2012. január 7. szombat

jan. 7
0:00
NS: Egervári Sándor receptje; ki a diósgyőri csodacsatár? - szombat (She)
Válogatás a Nemzeti Sport szombati számából:
jan. 7
0:06
Még hatékonyabb motorokkal gazdagodik az új Renault Mégane (Auto Pult)
A Renault a 2012-es modellévre a Mégane sorozatot is kezelésbe veszi, mely során a szolid külső módosítások mellett még hatékonyabb erőforrások gazdagítják a kínálatot. Az egy friss benzines és a két új dízelmotorhoz már szériában társul a start-stop-, valamint a rekuperatív fékrendszer, ezzel is csökkentve a fogyasztást.
jan. 7
0:39
Napi kínai mantra január 7-re (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész éledet megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
jan. 7
0:51
Vitamin, amire szükségünk van: a felismeréstől a pótlásig (HáziPatika)
Kedvetlen, fáradékony, nincs erőnléte, bőrproblémái vannak? Gondolja végig, mit eszik, elég vitamint tartalmaz-e mostanában az étkezése - hátha egyszerűen, vitaminpótlással megoldhatók lennének a gondjai.
jan. 7
0:54
1860 München: Király sérülése komplikáltabb, ám a kapus így is edz (She)
Az 1860 München labdarúgócsapatát erősítő Király Gábor még december közepén szenvedett izomszakadást a vádlijában, ám azóta kiderült, hogy a kapus Achilles-ina is megsérült.
jan. 7
1:30
Videó: Vass kegyetlenül bevágta, Feczesinnek szerencséje is volt (She)
Mint azt korábban megírtuk, Vass Ádám és Feczesin Róbert is góllal vette ki a részét a Brescia péntek délutáni, Crotone elleni 3–0-s győzelméből. Nézze meg, hogyan vette be a vendégek kapuját a két magyar légiós!
jan. 7
3:03
Alkoholizmus - Nem az akarat hiánya okozza (WebBeteg)
Az alkoholizmus (és a többi függőség) kezelésében az elmúlt években, évtizedekben szemléletváltás történt. Debrecenben közel három éve alkalmazzák az úgynevezett Minnesota-modellt, amely szerint az alkoholizmus és a drogfüggőség egyaránt betegségnek számít.
jan. 7
3:36
Olcsón megúszta Verrasztó (Blikk)
Budapest – Hiába állítják a szövetségben, hogy példaértékű büntetés született a verekedő úszó, Verrasztó Dávid (23) ügyében, ebből egy szó sem igaz.
jan. 7
4:12
Bogaras nyarunk lesz (Blikk)
jan. 7
4:30
"Láttam, ahogy apám elvágja anyám torkát!" (Blikk)
Karcag - Kopott ház, kopott konyhájában, lehajtott fejjel ül az egykor életvidám kamasz fiú, keze a zsebébe dugva, fején kapucni.
jan. 7
4:48
Hamis tanú lett volna a Balla-ügyben (Blikk)
B. Ferenc házához azért dobtak kézigránátot, hogy szálljon ki a rázós ügyekből
jan. 7
4:54
Betelt a pohár - Kitiltották a politikusokat az étteremből (ATV)
Dőltek befelé a politikusok és az újságírók, ám az étterem tulajdonosának annyira elege lett belőlük, hogy a várható bevételkiesés ellenére is kitiltotta őket az üzletéből.
jan. 7
5:06
Megműtötték Keith Richardst (Blikk)
jan. 7
5:09
Újabb hollywoodi sztárpár szakít: íme, az év második válása (hirado.hu)
A hollywoodi nehézfiú hosszú szakítás elé néz. Bár két gyermek édesapja, de élettársával nem házasodtak össze. Már ügyvédek boncolgatják a fájdalommentes szakítás lehetőségét.
jan. 7
5:24
Farkasok közé eresztették a villalakókat (Blikk)
A nyolc játékos a Veresegyházi Medveparkba látogatott el, hogy kiderítsék, ki is az igazi falkavezér a villában.
