2012. február 10. péntek

febr. 10
0:15
Megállítja a halálos kórt a mate tea (HáziPatika)
Lehetséges, hogy a vastagbélrák megelőzéséhez csak a maté teát kell megszeretnünk?
febr. 10
0:19
Így diagnosztizálják a figyelemhiányos hiperaktivitást (HáziPatika)
Bár az ADHD diagnosztizálása nem könnyű, megfelelő mennyiségű információ birtokában egyértelműen kideríthető, hogy ezzel a tünetegyüttessel van-e dolgunk.
febr. 10
0:21
NS: „Percemberkék, újgazdagok irányítanak a magyar fociban” - péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:
febr. 10
0:24
Napi kínai mantra február 10-re (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
febr. 10
0:28
Hétvégi horoszkóp február 10-től (NLC)
Az exek visszatérnek (vagy legalábbis szeretnének), hogy szétrobbantsák a kapcsolatunkat. Az sem jár jól velük, aki még nem talált új párra, ezért nekik is jobb messziről elkerülni az exeket. Feszültséggel teli hétvégére készülhetnek szinte valamennyi jegy szülöttei.
febr. 10
2:45
3G népszerűsítés felsőfokon? (PCWorld)
MegaFon: 5000 dollár értékű nyaralás üti a legadatéhesebb ügyfél markát. Related Stories A mobilos Facebookra is jönnek a reklámok Frissítenék a Lumia 800 kamera alkalmazását? G.Skill memóriák alacsony profillal Lencsevégre került egy Ice Cream Sandwichet futtató N9 Fotón a Samsung Galaxy Mini utóda
febr. 10
3:21
Csenge és Peti pénteken összeházasodnak (Blikk)
Budapest - Elérkezett Csenge (23) és Peti (25) nagy napja, az ÖsszeEsküvők győztes párosa pénteken törvényesen is összekötik az életüket. A Blikk elkísérte őket utolsó napjukon, amit még mint menyasszony és vőlegény töltöttek.
febr. 10
4:18
Veréstől retteg Liptai Claudia (NLC)
Számos újítással ma, vagyis pénteken este útjára indul a Megasztár 6. évada. Liptai Claudia pedig attól félt a forgatáson, hogy valaki ellátja a baját.
febr. 10
4:39
Ctrl - Alt - Del : atomerőműnél kicsit durva (ProfitLine)
Németországban a különösen hideg időjárás miatt újraindítottak több olyan atomerőművet, amelynek reaktorait a fukusimai atomerőműben bekövetkezett baleset után leállították.
febr. 10
4:51
Pózolni akart a fegyverrel Dominik (Blikk)
Szigetszentmiklós—Halásztelek — Valószínűleg barátai előtt akart felvágni L. Dominik (†13), ám felesleges vagánykodása egy pillanat alatt tragikus véget ért.
febr. 10
4:54
Árfolyamgát - itt vannak a legfontosabb tudnivalók (hirado.hu)
A devizaalapú jelzáloghitel-adósok, valamint a deviza alapú lízingszerződéssel rendelkezők 2012 végéig még beléphetnek az árfolyamvédelmi-rendszerbe.
febr. 10
4:54
Csúcsra jutott VV Vera (NLC)
Az érzékeny lelkű lány a pornófilmjével akár a szakma rangos díját is bezsebelheti – írja a Bors. Ha kijön a villából, a szexiparban könnyen el tudna helyezkedni, hiszen már most kapkodnak érte.
febr. 10
4:57
"Hülyeséget mondtam" - megtört a világhírű parfümkészítő (ATV)
Sajnálatát fejezte ki Jean-Paul Guerlain világhírű parfümkészítő csütörtökön a párizsi bíróságon egy a francia közszolgálati televízióban 16 hónappal ezelőtt elhangzott rasszista kijelentése miatt. A nagy port kavart ügy nyomán több francia jogvédő szervezet a Guerlain-termékek bojkottjára szólított fel.
febr. 10
5:09
Eltűnt a tengeren a magyar evezős (Blikk)
Atlanti-óceán - Három napja nem lehet elérni műholdas telefonján Rakonczay Gábort (31), aki a világon elsőként egyedül vágott neki az Atlanti-óceán átevezésének egy speciális kenuval.
febr. 10
5:12
Navracsics Brüsszelben európaibb hangot ütött meg (Adó1százalék)
Összeveszett Neelie Kroes, az Európai Bizottság alelnöke Brüsszelben Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettessel. Ma a magyarországi helyzetről tartottak meghallgatást az Európai Parlamentben, és az esemény előtt - az alelnök állítása szerint - Navracsics megígérte, hogy Magyarország követi az Európa Tanács ajánlásait.
