2012. február 27. hétfő

febr. 27
0:03
NS: Ben Johnson Magyarországon járt; Németh Krisztián kálváriája; a váci Guinness-rekord - hétfő (She)
Válogatás a Nemzeti Sport hétfői számából:
febr. 27
0:03
Kemény meccsen nyert a Barca (Metropol)
Nagyiramú, helyenként kemény meccset vívott a Barcelona az Atlético Madrid otthonában, a katalán csapat végül 2-1-re győzött.
febr. 27
0:06
Napi kínai mantra február 27-re (NLC)
Ezentúl minden nap kapsz tőlünk egy kis segítséget ahhoz, hogy pozitívan gondolkodhass! Napi kínai mantráinkkal az egész életed megváltoztatjuk, ha te is úgy akarod!
febr. 27
0:57
Tenisz: Melzer Memphisben először nyert ATP-tornát Európán kívül (She)
Az osztrák Jürgen Melzer nyerte meg az 1.155 millió dollár összdíjazású memphisi ATP-tornát, miután a fináléban két szettben diadalmaskodott a negyedik helyen kiemelt kanadai Milos Raonic ellen.
febr. 27
1:00
Poratkával az asztma ellen? (HáziPatika)
A poratkákban található egyik fehérjéből készült tabletta forradalmasíthatja az asztma kezelését.
febr. 27
1:04
Plusz éveket nyerhet, ha ilyet eszik! (HáziPatika)
A hosszú élet titkát már sokan próbálták megfejteni, egyelőre kevés sikerrel. Ám a kutatások során számos olyan apróbb dologra derült fény, amelyek plusz éveket adhatnak bárkinek. Meglepő, de bizonyos baktériumok is segíthetnek...
febr. 27
1:18
Heti horoszkóp február 27-től (NLC)
Dinamikus hetünk lesz, amikor nem hagyunk semmit annyiban, és ha kell, belemegyünk éles helyzetekbe is, csak hogy győzzünk.
febr. 27
1:45
Babos Tímeának Mexikóban már sikerült! WTA-tornát nyert! (Agroinform)
A 18 éves teniszezőnő végig stabilan játszva, két szettben győzte le Alexandra Cadantut élete első döntőjében.
febr. 27
1:51
Tenisz: áttörés, Babos Tímea megnyerte a monterreyi WTA-tornát (She)
Babos Tímea nyerte meg a mexikói Monterreyben megrendezett, 220 ezer dollár összdíjazású WTA-tornát, miután a fináléban két játszmában nyert a román Alexandra Cadantu ellen. A fiatal magyar játékos pályafutása első WTA-tornagyőzelmét aratta.
febr. 27
2:09
Ezt ígérik a csillagok a hétre! (Blikk)
A hét elején a Nap-Plútó rezgéseknek köszönhetően elemzői, ellenőrzői, irányítói adottságainkat kamatoztathatjuk.
febr. 27
2:30
Vérnyomás-szabályozás: Renin-angiotenzin-rendszer (WebBeteg)
A szervezetünk a vérnyomást több különböző, egymással szoros kapcsolatban lévő rendszer irányításán keresztül szabályozza. A renin-angiotenzin-aldoszteron rendszer meghatározó szerepet tölt be mind a rövid, mind a hosszú távú vérnyomás-szabályozásban.
febr. 27
3:03
Aczél Zoltán a kispadtól is el van tiltva (Blikk)
Budapest - Hiába vannak ajánlatai, úgy tűnik, egyelőre nem ülhet le egyetlen hazai focicsapat kispadjára sem Aczél Zoltán (44).
febr. 27
3:57
Ártatlanul ült férjgyilkosságért Etelka (67)! (Blikk)
Ónod - Férjgyilkosnak kiáltották ki, majd 740 napot töltött különböző börtönökben Kiss Etelka (67), aki 20 év után, most azért küzd, hogy hivatalosan nyilvánítsák ártatlannak.
febr. 27
4:15
Új földesurak a parlamentben (Blikk)
Budapest - Jókora földbirtokot is magukénak tudhatnak a parlament képviselők. A Blikk kiszámolta: mintegy 1805 hektár szántót, rétet, erdőt, gyümölcsöst, szőlőt tüntettek fel a honatyák a vagyonnyilatkozataikban.
febr. 27
4:18
VV Attila: A villa visszaadta az életemet (NLC)
Bevadult füstgép, csillámzápor, harsány műsorvezetők, hisztérikusan kurjongató nézők, és egy sokkos nyertes. Véget ért a Való Világ 5.