jan. 7
5:24
Humuszt kért koncertje előtt Thomas Anders (Blikk)
Budapest - Minden jegy elkelt a Thomas Anders koncertjére, aki a Modern Talking Banddel rendezett fergeteges telt házas retróbulit a Syma Csarnokban.
jan. 7
5:24
Az NGM a Fitch leminősítését is megalapozatlannak ítéli (ProfitLine)
Megalapozatlan volt a Nemzetgazdasági Minisztérium szerint a Fitch Ratings döntése, amellyel megvonta Magyarországtól a befektetési ajánlású államadós-osztályzatot.
jan. 7
5:27
Fábryval is bőkezűek (Alternatív Energia)
Jövő hónaptól a köztévében szerepel Fábry Sándor. Műsora adásonként 15-18 millió forintba kerül, a kétéves szerződés ellenére konkrét nézettségi elvárás nincs vele szemben. A köztudottan jobboldali kötődésű tévésnek tehát ugyanúgy garantált a helye a közmédiában, mint az Orbán Viktor bizalmasához, Habony Árpádhoz, illetve Jáksó Lászlóhoz köthető, márciusban induló Marslakóknak.
jan. 7
5:27
Zámbó Marietta kifakadt Mary Zsuzsi temetésén (NLC)
Zámbó Jimmy testvérének, Mariettának nem maradt abból a CD-ből, amit a gyászszertartáson résztvevőknek osztogattak.
jan. 7
5:29
Lelépésre kényszerítették Árok Kornélt (Alternatív Energia)
Nem fogadta el a pécsi állást, ezért felmentették a szolgálat alól Árok Kornélt, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetének vezetőjét. A hivatásosok korai nyugdíjáért szervezett tüntetések, és a bohócforradalomként meghirdetett demonstráció szervezőjeként ismertté vált érdekvédővel a napokban közölték: vagy felhagy a szakszervezeti tevékenységgel és vonuló tűzoltó lesz, vagy megválnak tőle.
jan. 7
5:31
7-en a 7-ről (Alternatív Energia)
Milyen feltételekkel vállalná el a miniszterelnöki posztot? - újságírók válaszolnak.
jan. 7
5:33
Laza kapcsolatot akar az LMP (Alternatív Energia)
Választási koalíciót továbbra sem tud senkivel elképzelni az LMP, a párt azonban bárkivel hajlandó együttműködésről beszélni annak érdekében, hogy a 2014-es választások után vissza lehessen állítani az alkotmányosságot Magyarországon - jelentette ki lapunknak Schiffer András.
jan. 7
5:42
Sehi anyja kiosztotta Gergőt (Blikk)
Budapest – Indulatokkal teli találkozás volt VV Gergő (32) és villabeli kedvese, Seherezádé édesanyjának pénteki megbeszélése. Ditti alig várta, hogy végre beolvashasson Gergőnek, aki férfiasan állta az ellene felhozott vádakat. Persze ez nem jelentette azt, hogy egyet is ért Sehi anyukájával.
jan. 7
5:45
Rendőrkézen a brutális kerítő (Alternatív Energia)
Elfogta a BRFK azt a 35 éves férfit, aki hónapokon keresztül tartott fogva két fiatal lányt Budapesten, és testi, lelki erőszakkal szexrabszolgaságra kényszerítette őket. A rendőrség kezdeményezte a brutális kerítő előzetes letartóztatását.
jan. 7
5:45
Perelnék a kasszákat (Üzlet és Utazás)
Hűtlen kezelés miatt büntetőfeljelentést tesz a magánnyugdíjpénztárak ellen a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) - jelentette be a nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott. Selmeczi Gabriella szerint már most látni, hogy "jelentős kár van". A Stabilitás Pénztárszövetségnél egyelőre nem értik a vádakat, hiszen több vizsgálat ennek ellenkezőjét állapította meg. Egyelőre nem reagáltak a…
jan. 7
5:47
Megtévesztő volt az időjárás-jelentés (Alternatív Energia)
Előző napi műholdfelvételekkel mutatta be az aznapi időjárást az MTV reggeli hírműsorának meteorológusa, aki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) munkatársa. A szolgálat észlelte a hibát és vizsgálatot kezdeményezett. Az OMSZ elnöke jelenleg ugyanaz a Dunkel Zoltán, akit a 2006. augusztus 20.-i tűzijáték során bekövetkezett, halálos áldozatokkal járó vihar után nem vontak felelősségre.