febr. 10
5:12
Árfolyamvédelmet kap csaknem mindenki (Üzlet és Utazás)
Kiterjeszti a Nemzetgazdasági Minisztérium az árfolyamgát rendszerét, így a deviza alapú jelzáloghitel-adósok, sőt, az eddig az árfolyamrögzítésből kimaradó deviza alapú lízingszerződéssel rendelkezők is 2012 végéig kezdeményezhetik a belépést az árfolyamvédelmi rendszerbe.
febr. 10
5:12
Nem bírják egymás nélkül: újra együtt az álompár (hirado.hu)
Négy hónappal szakításuk után újra kéz a kézben jelent meg Hollywoodban az álompárnak kikiáltott Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger.
febr. 10
5:14
Ingatlanügy a levéltár államosítása mögött? (Adó1százalék)
Olyan konferencia próbál szakmai érveket gyártani a Politikatörténeti Intézet (PTI) levéltárának ellehetetlenítése mellett, amelyen az érintettek nem is szólalhattak fel. A levéltári törvény módosításával a PTI anyagát államosíthatják.
febr. 10
5:15
Pokolgéppel akarta kivégezni szerelmét egy kaposvári kamasz (ATV)
Házilag az internetről szerzett információk alapján barkácsolt bombát egy kaposvári kamaszfiú. Egy lányt akart felrobbantani vele, aki nem viszonozta a szerelmet. A robbanószerhez szükséges alapanyagokat legálisan, boltokban vette. A fiút most gyilkossági kísérlettel vádolják. A bíróság azonban elnapolta az ítéletet, újabb szakértőket akar meghallgatni.
febr. 10
5:16
Gyalogolnak tovább az út szélén hagyottakért (Adó1százalék)
Tegnap is elszántan gyalogolt az éhségmenet. Reggel 9-kor indultak Kerecsendről és sötétben értek az éjszakára szállást adó Ludasra. Tóth Imre Miklós munkanélküli olvasztár, aki reménytelen helyzetbe került barátja öngyilkossága után határozta el, útnak indul Budapestre, mondják, félelmetes tempót diktál a szeles hidegben.
febr. 10
5:17
„Nagyon vonzó vagyok” Elvették a Liszt Ferencet (ATV)
Feleségül vette a Ryanair a Budapest Airportot – így jelentette be a légitársaság vezérigazgatója, hogy a felek megállapodtak a Ryanair budapesti bázisának megnyitásáról. Jövő péntektől kezdetben 3 majd 5 repülőgépet állítanak forgalomba, és 2 millió 400 ezer fős utasforgalommal számolnak. A cégvezető szerint nem kaptak elég kedvezményt sem a kormánytól, sem a Budapest Airportól.
febr. 10
5:18
Orbán: a CNN is benne volt a puccskísérletben (Adó1százalék)
A szokásos figyelemelterelő és az összezárást segítő trükköt (lásd: 1998, megfigyelési ügy) vetette be Orbán Viktor a Fidesz háromnapos egri tanácskozásán. A miniszterelnök hírek szerint arról beszélt, hogy puccskísérlet zajlott ellene három fronton, amelyben benne volt a CNN és néhány magyar, valamint külföldi diplomata is.
febr. 10
5:20
Csaknem 400 milliós prémium a BKV-nál (Adó1százalék)
Nagyon "nem ért egyet" vele, sőt helyteleníti a főpolgármester, hogy a csődközeli helyzetben lévő BKV-nál közép- és felsővezetők tucatjai kaptak a héten fizetés-utaláskor prémiumot.
febr. 10
5:27
Elege lett a férfiakból Onyutha Juditnak (Blikk)
Budapest — Fogalma sincs Onyutha Juditnak (36), hogy ki miatt hagyta magára a férje két gyerekkel több mint tízévnyi házasság után, de azt mondja, nem is érdekli.
febr. 10
5:29
Kern vérszegény! Vasat kell szednie (Blikk)
Budapest - Javult az állapota Kern Andrásnak (64), ám orvosai szerint továbbra sem lehet tudni, hogy Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészünket mikor láthatjuk újra a színpadon.
febr. 10
5:30
Nem volt terrorveszély a budapesti forgatáson (Alternatív Energia)
Amint azt lapunk már előre jelezte, nem történt bűntény az amerikai színész főszereplésével Budapesten forgatott filmhez Magyarországra szállított fegyverekkel kapcsolatban. A tavaly októberben indított, tegnap zárult nyomozás sem állapított meg büntetőjogi felelősséget.
