kötött házasságot.
jan. 3
5:06
Húszmilliós jutalom az állami cégvezetőknek! (Blikk)
Magyarország - Boldogan, gazdagon nézhetnek az új esztendő elé az állami cégek vezetői. Többük munkáját is 20 millió forint körüli prémiummal hálálta meg munkáltatójuk - tudta meg a Blikk.
jan. 3
5:09
Rejtélyes idegen zaklatta a szőke színésznőt újévkor (hirado.hu)
Az énekes-színésznő teljesen kiborult, ugyanis egy fura figura kopogtatott be hozzá, és nem tágított az ajtóból.
jan. 3
5:12
Barroso-levélváltás: komoly baj lehet Orbánék lépéséből (ATV)
Szankciókat vethet be Brüsszel Magyarországgal szemben: hazánk ugyanis önálló napirendi pont lehet az Európai Bizottság egyik ülésén – tudta meg a Vasárnapi Hírek. Ehhez hasonlóra eddig csak egyszer volt példa, Ausztria esetében. Az általunk megkérdezett politológus szerint egy esetleges ultimátumot nem kell komolyan venni.
jan. 3
5:24
Fábry a köztévéhez tér vissza (Blikk)
Budapest - Most már biztos: Fábry Sándor a köztévéhez igazolt! A showman, aki több mint tíz évig volt az RTL Klub arca, visszatért oda, ahol kezdte: az MTV-hez.
jan. 3
5:26
Csillával folytatja kinti életét VV Gergő (Blikk)
Budapest — Egyetlen pillanat alatt törölte ki emlékezetéből Seherezádét (21) VV Gergő (32), amint vasárnap este kilépett a villa kapuján.
jan. 3
5:27
A társadalmi jogfosztás éve - 2011 (Alternatív Energia)
Az alapjogok szűkítésével kezdte, és gyakorlatilag a mindennapi élet összes területére kiterjesztette új szabályait a Fidesz. Az igazságszolgáltatást éppúgy a maga képre formálta, mint az önkormányzati rendszert és a választási szabályokat. 2011 a társadalmi jogfosztás éve volt.
jan. 3
5:27
Bokros és Szanyi is ott volt – ismert arcok a tüntetésen + fotók (hirado.hu)
A megmozduláson több politikus és közéleti szereplő is megjelent.
jan. 3
5:29
Cáfolja Semjént a KDNP roma tanácsadója (Alternatív Energia)
Minden cigányságot érintő kérdésben hozzám fordultak országos szinten, cigánysággal kapcsolatos problémákban tőlem kértek megoldási javaslatot - nyilatkozta lapunknak Kamarás István arra reagálva, hogy a KDNP tagadta, hogy a roma politikus tanácsadói pozícióban segítette volna a párt munkáját.
jan. 3
5:29
Trükkös december az autópiacon (hirado.hu)
Az év utolsó hónapjában megvett autókat a vevők jó része csak idén, a már kedvezőbb regisztrációs adó mellett helyezi forgalomba.
jan. 3
5:31
Ingyen él a védett őshonos (Alternatív Energia)
Törvénymódosítás van, végrehajtási rendelet nincs, így nem tudni, ki osztályozza a kutyákat. És azt sem, mennyire ugrik meg a jövőben a kóbor-, a menhelyi, illetve a kényszerből elaltatott kutyák száma. Csak annyi biztos, hogy ebadó van, ám korántsem biztos, hogy a települések ki is vetik.
jan. 3
5:33
Újabb perek indulhatnak (Alternatív Energia)
Szőlősgazdák és bortermelők perelték be a kolontári vörösziszap-katasztrófa felelőseként vádolt MAL Zrt.-t. A szennyezés miatt sérült a Somló hegyi történelmi borvidék jóhírneve, ami visszavetheti az innen származó bor iránti keresletet. Ezzel uniós és állami pénzből indított beruházások kerültek veszélybe. A kolontári katasztrófával kapcsolatos polgári perekben már az év elején várhatók ítéletek.