jan. 7
5:47
Az Economist kemény szankciókat sürget (Üzlet és Utazás)
Valószínűtlenül gonosznak tűnik Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke - írja tegnapi számában az Economist című brit gazdasági szaklap.
jan. 7
5:49
Kevés erdélyi magyar voksra lehet számítani (Alternatív Energia)
Január elejéig 65 ezer erdélyi magyar választókorú vette föl a magyar állampolgárságot, de az első év adataiból óvatosan lehet csak következtetni a 2014-es választói létszámra.
jan. 7
5:49
A szakértőket nem lepte meg a leminősítés (Üzlet és Utazás)
Gimes Gergely, a Political Capital elemzője szerint a Fitch döntése nem volt váratlan, a lépést már korábban beárazták a piacok, így az vélhetően érdemben már nem módosít a jelenlegi helyzeten, nem rontja tovább az ország megítélését.
jan. 7
5:51
Egy értelmetlen háború tanulságos krónikája (Üzlet és Utazás)
"Se vele, se nélküle"-kapcsolatot ápol a második Orbán-kormány a Nemzetközi Valutaalappal (IMF). Ha egy másik kormány fordul krízishelyzetben az IMF-hez, az szégyen, de ha ők teszik ugyanezt, akkor az a gazdasági növekedést szolgálja.
jan. 7
6:00
Katy Perry és férje szétköltözött (Blikk)
jan. 7
6:03
A néhai Kedves Vezető különös hóbortjai (Kripto Akadémia)
Könnyen ajándékozott az éhező Észak-Korea istenként tisztelt kommunista diktátora. Az érték nem számított, az elitnek mindene megvan Phenjanban is - erről mesélt a BBC-nek a propagandagépezet egykori láncszeme, az álnéven dicshimnuszokat publikáló költő, aki 11 ezer dolláros Rolex órát kapott ajándékba Kim Dzsong Il-től.
jan. 7
6:05
Újabb lehallgatási botrány Szlovákiában? (Kripto Akadémia)
Karácsony előtt megjelent állítólagos lehallgatási jegyzékek tartják lázban az országot - írta a bumm.sk portálja.
jan. 7
6:07
Kozmikus meglepetések az űrben (Kripto Akadémia)
Az idei esztendőt a kereskedelmi cégek látványos megjelenése fogja jellemezni a kozmikus térben. Beindul az a fajta űrprogram, amelynek haszna már nem csak az államé.
jan. 7
6:18
Ingyen CD-ért tülekedtek Mary Zsuzsi ravatalánál - fotógalériával (BorsOnline)
Különös módon mondtak köszönetet a végső búcsúztatásra érkezőknek, ingyen osztogattak CD-ket. A méltóságteljes megemlékezés vásári tülekedéssé változott.
jan. 7
6:21
VV Fecó ki akarja csinálni Sehit (NLC)
VV Kinga eléggé kiakadt Fecóra, amiért a fiú melegítőben szerepelt közös kisfilmjükben. A másik divatdiktátor, Seherezádé is egyetértett Kingával, így Fecó azonnal arra gondolt: mindenki ellene van. És elhatározta, hogy akkor majd ő jól vissza vág. Már megint dráma van...
jan. 7
6:30
Áfa-visszaigénylés: milyen esetekben marad a 30 nap? (Adózóna)
A parlament által 2011 utolsó napjaiban elfogadott törvények a személyi jövedelemadó és az általános forgalmi adó tekintetében jelentősen módosították a korábbi szabályozást. Néhány változás, amit érdemes fejben tartani.
jan. 7
6:30
A hazai csődkockázat nem változott (ProfitLine)
Nem mozdult érdemben a magyar államadósság törlesztéskockázatára kínált biztosítási tranzakciók árazása a londoni piacon az után, hogy pénteken a Fitch Ratings hitelminősítő megvonta a befektetési ajánlású szuverén devizaadós-osztályzatot Magyarországtól.