febr. 10
5:30
Kórházbezárások jönnek? (hirado.hu)
Az intézmények nevükben nem szűnnének meg, de az átszervezéssel az aktív fekvőbeteg-ellátás helyben gyakorlatilag leállna - írja a Népszava.
febr. 10
5:32
Dönthetnek ma az egyházak sorsáról (Alternatív Energia)
Ma tárgyalja az Országgyűlés vallásügyi bizottsága az egyházügyi törvény módosításáról szóló kormánypárti javaslatot. Mint arról korábban beszámoltunk, azért kényszerül erre a Fidesz, mivel a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnökének vallástudományi tanácsadó testülete - amely az egyházzá nyilvánítási kérelmeket bírálta el - nem hozott konkrét döntéseket.
febr. 10
5:34
Lopakodó gyilkos a hideg (Alternatív Energia)
Bár nem dőltek meg a hidegrekordok, a fagy ismét ölt Magyarországon. A kihűléses halálesetek egy részét ráadásul az okozza, hogy az áldozatok nem ismerik fel kellő időben a veszélyt, így akár az otthonukban is megfagyhatnak. A hideg mellett a szmog is egyre nagyobb gondot okoz a városokban.
febr. 10
5:45
Bochkor Gábor: Egyke marad Nóri (Blikk)
Budapest — Nem lesz esküvő, és nem lesz még egy gyerek! Bochkor Gábor (47) egyszer és mindenkorra tisztázni szeretné, hogy így boldog kis családjával, ahogy van.
febr. 10
5:45
3 évtized után atomreaktor épülhet az USA-ban (ProfitLine)
Közel három évtized után először adtak ki engedélyt új atomreaktor építésére az Egyesült Államokban.
febr. 10
5:48
Későn döbbent rá a kormány a Malév-csőd árára - jön az újraélesztés? (Napi)
Budapesten és Moszkvában szakemberek hada próbál megoldást találni a Malév Zrt. feltámasztására. A Napi Gazdaság értesülései szerint a kormánynak csak a múlt pénteki leállás után vált világossá az, hogy ... ...
febr. 10
5:48
Megszületett a görög takarékossági csomag (Üzlet és Utazás)
Az Európai Unió, az Európai Központi Bank (EKB) és a Nemzetközi Valutaalap, az úgynevezett trojka tegnap végre megállapodott a görög pártokkal a következő takarékossági programról, ami a második 130 milliárdos, esetleg még ennél is nagyobb, akár 150 milliárdos görög segélycsomag megnyitásának a feltétele.
febr. 10
5:48
Közvetlen lesz a cseh elnökválasztás (Kripto Akadémia)
Közvetlenül választhatják meg elnöküket a jövőben a csehek. A prágai szenátus szerdán késő este fogadta el az erre vonatkozó javaslatot.
febr. 10
5:48
Rengeteg madár pusztul el a kemény fagyban - így segítheti túlélésüket (hirado.hu)
A vastag hótakaró miatt a madarak nem találnak élelmet; az állatvédők szerint ilyenkor különösen fontos, hogy figyeljünk rájuk.
febr. 10
5:48
Az érgyulladás (vasculitis) típusai (WebBeteg)
A vasculitis gyűjtőnév olyan érgyulladásra utal, amely az ér által érintett szerv károsodását jelenti. A vasculitis a szervezet bármely területén kialakulhat, mégis leginkább a verőerekre (artériák) jellemző.
febr. 10
5:48
Drasztikus fogyásba kezdett Szulák Andrea (NLC)
A színésznő két hónapja keményen küzd a pluszkilók ellen, még a vacsorát is kihagyja. Célja, hogy négy számmal kisebb ruhaméretet érjen el a nyárig folytatandó fogyókúrával – írja a Bors.
febr. 10
5:50
Ismét drágulhatnak az üzemanyagok (Üzlet és Utazás)
Két heti enyhe csökkenés után ismét növekedésnek indulhatnak idehaza az üzemanyagárak, a nemzetközi piacokon ugyanis drágulni kezdett az olaj, s emelkedtek a belőle készült termékek, így a benzin és a gázolaj jegyzésárai. Eközben a forint gyengülni kezdett a vezető valutákkal szemben.
febr. 10
5:50
ENSZ-segítségre várva (Kripto Akadémia)
Az Arab Liga azt közölte, hajlandó folytatni szíriai megfigyelő misszióját. Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár közlése szerint az arab államokat tömörítő szervezet az új misszióban szorosan együttműködne a világszervezettel. Az ENSZ-főtitkár közölte azt is, hogy Nabil al-Arabi, az Arab Liga főtitkára kérte a világszervezet segítségét.