febr. 27
4:18
Kigyulladt egy családi ház Bercelen (ATV)
Kigyulladt egy családi ház vasárnap a Nógrád megyei Bercelen, egy sérültet kórházba szállítottak.
febr. 27
4:54
Modellek vetik rá magukat VV Attilára (NLC)
A pénz, a lakás és az autó mellé már nők is biztosítva lettek a számára, még szépségversenyről is jelentkeztek leendő barátnőnek. A Péter által begyűjtött lányok már alig várják, hogy találkozhassanak a Való Világ győztesével – írja a Blikk.
febr. 27
4:54
Házasságtörő a leendő német államfő kapcsolata? (ATV)
Élhet-e vadházasságban egy államfő, ráadásul úgy, hogy papíron felesége van? Erről vitázik egész Németország azok után, hogy a lemondásra kényszerült Christian Wulff elnök utódaként Joachim Gauck lesz a Bellevue-kastély új lakója.
febr. 27
5:09
BB Évit volt párja látogatta meg? (Blikk)
Kaposvár - Férfi járt BB Évinél a kaposvári kórház pszichiátriai osztályán! Az ott lakók rögtön találgatni kezdtek, ki az a titokzatos ember, aki meglátogatta őt, és akinek láttán Párkányi Évi egy kis erőre lelt.
febr. 27
5:09
Német nyomásra enged a Fidesz (Alternatív Energia)
Készek akár a szocialisták javaslatait is beemelni a jogszabályokba, mondta Lázár János, miután bejelentette: ötpárti tárgyalást kezdeményez a választási eljárási, illetve a pártfinanszírozási törvényjavaslatról a Fidesz. Az ellenzék kétkedő az üggyel kapcsolatban: az MSZP és az LMP politikusai is emlékeztettek, eddig egyetlen ellenzéki javaslatot sem vett figyelembe a kétharmad.
febr. 27
5:11
Tiltakozó akcióra készülnek a háziorvosok (Alternatív Energia)
Ezen a héten kiderül, milyen bérajánlattal áll elő Szócska Miklós az egészségügyi dolgozók számára.
febr. 27
5:12
Pletykák szerint sokkal több van köztük, mint barátság (hirado.hu)
Ha lehet, most egy lépéssel még közelebb került Pippa Middleton új barátjához - s ezzel a grófnő címhez is.
febr. 27
5:13
Kikerült a karanténból az MSZP (Alternatív Energia)
Egyre többen érzik úgy, hogy a kormány becsapta őket, nő a Fideszt elutasító elégedetlenek száma - mondta az MSZP szombati választmányi ülése után Simon Gábor, a testület elnöke. Mesterházy Attila a hétvégén Békéscsabán vázolta a szocialisták Kelet-Magyarország programját, a pártelnök-frakcióvezető arról beszélt, hogy egyre rosszabb a hangulat az országban: februárban egymillió munkavállaló kapott…
febr. 27
5:27
Őrizetben a drogdíler polgármester (168 Óra Online)
A Szervezett Bűnözés Elleni Hivatal drogellenes akcióján, Kassán őrizetbe vették Dionýz S.-t, a Luník IX. lakótelep polgármesterét – számolt be a JOJ televízió.
febr. 27
5:27
Fizethet a magyar állam Hunvaldnak (Alternatív Energia)
Heteken belül kimondhatja a strasbourgi Emberi Jogi Bíróság, jogtalanul tartották-e fogva több mint két évig Hunvald Györgyöt: ha ez megtörténik, az "elszámoltatást", illetve az ezért járó kártérítést a magyar államnak kell megfizetnie.
febr. 27
5:27
Megszavazták, amit megkövetelt a kormány (Behaviour)
A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) közgyűlésén a küldöttek elfogadták a szervezet új alapszabályát, megválasztották a tisztségviselőket, az új elnökséget. Mivel már az összehívás is szabálytalan volt, dr. Török Ferenc ügyvéd, korábbi kétszeres olimpiai bajnok öttusázó a múlt héten kilátásba helyezte, hogy bíróságon támadhatja meg a határozatokat.
febr. 27
5:27
Csúszik a bérkompenzáció (Üzlet és Utazás)
Nő a káosz a bérkompenzáció körül. A kormány már többször bejelentette újra a jóhírt, de ennél több eddig nem történt. A gond az, hogy még mindig csak bejelentések vannak, a pályázati rendszer azonban még mindig nem indult el. Pedig a kormány január 26-i rendeletében konkrét határidők is szerepeltek.