jan. 7
6:36
Álmában fosztották ki Baricz Gergőt (BorsOnline)
Nem volt szerencséje Baricz Gergőnek, amikor Magyarországra indult, hogy beköltözzön albérletébe. Az énekest álmában meglopták, többek között kézi számítógépét is elvitték.
jan. 7
6:39
Így válaszolt az amerikai nagykövetnek a Fidesz (168 Óra Online)
William Odom amerikai tábornoktól és kémfőnöktől származó idézettel reagált a Fidesz pénteken Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövet kijelentéseire.
jan. 7
6:39
Kik játszanak Dörnerék Színházában? (Spa Trend Online)
Dörner György, az Új Színház február 1-jén hivatalba lépő igazgatója közzétette a teátrum idei és jövő évadjának műsortervét.
jan. 7
6:39
Már kitölthető a söralátét-adóbevallás (hirado.hu)
Idén több százezer magánszemély adhat számot keresetéről az egyoldalas, söralátétként is emlegetett adóbevallási iraton, amely péntektől elérhető az NAV internetes oldalán.
jan. 7
6:41
Álomcsőd (Spa Trend Online)
Tavaly májusban Szőcs Géza kulturális államtitkár mert igazán nagyot álmodni: egy nemzetközi, igazi "A-listás" filmfesztivál kellene Magyarországra, 12-15 filmből álló versenyprogrammal.
jan. 7
6:41
Kigyulladt és lezuhant egy hőlégballon (hirado.hu)
Kigyulladt, majd a földbe csapódott egy hőlégballon szombaton Új-Zélandon. A járművön utazó tizenegy ember életét vesztette.
jan. 7
6:54
Rács mögött a dögkútba dobott házaspár szomszédja (BorsOnline)
Előzetesbe tették a szolnoki K. György vállalkozót, akit társtettesként elkövetett emberrablással gyanúsítottak meg. A férfi másodszomszédja a megölt Baunok házaspárnak.
jan. 7
6:54
NHL: otthon égett a Chicago, a Rangers a Penguinst is megverte (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján öt mérkőzést rendeztek. Sorozatban ötödször győzött a Keleti főcsoportot vezető New York Rangers, ezúttal a Pittsburgh ellen. Ugyanakkor a nyugaton második helyen álló Chicago egymás után harmadszor kapott ki, most ráadásul hazai pályán 4–0-ra a Coloradótól.
jan. 7
6:56
Várkonyi Andrea a híradóban pedálozik (BorsOnline)
Új televíziós technikákkal ismerkednek a TV2 műsorvezetői. Többek között Gombos Edina és Várkonyi Andrea is azért gyakorol, hogy január 14-én minden zökkenőmentes legyen a képernyőn.
jan. 7
6:57
Először, másodszor: bóvli! (Üzlet és Utazás)
A Fitch Ratings is csatlakozott pénteken a Moody's és a Standard&Poor's hitelminősítők véleményéhez, és a magyar adósosztályzatot a befektetésre nem ajánlott (bóvli) kategóriába sorolta. A kormányt - állítólag - meglepte a magyar gazdaságpolitikáról alkotott lesújtó vélemény, a hazai és a nemzetközi elemzőket már kevésbé. Ugyancsak tegnap, a leminősítés bejelentése előtt, a második…
jan. 7
6:57
Szalay: "Már a szemünk sem rebben, mikor leállunk" (Behaviour)
Noha továbbra is meglepetésszerű technikai gondok nehezítik Szalay Balázs és navigátora, Bunkoczi László versenyét a 2012-es Dakaron, a magyar páros talajvízszerűen jön fel összetettben, és már a 35. helyen áll. Ha mindez nem lett volna elég, az időjárás is megdobta a téteket, és a havazás, valamint a viharos szél miatt elmaradt a tegnapi szakasz.
jan. 7
6:57
Sztárok az Operaházban (Spa Trend Online)
A Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekarának január 8-ai hangversenyét a világ egyik legnevesebb karmestere, Christoph Eschenbach dirigálja.

Keresés