jan. 3
5:42
Megkerült Banán Samu, az ellopott majom (Blikk)
jan. 3
5:42
Nem tudják kiverni a fejükből a márkát a németek (ProfitLine)
Tíz évvel azt követően, hogy az euró megjelent a készpénzforgalomban, a németek túlnyomó többsége még mindig átszámítja az árakat időnként márkára.
jan. 3
5:45
A lelkes bizalomnak immár vége (Üzlet és Utazás)
Komoly erózió következett be az Orbán-kormány támogatottságában a hozzá közel álló vállalkozók körében is. Nem csak a társadalom egy jelentős része vesztette el a bizalmát a kormányban, de csalódtak a Fidesz gazdaságpolitikájában a párt értelmiségi holdudvarának közgazdászai is.
jan. 3
5:45
Argentína nem enged a Falkland-szigetekből (hirado.hu)
Buenos Aires tárgyalni hívja Londont a partjaitól néhány száz kilométerre fekvő, brit ellenőrzésű terület hovatartozásáról.
jan. 3
5:47
Rekord szintre növekednek az üzemanyagárak (Üzlet és Utazás)
Hat forinttal emeli holnaptól mind a benzin, mind a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi listaárát a Mol Nyrt. A korrekciót követően mindkét hajtóanyag típus ára sohasem látott magasságokba szökik. A benzin literjének az országos átlagára 413 forint, a dízel hajtóanyagé pedig 433 forint lesz. (Az árak a különböző töltőállomásoknál literenként akár 30 forinttal is eltérhetnek egymástól.)
jan. 3
5:47
Őzeket is "képez" az FBI (hirado.hu)
Az állatok annyira hozzászoktak a zajhoz, hogy gyakran csak néhány méterre legelésznek a célalakoktól a Virginia állambéli lőtéren.
jan. 3
5:48
Down-kóros unokájáért küzdött Garas (NLC)
Azért állt kamerák elé a nagybeteg színész, hogy segítse a Down-kóros betegek elfogadását – írja a Blikk.
jan. 3
5:48
Orbán Viktornak igaza lett a dühödt támadásokkal kapcsolatban (Portfolio)
A miniszterelnök hét hónappal ezelőtt megjósolta, hogy kemény bírálatok érik még a kormányt külföldről. Nagyon úgy tűnik, hogy igaza lett, a kérdés, hogy a kormány mikor ismeri fel: az új...
jan. 3
5:48
Cseles hitelplafon jön a kamattámogatással (Pénzcentrum)
Előkerültek a kamattámogatott hitelek feltételeinek utolsó kis részletei is. Nagy változás nincs a már eddig is ismert részletekhez képest, bekerült viszont egy kamatplafon, ami a támogatott hitelek maximum díjait vághatja le. Még alig van hitel, amit felvehetnének a lakásra vágyó kedvezményezettek, de ösztönzést jelenthet a bankoknak, hogy csökkentsék jelenlegi hiteldíjukat. Kérdés, hogy mi…
jan. 3
5:49
Államcsődünkről beszélnek (Üzlet és Utazás)
Mára olyan helyzetbe kormányozta Orbán Viktor miniszterelnök az országot, hogy az államcsőd veszélye fenyeget az MSZP szerint, ezért az ellenzéki párt meggyőződése, hogy a miniszterelnöknek mennie kell. Józsa István, a szocialista párt frakcióvezető-helyettese hétfőn erre hivatkozva szólította fel a Fidesz-KDNP frakció - mint fogalmazott - önálló gondolkodásra képes és hajlandó tagjait, hogy…
jan. 3
5:50
Már biztos: visszatér Fábry (NLC)
Az új Fábry-show minden második csütörtökön kerül majd képernyőre – írja a Blikk.
jan. 3
5:51
Elszállhat a hitelünk (Üzlet és Utazás)
Egyre gyakrabban felmerül annak a veszélye, hogy a renitens Magyarország ellen valamilyen szankciót alkalmaz majd az Európai Unió. A szavazati jog megvonása, vagy a kizárás pillanatnyilag nem reális, azonban az nem kizárt, hogy az uniós szabályokat rendre megsértő Magyarországgal nem folytatnak hiteltárgyalásokat - a Nemzetközi Valutaalappal karöltve.