febr. 27
5:29
A sátán hadait idézte Wittner az emléknapon (Alternatív Energia)
"Most, amikor jött egy ember, egy kormányzat, amely szándéka szerint fel akarja emelni az országot, a sátáni had összezárt, és mivel ahhoz gyengék, hogy itthonról harcoljanak, vagy visszakaparintsák a hatalmat, segítségül hívják a Nyugatot, a globalizált pénzvilágot, amely el akar bennünket nyelni" - a többi között ezekkel a szavakkal "emlékezett" a kommunizmus áldozataira Wittner Mária. A Fidesz…
febr. 27
5:30
Félmilliárd forint a lefolyóban (hirado.hu)
Debrecennek 500 milliót kell visszafizetnie az EU-nak, mert szabálytalanságot találtak egy 22 milliárdos ISPA-szennyvízberuházásnál.
febr. 27
5:30
„A kormánypártokon belül néma kuss van Schmitt Pálról” (ATV)
Azt ma még legfeljebb Orbán Viktor tudja, hogy Schmitt Pál távozik-e az államfői székből és ha igen, mikor, mindenesetre a föltételezés nem teljesen légből kapott. Föl vannak-e készülve egy esetleges köztársaságielnök-választásra? Milyen stratégiáik vannak? Ezekről az ügyekről érdeklődtünk a kormány és a demokrata ellenzék politikusainál.
febr. 27
5:31
Ma ismét Istent játszhatnak a Házban a kormánypártok (Alternatív Energia)
Dönthet ma az Országgyűlés a decemberi utolsó ülésnapon elfogadott egyházügyi törvény módosításáról, amivel újabb 18 egyházat ismernek el az eredeti 14 mellett.
febr. 27
5:32
Simor: a Scalába sem fürdőnadrágban megyünk (hirado.hu)
A jegybankelnök abban bízik, múlt heti, "egyforintos" felajánlása után megkezdődhet végre a lényegi vita a jegybanki függetlenségről.
febr. 27
5:33
Hideg rázza Európát (Alternatív Energia)
Terjed az influenza Európában, ám a terjedés iránya továbbra sem rajzolódik ki egyértelműen. A hetedik héten 11 országból jelentették a vírust. Hazánkban két hete van járvány, több kórházban tilos a látogatás. A betegek nagyjából harmada 14 éven aluli gyermek.
febr. 27
5:35
Családi házak égtek ki (Alternatív Energia)
Két borzalmas lakástűzhöz riasztották a tűzoltókat a hétvégén. A Hajdú-Bihar megyei Görbeházán tegnap egy anya és két gyermeke égett meg, amikor tegnap délelőtt kigyulladt a családi házuk - mindhármukat kórban ápolják. Szombaton Veszprém megyében egy sólyi házaspár sérült meg, amikor a házukban keletkezett tűzben négy gázpalack is felrobbant.
febr. 27
5:45
Szépségversenyről hozattak lányokat Attilának (Blikk)
Budapest - Erre a pillanatra várt VV Attila (32)! A ValóVilág összeférhetetlenje nemcsak megnyerte az 50 milliós fődíjat a vasárnap esti nagydöntőben (először Seherezádé búcsúzott a hármas fináléban, majd Csabát is könnyedén legyőzte a szavazatokkal), de barátja, Péter jóvoltából csajozni is indulhatott az éjszakába.
febr. 27
5:45
Nem dől keletről a pénz (Üzlet és Utazás)
Olyan országokba - például Kínába, illetve az arab országokba - utazgatnak a Fideszes vezetők, amelyekről előre tudni lehet, hogy nem húzzák ki a kátyúból a magyar gazdaságot. A gazdasági szempontból fontos partnereinkkel - köztük az Európai Unióval, és a Nemzetközi Valutaalappal - pedig képtelen rendezni a viszonyát a kormányzat - állítják szakértők.
febr. 27
5:47
A "szabadságharc" helyett progresszív adózást követel Mesterházy (Üzlet és Utazás)
Ha a kormány megszabadulna az egykulcsos adórendszertől, akkor kétszeresen is jót tenne az emberekkel: megszűnne az adóztatás jelenlegi igazságtalansága és megszűnnének a költségvetési gondok is - írja heti politikai összefoglalójában Mesterházy Attila az MSZP elnöke, parlamenti frakcióvezetője.
febr. 27
5:48
Oscar: Meryl Streep harmadszor, nagyot szólt A némafilmes - fotók (hirado.hu)
A némafilmesé lett a legjobb film, rendezés, a férfi főszereplő (Jean Dujardin) díja, Scorsese Hugója öt technikait kapott a 84. Oscar-gálán.