febr. 10
5:50
Moszkvai mentőkötél a Malévnak? (hirado.hu)
Az orosz fejlesztési bank az ott tárgyaló magyar küldöttséggel már a Malév újraindítását lehetővé tévő újabb hitelről egyeztetett.
febr. 10
5:51
Nyomasztó teher lett az ingatlanvásárlás: hiába olcsók a lakások (Pénzcentrum)
A tavalyi nyár elején még a 11,33 százalékos hitel is drágának számított, ma viszont csak egyetlen nagy bank kínál ennél kedvezőbb ajánlatot, azt is csak legjobb ügyfeleinek. Átlagosan közel 3 százalékkal drágultak a bankok lakáscélú hitelei az elmúlt fél év alatt. A teljes futamidő alatt közel 2 millió plusz terhet jelenthet a családoknak egy átlagos hitel esetén, ennyivel fizethetnek többet…
febr. 10
5:52
Csak Lázár tőzsdézhet (Üzlet és Utazás)
Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője, Hódmezővásárhely polgármestere - közgyűlési jóváhagyással - közpénzekkel határidős valutaspekulációt folytatott. Az ügylet mérlege: negatív. De nem csak az egyes települési önkormányzatok foglalkoznak kockázatos ügyletekkel. A kereskedés a részvényekkel nem idegen az Orbán-kormánytól sem, annak ellenére, hogy a magán-nyugdíjpénztárak tagjainak vagyonát azon…
febr. 10
5:52
Terjeszkedő orosz GPS-ek (Kripto Akadémia)
Múlt év októberében Szergej Kozlov ellentengernagy még arról beszélt, hogy az orosz globális helymeghatározó rendszer, a GLONASZSZ 2015-re lesz képes versenyre kelni az amerikai GPS-el. Most már arról nyilatkozott, hogy pontosságát tekintve gyakorlatilag már felzárkózott az amerikai és az európai mellé.
febr. 10
5:52
Ítéletet jöhet a Geréb-perben (hirado.hu)
A másodfokon zajló per tárgyalásán a vádlottak előzőleg felszólalhatnak az utolsó szó jogán a Fővárosi Ítélőtáblán.
febr. 10
5:54
Gorbacsovnak nem bocsátanak meg (Kripto Akadémia)
Az elmúlt száz év orosz és szovjet vezetőinek népszerűségét vizsgálta meg egy moszkvai közvéleménykutató intézet. Azt mérték, hogyan vélekedik a ma embere azokról, akik saját és őseik mindennapjait határozták-határozzák meg. A mai politikai szereplők, a legnépszerűbbek, a régiek bűneit megbocsátották, Gorbacsovnak viszont nem felejtik az egykori nagyság, a birodalom széthullását.
febr. 10
5:57
Titokzatos Hitler-fotók borzolják a kedélyeket – Képekkel (168 Óra Online)
Sosem látott fotók kerültek elő Adolf Hitlerről, melyeken a Führer – úgy tűnik – gyűlölettől fűtött beszédeire próbál.
febr. 10
6:03
"Nem bírok élni szex nélkül!" (Életforma)
Számukra a leghatásosabb gyógyír minden bajra a szex. Ezt "használják" testi, lelki fájdalmakra, stresszre, feszültségre. Egész életük a szexualitás körül mozog, úgy szervezik napjaikat, hogy a testi érintkezés semmiképpen se maradjon ki a programból. Szenvedélybetegség ez, vagy csak túl nagy szexuális étvágy?
febr. 10
6:03
Bajba kerülhetnek az autósok Ausztriában (Vezess)
A rendkívüli időjárás miatt gondban van az osztrák autóklub, a segélykérő hívások sokasága miatt csak másnap érnek a helyszínre.
febr. 10
6:06
Szexet akart a villában VV Olivér (NLC)
Vágyfokozó pirulákat akartak becsempészni az újonnan beköltözött exvillalakók, hogy feltüzeljék a bentiek szexuális étvágyát – írja a Blikk. A veszélyes terv azonban dugába dőlt, a bejáratnál elvették tőlük a biztonságiak.
febr. 10
6:08
Bochkor: Nem lesz több gyerek (NLC)
A rádiós már unja, hogy állandóan az esküvőről és egy esetleges újabb gyermekáldásról faggatják. Tévés párjával megbeszélték, hogy hárman is tökéletesen boldogok – írja a Blikk.

Keresés