jan. 3
6:00
Szavazz a Blikk szépére! (Blikk)
Budapest - Megszületett a döntés! A sztárzsűri összeült, és kiválasztotta, kik azok a lányok, akik ott lehetnek a Blikk Szépe 2011 verseny döntőjén!
jan. 3
6:00
Kiderült, miért nehéz tartani a súlyt fogyás után (Infostart)
Az elhízás és a magas zsírtartalmú étrend megváltoztathatja az agyműködést, különösen a hipotalamuszt és az étvágy szabályozását - állapították meg amerikai kutatók.
jan. 3
6:00
Januártól a 2011-es illeték tízszeresét is fizethetjük (Adózóna)
A módosítások néhány esetben már 2011. XI. 30. napjától, más esetekben viszont csak 2012. január elsejétől lépnek hatályba. Ezen módosítások az illetékek kiszabásához kapcsolódóan két jelentős területet érintenek, egyrészt az eljárási illetékek mértékét, másrészt az ingatlanhoz kapcsolódó bejelentési kötelezettségek, és kedvezmények körét.
jan. 3
6:02
Kinga majdnem megütötte Verát (Blikk)
Budapest - Két legyet akart ütni egy csapásra VV Vera (28). Csapdát állított a cselszövőnek, aki kis híján bele is sétált.
jan. 3
6:03
Színpompás évbúcsúztatás világszerte (Kripto Akadémia)
Válság ide vagy oda, a világ számos országában hatalmas tüzijátékkal búcsúztatták 2011-et és ünnepelték a 2012. év beköszöntét. A hírtelevíziók élőben tudósítottak a leglátványosabb szilveszteri mulatságokról. A dél-csendes-óceáni Szamoa és Tokelau idén elsőként szilveszterezhetett, mivel december 30-át kihagyva "átugrották" a dátumvonalat. Korábban a kis szigetek utolsók között köszöntötték az új…
jan. 3
6:03
Szívbillentyűcsere műtét nélkül (hirado.hu)
A beültetést mellkasfeltárás helyett az éren át, katéterrel végzik, Magyarországon már nyolc ilyen beavatkozás történt.
jan. 3
6:05
Utolsó ütésváltások az iowai caucus előtt (Kripto Akadémia)
Iowa államban az utolsó ütésváltások zajlottak hétfőn a republikánus elnökaspiránsok között a keddi caucus előtt. Ma - helyi idő szerint este héttől - tartják a jelölőgyűléseket, amelyeken a bejegyzett republikánus szavazók véleményt nyilvánítanak, hogy kit akarnak indítani Barack Obama kihívójaként.
jan. 3
6:05
Kiraboltak egy újpesti patikát (hirado.hu)
Egy ismeretlen férfi feltehetően fegyverrel fenyegette meg az alkalmazottat, majd a pénzzel elmenekült a helyszínről.
jan. 3
6:06
Gergő: frigidek a VV-s lányok (NLC)
A kiesett alfahím szerint a benti lányok nem alkalmasak a szexre – írja a Bors.
jan. 3
6:07
Wulff magyarázkodhat (Kripto Akadémia)
Egyre kellemetlenebb helyzetbe kerül Christian Wulff német elnök. Lapértesülések szerint nyomást gyakorolt az egyes médiumokra, hogy ne hozzák nyilvánosságra a hitelfelvételével kapcsolatos híreket. Wulff karácsony előtt kért bocsánatot az elhallgatott hitelfelvétel miatt.
jan. 3
6:07
Tilos a fegyver Bogotában (hirado.hu)
Betiltotta a fegyverviselést a kolumbiai főváros új polgármestere, az egykori gerilla.
jan. 3
6:08
Aranyszállítmányra csapna le Klapka (NLC)
Kiszivárgott egy videofelvétel a szupertitkos üzleti megbeszéléséről – írja a Blikk.

Keresés