febr. 27
5:48
Titokzatos látogató BB Évinél (NLC)
A pszichiátrián kezelt Párkány Évi nincs teljesen elzárva, akár a kertbe is kijárhat cigarettázni. Alig jönnek hozzá, ezért is tűnt fel az ott élőknek és a dolgozóknak az a férfi, akivel nemrégen elbeszélgetett – írja a Blikk.
febr. 27
5:48
Ezt tudtuk meg a bankokról: egy generációnak lett örök tanulság (Pénzcentrum)
"Nem tudtam kitörni a rabszolgaságból. Örök tanulság ez az egész generációnknak: soha ne bízz meg a bankokban! A gyerekemet is erre fogom tanítani: a bank ellenség." - írja olvasónk levelében. Még ha ennél jóval bonyolultabb is a helyzet, jól leírja azt a helyzetet, amit a végtörlesztés körüli káosz szült meg több olvasónk számára. Sokan önhibájukon kívül, vagy csak egy kisebb figyelmetlenség…
febr. 27
5:49
Az ACTA ellen tüntetnek, 100 milliós sztrájk Indiában (Üzlet és Utazás)
Bécsben háromezren tüntettek tegnap a világszerte élénken vitatott Hamisítás Elleni Kereskedelmi Egyezmény (ACTA) ellen.
febr. 27
5:50
Világszenzáció - négyes végtagátültetést hajtottak végre (hirado.hu)
Egy húsz órán át tartó műtét során egy fiatalember kapott két-két kezet és lábat az ankarai Hacettepe Egyetem klinikáján.
febr. 27
5:50
Bébipolippal eteti a kislányát Bochkor (NLC)
Az ételekben ínyenc, a borozási szokásaiban pedig sznob. A rádiós, aki már egyáltalán nem vágyik füstös bulikba, a szabadidejében szívesen köt kötényt, és főz a kislányának – írja a Bors.
febr. 27
5:51
Aggódnak az amerikaiak a drága benzinárak miatt (Üzlet és Utazás)
Egészen elképesztő Európából nézve az amerikaiak magas benzinárak miatti aggodalma.
febr. 27
5:52
Mindenkit megdöbbentett VV Csaba (NLC)
Az utolsó pillanatban derült ki a villa helyes pasijáról, hogy igazi fifikás játékos. Csaba éppen Attila ötletéből profitált, és fél éven keresztül megjátszotta a mártírt a luxusbörtönben – írja a Bors.
febr. 27
5:53
Készül az Európa-mentő csomag (Üzlet és Utazás)
A G20-ak már idén áprilisban ezermilliárdos európai mentőalapot akarnak látni, mert csak így tudják elképzelni, hogy megmenthetők a veszélybe került, mert súlyosan eladósodott uniós tagországok, Görögország mellett Portugália, Spanyolország, de Olaszország is. Az erről folyó vitában a hét végén Mexikóban egyedül maradtak a németek, akiknek éppen most lett elegük abból, hogy minden ilyen esetben a…
febr. 27
6:03
Expressz gyógyulnak a sztárok a doktor rendelőjében (Életforma)
Rekordidő alatt gyógyuló sebek, sérülések, kevesebb fájdalom és hatékonyabb kezelés a Fájdalom Ambulancián - az ott felvonultatott orvosi csúcstechnikának és az elképesztő profizmusnak köszönhetően - eddig sosem látott iramban jön helyre minden, az emberi testben elromlott alkatrész. Dzsudzsák Balázs, a világhírű magyar focista kulcscsont törése után került a speciális intézményt vezető Dr. Magyar…
febr. 27
6:03
Azt hiszik az amerikaiak, hogy szeretik őket (Infostart)
Tízből hat amerikai elégedetlen hazája nemzetközi politikai és gazdasági helyzetével - derült ki a Gallup friss felmérésének eredményéből. Körülbelül minden második válaszadó véli úgy, a világ más országai pozitívan tekintenek az Egyesült Államokra.
febr. 27
6:03
Rekordjutalom a német autógyárak dolgozóinak (Vezess)
Minden eddiginél nagyobb összegű prémiumot kapnak az idén a Daimler és a Volkswagen dolgozói, mert a vállalatok igen jó eredményekkel zárták a tavalyi évet.
febr. 27
6:03
Elmenekült a NATO tisztek gyilkosa (Kripto Akadémia)
Bár a tálibok magukra vállalták az afganisztáni NATO tisztek meggyilkolását, az elsőrendű vádlott a kabuli belügyminisztérium egyik hírszerző tisztje lett. A távol-keleti országban szolgáló nemzetközi biztonsági erők (ISAF) főparancsnoka visszarendelte az afgán minisztériumokban dolgozó teljes ISAF személyzetet.

Keresés